Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    14. Prosinac 2015. 11:03

Ne bih dala 11 000 kuna za kolica, ma neeema sanse!!
    Pa te cijene su presmijesne!!

Sanjarka88
    14. Prosinac 2015. 11:04

Dunya ste se vi odlučili koja će te?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    14. Prosinac 2015. 11:07

Hahahahahahaha, Dunyasha, tako si me nasmijala sad.. kasnije, za curu :) ...
    Ne znam baš da ću s obzirom na godine imati još djece :)

Ni ja nikad ne bi dala 11 000kn, a i nisu mi lijepa ta kolica. Nedavno vidjela jedne roditelje sa tim kolicima, jadna beba viri na sve strane van, nogice vise van.. to je meni kao da uzmeš auto dvosjed, super izgleda, ali samo tu svrhu imaju..

Sanjarka, da, doktor inače malo priča, i samo je izlanuo: kosu nema. Ja ono: ??

Tata je lud od sreće, nije još smislio ime, sad smišlja šta će sve raditi sa sinom .. spominje već sportove, ovo ono.. ja rekoh: ček da vidimo hoće biti lijen na mamu... :)

Jel vi već imate imena?

Mama3put
    14. Prosinac 2015. 11:11

Prvo da kazem to o vezanju u rodilistu,mene su vezali i to jos bio muz samnom na porodu!! Stoka

Sanjarka sad su s popustom oko 3400 ,ne znam sad tocno u kunu

Sanjarka88
    14. Prosinac 2015. 11:18

Stokke ja viđam na svakom koraku, mislim da ih svi imaju, meni su lipa al šta je puno puno je

Ty e ubile te godine cccccc
    ja ako sad bude opet cura mislim da ne idem dalje a ako bude dečko, vidit ćemo za koju godinicu zašto ne 
    Ime nula bodova.... nema šanse se dogovorimo ko ljudi, pa smo se prestali dogovarat

Starim a imaš as od starijeg klinca?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.