Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Prosinac 2015. 12:07

Dunya i meni su bitna da nisu teška, ova moja se sklapaju jednom rukom, skroz su lagana, i kad se sklope zauzimaju jako malo mjesta, kao da su mene pitali kad su ih proizvodili

Što se tiče skakanja od bolova, ja sam se držala za one šipke neznam kako nisu pukle

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    14. Prosinac 2015. 12:08

Slažem se, ovo je pravo zlostavljanje. Starim, nadam se da se sa ovom akcijom nešto promijenilo.
    Iako jučer je zamjenik ministra rekao da je to nekakva tradicija ili kultura.
    Pa ček, to nije opravdanje za takvo ponašanje..

Dunyasha, znam da si mi rekla da se ne raspitujem o tome, ali moram reći šta mislim, sve ćemo mi to proći. Na svojoj koži sam osjetila kako se ponašaju u Petrovoj, i vjerujem da su ove priče istinite.
    Poznajem sebe, i ne želim si ni zamisliti šta bih rekla ili napravila da se meni to desi. Naravno , kad bi ta agonija prošla i kad bih došla k sebi. Inače sam previše iskrena i ponekada verbalno agresivna osoba, koja jako burno reagira na nepravdu, pa mogu misliti kako bi im vratila lopticu za sve to što rade.

Dunyasha
    14. Prosinac 2015. 12:18

Tynchy

Slažem se, ovo je pravo zlostavljanje. Starim, nadam se da se sa ovom akcijom nešto promijenilo.
    Iako jučer je zamjenik ministra rekao da je to nekakva tradicija ili kultura.
    Pa ček, to nije opravdanje za takvo ponašanje..

Dunyasha, znam da si mi rekla da se ne raspitujem o tome, ali moram reći šta mislim, sve ćemo mi to proći. Na svojoj koži sam osjetila kako se ponašaju u Petrovoj, i vjerujem da su ove priče istinite.
    Poznajem sebe, i ne želim si ni zamisliti šta bih rekla ili napravila da se meni to desi. Naravno , kad bi ta agonija prošla i kad bih došla k sebi. Inače sam previše iskrena i ponekada verbalno agresivna osoba, koja jako burno reagira na nepravdu, pa mogu misliti kako bi im vratila lopticu za sve to što rade.

Koji zamjenik ministra? Da nije Korolija?? Joj, bolje da sutim. Bolje. 
    Opet sam slucajno prijavila post adminu, ispricavam se, slucajno je bilo. Tesko mi je na mobu, stalno stiscem krive tipke. 😂😂😂
    Sto se tice dozivljaja s poroda, ja se slazem da se treba boriti da se postuju prava zena, pa porod bi trebao ostati u divnom sjecanju a ne trauma. Treba raditi na edukaciji, rasteretiti doktore i sestre. Ali to sad dalje vuce neke druge probleme koji moraju biti rijeseni, ali biduci da nam je drzava u 🍌🍌 di god dirbes, sve je trulo.. Pa na sta nam bolnice lice? A mi, kao pacijenti, a ne nuzno samo kao buduce rodilje, jos imamo obraza traziti da nam se postuju prava? Pa njih boli briga za to... Nazalost
    I ja sam ponekad divlja, i ne daj Boze da netko dirne u moje (dijete pogotovo), odmah su i zubi i kande vani!!!

Sanjarka88
    14. Prosinac 2015. 12:14

Starim pokušaj se opustit i ne mislit o tom iskustvu, ovaj put ćemo skupa rađat možemo se bodrit

Mene prija neki dan uvjerava da ni pod razno ne idem sama na porod.... baš zbog ovih situacija.
    Što se mene tiče prvi porod je najveća mana bila što su me ostavili kompletno samu u zadnji čas su ušli porodit bebu, to je onako nezgodno i stvarno si isprepadan.... poslije sam još zapamtila da me jedna izvikala jer sam se dva puta popišala pod sebe dok sam 2h ležala u predrađaoni posli poroda.... sama ko ćuk.....
    al mene nije bilo briga ja sam još bila u šoku od poroda hhahahha

i da jednoj sam je s nečim zamjerila, pa mi je u svojoj smjeni namjerno okretala djete u kontra smjeru (nije bio rooming nego su klinci bili u dr. sobi izad stakla) tj. leđema da ga ne vidim.... ah ludo i nezaboravno, u svakom slučaju ništa me to ne brine samo bol.... i strah od pucanja opet

Tynchy
    14. Prosinac 2015. 12:16

Sanjarka, a popucala si? nisu te rezali? nisi dala ili što?

Sanjarka88
    14. Prosinac 2015. 12:21

Tynchy

Sanjarka, a popucala si? nisu te rezali? nisi dala ili što?

Ma tko me šta pitao.... babica taman zarezala a ja pukla skroz na drugu stranu tako da jedno i drugo, da prostiš doslovno od pupka do šupka!

Dunyasha

Sanjarka, ja sigurno ne idem sama na porod. Za sad muz zeli ici. Ukoliko se predomisli, angazirat cu doulu. A s obzirom na to kakvih porodnicara ima, nije ni lose da je netko educiran sa mnom. Netko tko to sve kuzi, a ne kao mm i ja. Prvi put, pa nemas pojma...

Sanjarka88
    14. Prosinac 2015. 12:22

Dunyasha

Sanjarka, ja sigurno ne idem sama na porod. Za sad muz zeli ici. Ukoliko se predomisli, angazirat cu doulu. A s obzirom na to kakvih porodnicara ima, nije ni lose da je netko educiran sa mnom. Netko tko to sve kuzi, a ne kao mm i ja. Prvi put, pa nemas pojma…

Pametno drži se te odluke.... ja nemam pojma šta ću....

Mama3put

Tinchy sta da sam reagirala? Pa bi me maltretirali i onih par dana sto sam lezala u bolnici
    Dobra stara poslovica kaze "ne bodi se s rogatim"
    Splitsko rodiliste je uzas,losih iskustava na pretek a novine pune clanaka kako je krivac nedostatak osoblja WTF?!? Sto mi imamo s tim

Sanjarim ti si bila jos u starom rodilistu,sad se pripremi na to da nema odmora iza svih porodajnih muka nema spavanja jer je bebac stalno s tobom

Sanjarka88
    14. Prosinac 2015. 12:24

Starim

Tinchy sta da sam reagirala? Pa bi me maltretirali i onih par dana sto sam lezala u bolnici
    Dobra stara poslovica kaze "ne bodi se s rogatim"
    Splitsko rodiliste je uzas,losih iskustava na pretek a novine pune clanaka kako je krivac nedostatak osoblja WTF?!? Sto mi imamo s tim

Sanjarim ti si bila jos u starom rodilistu,sad se pripremi na to da nema odmora iza svih porodajnih muka nema spavanja jer je bebac stalno s tobom

Sve znam... bude li oporavak kao nakon prvog mogu samo ležat i plakat od muke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI