Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    05. Kolovoz 2016. 12:01

Zabice kako mislis voda i struja idu zajedno? Ona kuhala za vodu imaju one metalne spirale unutra. Tj kako koja al sam vidjela kuhala sa tim. Ako na to mislis?

bellaru
    05. Kolovoz 2016. 12:03

Mare dobro od ceg su te rakije da tebe stalno "boli" zub? 😁😁😁

ejic
    05. Kolovoz 2016. 12:34

Vjeverice, ista situacija i kod mene. Imam osjecaj ko da mi je termin za mjesec i pol a ne za tjedan i pol 😊
    Ja se nadala da cu ove godine ja za rodendan dobiti najljepsi poklon ali nista, ne zuri se njemu 😁😈

Jucer opet imala po gradu jos neke papire zbog prezimena za porijesiti, izmedu ostaloga i promjena vozacke i morala kod policijskog dr da mi unesu naocale koje jos nisam nosila kad sam radila vozacku. Mjeri tako meni taj policijski dr tlak koji pokazuje 174/105 😞 Kaze to je na granici ali ok. Mene je ipak strah... 😞 Sta predlazete, da nazovem svog gin i kazem mu za taj tlak? Mislim, navecer kad sam se smirila je Marcel lijepo lupkao ali ipak me strah da mu nebi taj moj tlak nastetio 😕

Lucy16
    05. Kolovoz 2016. 12:34

Mojacdr.mi dala krivu uputnicu. Crvenu D1 s kojom me danas nisu mogli ni upisati ni ispisati nalaz. Napravili ctg i dr brzinski pregledao. Na ctg nije nista rekao. Uloziva za vrsak prsta. U pon idem opet kad ce napraviti kompletan pregled. 

Nista od uzva i protoka. 

Koliki trebaju biti otkucaji na ctgu?? Budu oko 130. Ocitava trudove i do 40% kad mi je trbuh onako tvrd. A skoro stalno je tvrd .

mare1989
    05. Kolovoz 2016. 12:36

bellaru domaca sljivovica😁😂

bellaru
    05. Kolovoz 2016. 12:45

Ejic ja mislim da je tlak ipak malo povisen🤔 a mozda i nije dobro izmjerio.

U mare sljivaaa pa ja to ne mogu ni pomirisat😁😁  

Lucy sta nije da i treba biti d1 uputnica?🙄 lucy za vrsak prsta ja bila uloziva valjda sa 33 tjedna. A ctg ti je uredu kad ti nisu nista rekli.

CrazyPuppet
    05. Kolovoz 2016. 12:46

Lucy ctg je ok ak nejde ispod 120. 
    Vjeverice takva sam i ja bila zadnjih 2tj pred porod... ko leptirić... dođe i ode hehe
    Malac je super prihvatio bracu za sad, ja prezadovoljna. Nadam se da ce tako i ostat. 
    Abies mi je blizu hehe na nekih 20-25km... mogle bi i na kavu ako se kojim cudom obje uspijemo organizirat hehe :-)

bellaru
    05. Kolovoz 2016. 12:49

Cure pitanje

Dal je moguce da te odjednom prime trudovi na manjem razmaku il to ipak mora ici postepeno?

deeka
    05. Kolovoz 2016. 12:52

Crazy nadam se i ka da oce, samo da ne bi bilo da ostane na tome do kraja. Jedva cekam.nazad svoje noge i ruke, a ne oteceno :/

Vjeverice vidit cemo sta ce bit sljedeci tjedan. Trudova jos nema, bar ih ja ne osjecam.

Zabice ja ne bi prije sljedeceg petka recimo hehe, al sta bude bude. Vidit cemo. Ja isto jedva cekam da vidim to mako stvorenje.
    Bas gledam sad po uzv je naprednija za tjedne u kojima smo. Trbuh cak za 40.tjedan..bit ce male glave, velikog trbuha i dugih nogu. 

Lucy sta ti ne valja s uputnicom?? Ja sam isto dobila D1 i ona vridi za sve dok ne rodim. Samo su mi jucer rekli da kopiram za sljedeci put kad dodem u TA. Mislim da je donja granica crga 120, a sto se vise dize i spusta znaci da je beba aktivnija..meni je znalo i do 175 skakat

TPol
    05. Kolovoz 2016. 12:53

Pozdrav cure! 
    Ovde se vrijeme mijenja pa mi se samo spava! 
    Ejic dal imas tlakomjer kod sebe? Bilo bi najbolje da si mjeris par puta na dan pa da onda zoves. Ili odi u apoteku pa izmjeri jos koji put
    Bellar vjeverica statisticki gledano decki se obicno prenesu tako da pirpemite se hehehhe
    Zabica kod tebe je bas napeto neka krene sto prije 👍🏻👍🏻👍🏻
    Mare uzivaj sad dok nema djece ,  mozda te i popuste bolovi 
    Sunshine lijepo da nas obides ovde na ovoj temi 👍🏻😘 ostalo nas je bas malo

Mene nesto poceo bolit zeludac, valja zbog polozaja bebe, morat cu i ja rakijicu ko Mare
    Ja uopce nisam svjesna da cu rodit hihih 😱 Kao da se to dogada nekom drugom a ne meni 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.