Bellaru, nisam strucnjak ali meni to izgleda kao da pocinje. Mozda su laznjaci.
Ctg se vrti oko 130, ali padne na 100, a najvise je bilo 160. Ne znam zasto je jucer moja dr.napravila toliku frku. U jednom trenu je gledala i sutjela u aparat i odjednom kaze " hvala Bogu", a ja ono?????
Danas je praznik i zato me s D1 uput.nisu mogli upisati. Samo kao hitan slucaj a to nisam bila po njihovom.
Ne znam veselim li se kraju ovog razdoblja ili ne. Pomijesani su mi osjecaji. Pomalo se i bojim svega, a pomalo veselim.
Bellaru i mene je maloprije potiralo na wc. Nakon toga mi pocela ko menstrualna bol pa stalo. Evo sad opet bol u ledima i dole bol. Ustala s kauca pa prestako.
Mislim da su po nekoj teoriji ti lazni?
Lucy draga ne razmisljaj previse o tome svemu. Koncentriraj se samo na lijepe stvari il na nesto skroz deseto
Belaru, mislim da te ne more susnit odmah na 5 min..prati kroz dan.
Lucy, kakav ti je poslje tlak? S njim se niie za zezat. Meni ke dok rekao da smijem uzmjerot 140/90 a vise sk bude da odmah zovem.
Cureee mene je po otpustanju i otpusnom pismu narucio 9.8. U 11h. Jel trebam uputnocu?
Deeka evo mene proslo nakon kakanja😂😂🙈 a valjda onda lazni. Eto kuzis ja si mislim idem mjerit al no stop nesto boli ,sta mjerim jbt onda .
Bellaru takoder se ne snalazim s tim. Ako me ne ostave u bolnici nakon pregleda, mislim da cu rodit kod kuce. :/
Ja sam legla, al mene jos boli ko kad tribam dobit
Masha ja sam nakon hospitalizacije morala po D1 uputnicu u svije dr. za ove preglede u TA.
Bellaru jesmo se mi dogovorile da neces biti 2u1 kad se vratim s mora. Mm se vraca u ned. Ja ne znam jos kad cu
Crazy blizu jesmo al prerano nam za druzenje. Budemo dogodine. S mm se ne mogu ni do plaze organizirat 😀
Mene leda ubijaju,i prepone tu i tamo me uhvati kontrakcija da se pomjerit ne mogu. Ali necu da obracam paznju na to jer ako krenem panicarit ode sve u k..... Jedino se tjesim ako bi krenuo porod sveki je tu pa manje brige za djecu. Znam.da nece moja mala po ovom ruznom vremenu da se rada,cekat ce ona sunce i vrucine😁
Sortiraj odgovore
Najstariji