Ejic mozda je krivo izmiria, pa ti ponovi kuci ako imas tlakomjer. A mozda ti je nesto slano ili kava ga podiglo, ako si to konzumirala.
Tlak veci od 140/90 se smatra povisen.
Tpol moja seka rodila decka 2 tj prije tak da ne vjerujem u te statistike. Kako se kome desi.
A ni ja nisam svjesna da cu rodit. Samo sam svjesna da vise ne mogu hodat nista
bellaru kad se sjetim sta smo je ja i moj mm na nasok svadbi rakije popili,mi smo se iznenadili jer nismo se napilo od tolike kolicine😉
Odmaram ja sad a bolovi u ledima i preponama ne popustaju. Jedino Bogu hvala zub prestao,doslo mi da ga sama sebi izvadim.
Ja takoder jedva cekam da rodim i da ugledam to moje malo cudo koje cijelu trudnocu zeza.Moja mala Ariela😍😍😍
Crazy prihvatit ce braco svog malog brata samo ga ukljucivaj oko pomaganja,nek on izabere bodi za svog brata ili pelenu doda. Bit ce ponosan jer ce se osjecat kao veliki brat i on moze oko njega pomagat
TPol, Deeka, ne vjerujem da je krivo izmjerio jer je imao elektricni tlakomjer. Prije tog mjerenja sam puno hodala po gradu, dosta rano ustala (7h je meni rano za ustati 😉) a bilo je i vruce pa moze biti da je to bila kombinacija svega toga. Mjerit cu za vikend jos kojiput pa onda zvati u bolnicu ako bi opet bio tako visoki.
Ja sam nocas sanjala svog malog andela kako spava, kako ga hranim 😍 San je bio toliko lijepi da nisam htjela ustati i nakon sto sam se probudila sam opet zaspala a san se nastavio 😍
Jedva cekam to nase malo cudo iako mi je lijepo biti trudna i jos nisam spremna na trudove i porod 😀
ejic dosta i vrijeme utjece na tlak,jos ako si uranila. Ali mjeri ti sebi tlak.
Ejic sve to utjece, jer on varira...a ti ga ovaj vikend mjeri 3 puta dnevno pa onda vidi koji su rezultati.
Nitko da odgovori. Dal trudovi mogu odjednom biti jaci il to ipak ide postepeno polako pa jace?
Idu pomalo,moze cijeli dan da budu u velikim razmacima.pa kako se blizi porod budu u malim razmacima
Nije valjda da te pocelo boliti?
A pocelo me iza u krizima pa sad malo naprijed pa malo cijeli trbuh. Ne znam. Otisla na wc dobila sracku. I dalje ko da moram na wc.
Nije me do sad nikad ovako bolilo😔
Sortiraj odgovore
Najstariji