Baby i ja se nadam da ce to bit koliko toliko ekspresno, vidit cemo kako napredujem sljedeci pregled, ako sta ne krene do tada. Meni sestra presla termin 3 dana,;a dosla otvorena 2xm
Nadam se da cu ja bolje proc :)
Jos malo pa cemo vam se sve pridruzit na mame i bebe :)
jutro cure
Meni sveki i svekar dosli i upravo odveli djecu na more malo odmora
Leda i stomak me bole,uzas,cak i prepone,kaze sveki mogla bi ja i ranije roditi.
Lucy kakvo je stanje kod tebe?
Lucy, kako je? Tako i meni bilo s ctg-om nikakvi pa svakavi, na kraju indukcija. Al dobro je sve, i ti si vec dohvatila termin.
Deeka oće to ;-)
Ja sam isto kod gin barem 1x godisnje. Ne znam kako taj hpv, ako ga nemam i ako spavam samo s muzem, (i on samo sa mnom, ofc :-P) jel se ima odakle pojavit?
Bellaru meni je orahovica znala pomoć kod grčeva u želucu da malo crijeva potakne na rad ali ne mućkati u ustima kao Mare, već treba to progutati
deeka ići će to ekspresno kod tebe - ako želiš epi odmah na prve trudove trči u bolnicu! Istina je da nema krajnjeg roka za dati epi, no ako se brzo otvaraš često ju ne daju... Za epi im treba crvena krvna slika i ti se nalazi čekaju cca sat vremena... I pred izgon nije pametno dati epi jer ne osjetiš kad treba tiskati.. Zato trk u bolnicu! Na SD priznaju tu crvenu krvnu sliku unatrag mjesec dana tako da se rodilje mogu pripremiti ako ju žele, ne znam kakva je situacija u Splitu..
Sanjarka ja sam vjerna Sonyu sad neko vrijeme, zadovoljna sam s njihovim mobitelima tako da sad imam Z5 compact. Više volim te kompaktne mobitele jer su mi lakši za hendlanje s jednom rukom
iphone nisam fan zbog tog njihovog IOS-a, Android mi je draži. Imam Ipad, s njim sam jako zadovoljna, ali opet, ne bih mobitel s tim operativnim sistemom...
Tpol uopće nisam bila po dućanima u zadnje vrijeme.. Znači zimsko došlo? Ja sam skužila da skoro uopće nemam bodića kratkih rukava, sve sam dugo kupovala
Abies ti si sad negdje blizu Crazy ako se ne varam?
Lucy javi kako prođe pregled!!
Sandrich mislim da ću i ja imati sličan problem s dojenjem.. Kako ih oblikuješ? Drago mi je da ti je Lovre dobar!!
Masha sviđa mi se to brzinsko otvaranje sad znam da povremeno imaš kontrakcije, a jesi li i otvorena već sad?
Mare došli svekići, sad uživaš koliko ostaju ovaj put? sutra si u terminu pa no sikiriki ako i krene ranije
Crazy kako Josip? Kako ga je braco prihvatio?
Kod mene je trenutno osjećaj da ću još minimalno pol godine biti trudna pošto su mi se smirile kontrakcije, relativno sam pokretna i dosta dobro spavam. Mali je aktivan koliko treba biti, neke dane više, neke manje i to je to. Uopće nemam feeling da bi to moglo sad krenuti kroz koji dan
Znaci moram drmnut orahovac nema mi druge😁😁😁 ali gutat😁😁😁 ma mare kao mucka a pobjegne joj malo u grlo😜
Mislim steta ispljujut.
E moj je danas miran. Inace svako jutro pocne ples po trbuhu dok sam jos u krevetu a danas nista😲 pocela me kriza bolit😲 i kad sjedim i stojim.
deeka, ti bi nas sve mogla preduhitriti..3 cm otvorena...ja jučer bila zatvorena, veli dr skoro otvorena, da će svaki čas krenuti.
Boli me trbuh, muka mi je, kao neka viroza. Samo mi se spava, Hana se jako smirila, ne lupa već jako.
Jučer su joj otkucaji bili 130-160, a moji trudovi nisu prelazili 30 iako me frkalo. Noge mi više nisu jako naotečene, kao da polako sve prolazi. Plodne vode još 12 cm. U ponedjeljak opet kontrola i svi oko mene sigurni da ostajem. A baš bih i htjela jer jedva čekam vidjeti svoju ljepoticu. kako izgleda, male prstiće, okice.. :)
Masha, izdrži još tjedan dana da uđeš u termin pa onda možeš roditi :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
i još nešto...imam Aventov grijač bočica.
Unutra se ulije voda i onda u tu vodu bočica s mlijekom? Voda i struja idu zajedno?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
vjeverica idu u nedelju nazad,ali nema veze bar malo ce mi djecu uzeti da dodem sebi
bellaru tako ja malo na zub malo bebi,da vidis kako plese po trbuhu😂 sinoc sam dobila novu zalihu rakije😁😂
Sortiraj odgovore
Najstariji