Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    05. Kolovoz 2016. 14:17

Bellaru, nisam strucnjak ali meni to izgleda kao da pocinje. Mozda su laznjaci.

Ctg se vrti oko 130, ali padne na 100, a najvise je bilo 160. Ne znam zasto je jucer moja dr.napravila toliku frku. U jednom trenu je gledala i sutjela u aparat i odjednom kaze " hvala Bogu", a ja ono?????

Danas je praznik i zato me s D1 uput.nisu mogli upisati. Samo kao hitan slucaj a to nisam bila po njihovom. 

Ne znam veselim li se kraju ovog razdoblja ili ne. Pomijesani su mi osjecaji. Pomalo se i bojim svega, a pomalo veselim.

deeka
    05. Kolovoz 2016. 14:37

Bellaru i mene je maloprije potiralo na wc. Nakon toga mi pocela ko menstrualna bol pa stalo. Evo sad opet bol u ledima i dole bol. Ustala s kauca pa prestako.
    Mislim da su po nekoj teoriji ti lazni?

bellaru
    05. Kolovoz 2016. 14:37

Lucy draga ne razmisljaj previse o tome svemu. Koncentriraj se samo na lijepe stvari il na nesto skroz deseto

Masha
    05. Kolovoz 2016. 14:43

Belaru, mislim da te ne more susnit odmah na 5 min..prati kroz dan.
    Lucy, kakav ti je poslje tlak? S njim se niie za zezat. Meni ke dok rekao da smijem uzmjerot 140/90 a vise sk bude da odmah zovem.

Masha
    05. Kolovoz 2016. 14:44

Cureee mene je po otpustanju i otpusnom pismu narucio 9.8. U 11h. Jel trebam uputnocu?

bellaru
    05. Kolovoz 2016. 14:45

Deeka evo mene proslo nakon kakanja😂😂🙈 a valjda onda lazni.  Eto kuzis ja si mislim idem mjerit al no stop nesto boli ,sta mjerim jbt onda .

deeka
    05. Kolovoz 2016. 15:00

Bellaru takoder se ne snalazim s tim. Ako me ne ostave u bolnici nakon pregleda, mislim da cu rodit kod kuce. :/
    Ja sam legla, al mene jos boli ko kad tribam dobit 

Masha ja sam nakon hospitalizacije morala po D1 uputnicu u svije dr. za ove preglede u TA.

Abies
    05. Kolovoz 2016. 15:12

Bellaru jesmo se mi dogovorile da neces biti 2u1 kad se vratim s mora. Mm se vraca u ned. Ja ne znam jos kad cu
    Crazy blizu jesmo al prerano nam za druzenje. Budemo dogodine. S mm se ne mogu ni do plaze organizirat 😀

mare1989
    05. Kolovoz 2016. 15:21

Mene leda ubijaju,i prepone tu i tamo me uhvati kontrakcija da se pomjerit ne mogu. Ali necu da obracam paznju na to jer ako krenem panicarit ode sve u k..... Jedino se tjesim ako bi krenuo porod sveki je tu pa manje brige za djecu. Znam.da nece moja mala po ovom ruznom vremenu da se rada,cekat ce ona sunce i vrucine😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.