Bellaru, nisam strucnjak ali meni to izgleda kao da pocinje. Mozda su laznjaci.
Ctg se vrti oko 130, ali padne na 100, a najvise je bilo 160. Ne znam zasto je jucer moja dr.napravila toliku frku. U jednom trenu je gledala i sutjela u aparat i odjednom kaze " hvala Bogu", a ja ono?????
Danas je praznik i zato me s D1 uput.nisu mogli upisati. Samo kao hitan slucaj a to nisam bila po njihovom.
Ne znam veselim li se kraju ovog razdoblja ili ne. Pomijesani su mi osjecaji. Pomalo se i bojim svega, a pomalo veselim.

Bellaru i mene je maloprije potiralo na wc. Nakon toga mi pocela ko menstrualna bol pa stalo. Evo sad opet bol u ledima i dole bol. Ustala s kauca pa prestako.
Mislim da su po nekoj teoriji ti lazni?

Lucy draga ne razmisljaj previse o tome svemu. Koncentriraj se samo na lijepe stvari il na nesto skroz deseto
Belaru, mislim da te ne more susnit odmah na 5 min..prati kroz dan.
Lucy, kakav ti je poslje tlak? S njim se niie za zezat. Meni ke dok rekao da smijem uzmjerot 140/90 a vise sk bude da odmah zovem.

Cureee mene je po otpustanju i otpusnom pismu narucio 9.8. U 11h. Jel trebam uputnocu?

Deeka evo mene proslo nakon kakanja😂😂🙈 a valjda onda lazni. Eto kuzis ja si mislim idem mjerit al no stop nesto boli ,sta mjerim jbt onda .
Bellaru takoder se ne snalazim s tim. Ako me ne ostave u bolnici nakon pregleda, mislim da cu rodit kod kuce. :/
Ja sam legla, al mene jos boli ko kad tribam dobit
Masha ja sam nakon hospitalizacije morala po D1 uputnicu u svije dr. za ove preglede u TA.
Bellaru takoder se ne snalazim s tim. Ako me ne ostave u bolnici nakon pregleda, mislim da cu rodit kod kuce. :/
Ja sam legla, al mene jos boli ko kad tribam dobit
Masha ja sam nakon hospitalizacije morala po D1 uputnicu u svije dr. za ove preglede u TA.
Ok. Poslat cu ja svog muza za svaki slucaj.
Mene cure isto sve boli, a sracka, da prostite, vec danima. Ja racunam samo stezanja. Meni dok sad u bolnici rekao: kad trudovi stezanja budu na 10 min unutar 3 sata onda idem. I da bi yrud trebao trajat 20-30 sekundi. Tak da moze bit 3 u istom razmaku...ali ak nakon toga se razmak povecava...onda su lazni..kad su mene pravi poceli sorat..nije bilo tesko za skuzit

Bellaru jesmo se mi dogovorile da neces biti 2u1 kad se vratim s mora. Mm se vraca u ned. Ja ne znam jos kad cu
Crazy blizu jesmo al prerano nam za druzenje. Budemo dogodine. S mm se ne mogu ni do plaze organizirat 😀

Mene leda ubijaju,i prepone tu i tamo me uhvati kontrakcija da se pomjerit ne mogu. Ali necu da obracam paznju na to jer ako krenem panicarit ode sve u k..... Jedino se tjesim ako bi krenuo porod sveki je tu pa manje brige za djecu. Znam.da nece moja mala po ovom ruznom vremenu da se rada,cekat ce ona sunce i vrucine😁
Mene leda ubijaju,i prepone tu i tamo me uhvati kontrakcija da se pomjerit ne mogu. Ali necu da obracam paznju na to jer ako krenem panicarit ode sve u k….. Jedino se tjesim ako bi krenuo porod sveki je tu pa manje brige za djecu. Znam.da nece moja mala po ovom ruznom vremenu da se rada,cekat ce ona sunce i vrucine😁
Mare pa di si to da nisu sunce i vrucine? Meni isto ko i tebi nekako. Samo lezim. Ali sam sretna da mi je baka tu i da smo free otic kad god.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji