Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    04. Kolovoz 2016. 21:01

Lucy ja bi na tvom mistu ponila torbu

Masha
    04. Kolovoz 2016. 21:48

Lucy ja mislim da ces ti vrlo brzo. Tak ja na pregledu nist otvorena pa dosla tu noc rodit otborena 4 prsts. U prosloj trudnoci, da ne bi bilo zabune
     Mene jucer i danas nist a sad opet neke kontrakcije, probava, malac se okrece.
    .ijuju. party.sutra 36tt. Izdrzi jos malo malaccccc

bellaru
    04. Kolovoz 2016. 21:59

Lucy pa ponesi ti za svaki slucaj. Lako ju vratis . 

Masha eto mozes sad i ti. 

Ma mozemo sve..najbolje da sve rijesimo to do nedjelje😃 il sutra na praznik😃

TPol
    04. Kolovoz 2016. 22:31

Lucy beba mozda spavala pa los ctg , ja ni neznam kakvo stanje pred dva tjedna sam bila na kontroli tek sljedeci cetvrtak idem ako ostanem u komadu
    Bellar ma mislim da je moj cijelo vrijeme tako nekako prema dole trbuh, mozda me zato i boli doljni dio jer nekako visi
    Sanjarka znaci ti i ja smo u klubu nejelica hehe, trebaju izmislit neke tablete pa da ne moramo vise ni jest haha 

Ja jos neznam kakav je to pregled s pristima, to me ceka tek u bolnici ba termin inace do sada samo vag. Ultrazvuk ili trbusni . Al doduse malo sam se opustila s obzirom da nisam bila 6godina kod ginekologa hahha, najbolje je bilo kad me pitao kad ste zadnji put bili kod dokorw, a ja ono pa pred 5,6g haha covijek gleda samo hahha

bellaru
    04. Kolovoz 2016. 23:19

Prije 6 g kod ginica??😨😨
    Hrabra si! Nema sanse da ne odem bar 1 godisnje iz straha.

Seka kad je na faxu slusala ginekologiju, profesor im rekao najgluplja stvar od koje zena moze umrijet je rak grlica maternice . Imala sam i cin 2 i stvarno me frka toga. 😔
    Al zato zubar!!! Nema mi goreg.

Kako te nisu jos dole gledali?😮 
    Kako je to sve razlicito nego ko kod nas

deeka
    04. Kolovoz 2016. 23:22

I ja idem jednom godisnje na pregled. To mi je pod obavezno!!!

TPol
    04. Kolovoz 2016. 23:31

Hahhaha bellar ja sam bas redovita kod zubara, i tak sam si lijepo popravila sve zube al zato nisam isla ginekologu 😬😬😬 i onda eto kad su mi se menstruacije prorijedile onda reko idem malo na pregled, pa mi je rekao da imam policisticne jajnike i tak smo odlucili pozurit s bebom iako sam htjela cekat okruglo 30 za bebu

A sta se tice pregleda , ne gledaju kao da to povecava rizik infkcije, znaci samo ako se zalis na bolove onda i to sa vag.ultrazvukom. a moj taj ginkolog je jos neki visi doktor i bas za trudnocu specijalizirwn ( neznam dal kod nas u hr ima bas za trudnocu ili moze svaki gin.? ) vidit cu bas kako ce proc porod jer bas ova neka bolnica kolko vidim zagovara totalno prirodno pa bumo vidlli 😬
    Za epi su rekli moze i sa8cm al ako vide da brzo ide porod onda misle da nema potrebe

Lucy16
    05. Kolovoz 2016. 00:21

Necu ponijet torbu. To ce biti kao da prizivam da cu ostati. Lako mi ju donesu. 

Javim se sutra. Laku noc.

Littleladybug
    05. Kolovoz 2016. 08:13

jutro zene..citam vas, pratim koliko mogu i jedva cekam da nam se pridruzite na mamama i bebama..trbuscici su vam prekrasni, lijepi i okrugli..i nisu uopce veliki, taman su..skoro da mi fali moj,bar sam mogla naslonit zdjelicu od sladoleda na njega 🙈🙈od ove ispuhane vrece nis koristi
    Deeka opaa vec 3cm, ti ces to spicit brzinom munje..bravo bravo, bit ce to brz porod za prvorotkinju
    Mare vidim i ti se borila s HPV, ooo znam kako ti je..nikako se rijesit te napasti..hvala Bogu zadnja papa uredna, nadam se da ce i ova iza poroda bit ok..
    evo gaa mama mora vadit sisuuu
    pozdravljam cure i zelim urednu trudnocu do kraja i sto brze i lakse porode 😍

bellaru
    05. Kolovoz 2016. 09:14

Eto ocito se daje i sa 8 al valjda je to nasima previse posla u tom trenu pa kazu kasno je😟

Lucy ostat ces tak i tak ako oni kazu, priznala il nepriznala😁😁😁

Babycomming i mi tu ugl jedva cekamo prebacivanje na drugu temu🙈 al eto i to ce sad brzo!

Jucer mi bila jedna zenska tu. Ispricala mi kako ima troje djece i kako ih je godinu za godinom radjala. Kad je rodila trece ovaj prvi je dan kasnije slavio treci rodendan😨😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.