Lucy ja mislim da ces ti vrlo brzo. Tak ja na pregledu nist otvorena pa dosla tu noc rodit otborena 4 prsts. U prosloj trudnoci, da ne bi bilo zabune
Mene jucer i danas nist a sad opet neke kontrakcije, probava, malac se okrece.
.ijuju. party.sutra 36tt. Izdrzi jos malo malaccccc
Lucy pa ponesi ti za svaki slucaj. Lako ju vratis .
Masha eto mozes sad i ti.
Ma mozemo sve..najbolje da sve rijesimo to do nedjelje😃 il sutra na praznik😃
Lucy beba mozda spavala pa los ctg , ja ni neznam kakvo stanje pred dva tjedna sam bila na kontroli tek sljedeci cetvrtak idem ako ostanem u komadu
Bellar ma mislim da je moj cijelo vrijeme tako nekako prema dole trbuh, mozda me zato i boli doljni dio jer nekako visi
Sanjarka znaci ti i ja smo u klubu nejelica hehe, trebaju izmislit neke tablete pa da ne moramo vise ni jest haha
Ja jos neznam kakav je to pregled s pristima, to me ceka tek u bolnici ba termin inace do sada samo vag. Ultrazvuk ili trbusni . Al doduse malo sam se opustila s obzirom da nisam bila 6godina kod ginekologa hahha, najbolje je bilo kad me pitao kad ste zadnji put bili kod dokorw, a ja ono pa pred 5,6g haha covijek gleda samo hahha
Prije 6 g kod ginica??😨😨
Hrabra si! Nema sanse da ne odem bar 1 godisnje iz straha.
Seka kad je na faxu slusala ginekologiju, profesor im rekao najgluplja stvar od koje zena moze umrijet je rak grlica maternice . Imala sam i cin 2 i stvarno me frka toga. 😔
Al zato zubar!!! Nema mi goreg.
Kako te nisu jos dole gledali?😮
Kako je to sve razlicito nego ko kod nas
Hahhaha bellar ja sam bas redovita kod zubara, i tak sam si lijepo popravila sve zube al zato nisam isla ginekologu 😬😬😬 i onda eto kad su mi se menstruacije prorijedile onda reko idem malo na pregled, pa mi je rekao da imam policisticne jajnike i tak smo odlucili pozurit s bebom iako sam htjela cekat okruglo 30 za bebu
A sta se tice pregleda , ne gledaju kao da to povecava rizik infkcije, znaci samo ako se zalis na bolove onda i to sa vag.ultrazvukom. a moj taj ginkolog je jos neki visi doktor i bas za trudnocu specijalizirwn ( neznam dal kod nas u hr ima bas za trudnocu ili moze svaki gin.? ) vidit cu bas kako ce proc porod jer bas ova neka bolnica kolko vidim zagovara totalno prirodno pa bumo vidlli 😬
Za epi su rekli moze i sa8cm al ako vide da brzo ide porod onda misle da nema potrebe
Necu ponijet torbu. To ce biti kao da prizivam da cu ostati. Lako mi ju donesu.
Javim se sutra. Laku noc.
jutro zene..citam vas, pratim koliko mogu i jedva cekam da nam se pridruzite na mamama i bebama..trbuscici su vam prekrasni, lijepi i okrugli..i nisu uopce veliki, taman su..skoro da mi fali moj,bar sam mogla naslonit zdjelicu od sladoleda na njega 🙈🙈od ove ispuhane vrece nis koristi
Deeka opaa vec 3cm, ti ces to spicit brzinom munje..bravo bravo, bit ce to brz porod za prvorotkinju
Mare vidim i ti se borila s HPV, ooo znam kako ti je..nikako se rijesit te napasti..hvala Bogu zadnja papa uredna, nadam se da ce i ova iza poroda bit ok..
evo gaa mama mora vadit sisuuu
pozdravljam cure i zelim urednu trudnocu do kraja i sto brze i lakse porode 😍
Eto ocito se daje i sa 8 al valjda je to nasima previse posla u tom trenu pa kazu kasno je😟
Lucy ostat ces tak i tak ako oni kazu, priznala il nepriznala😁😁😁
Babycomming i mi tu ugl jedva cekamo prebacivanje na drugu temu🙈 al eto i to ce sad brzo!
Jucer mi bila jedna zenska tu. Ispricala mi kako ima troje djece i kako ih je godinu za godinom radjala. Kad je rodila trece ovaj prvi je dan kasnije slavio treci rodendan😨😨
Sortiraj odgovore
Najstariji