Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    31. Srpanj 2016. 09:13

Jutro zene. Ova noc najgora noc.
    Ja ne znam dali je to od zgaravice ili sta😨😨 kad bi se okrenula na drugi bok ko da cu povratit i malo mi se sadrzaja vrsti u usta pa brzo ustanem i na wc pa me tjera na wc pa se smiri pa opet kad se okrecem na drugi bok ista stvar😨😨😨😨😨
    Pa opet na wc  i to sta ti kazes vjeverice mekana stolica  nesto u zadnje vrijeme. Skoro ko sracka.

A mokrenje joj. Meni kad ide tako par kapi nagnem se naprijed pa nazad pa krene . Valjda se beba nasadi dole. Ili kao gotova sam pa se brisem pa mi iscuri  po prstima.

Ah kakvi zenstveni problemi🙈🙈🙈🙈🙈

Mare nemoj dan curka zuri! Ti si zadnja na redu😀

bellaru
    31. Srpanj 2016. 09:25

Masha ako ti nece biti bolje idi na hitnu. Al vidim sad si ok.  Dok si zaspala😉

Abies
    31. Srpanj 2016. 09:46

Cure bez nervoze. Iskoristite uzivanciju 2u1. I sva tetosenja. Ipak se to zove drugo stanje. Svi se snadju poslije s bebom, budete i vi 😘😘😘😘😘😘

mare1989
    31. Srpanj 2016. 10:38

Ja sam uspjela jos malo odspavati ali me nakon sat vremena probudila bol i kcer koja me rasteze kao balon😁
    sreca ovi dvoje velikih su dobri😍
    mm mora i danas radit ali sreca sto je privatnik i kad bas ne mognem izdrzat s djecom ce doci doma😊

Abies
    31. Srpanj 2016. 10:53

Masha 32 tt je preloman, a sve koje znam da su dobili bebe u 35tt su zdravi klinci. Al neka te jos bar 2/3tjedna u komadu.

Mare tako sam i ja zahvalna Bogu da je sin dobrica. Ima tezih i laksih dana. Mi smo mame, izdrzimo mi svasta.
    A i puno si mi pomogla u t (i druge mame) kad me ulovila panika kako s djetetom i bebom. Ma super nam je krenulo. Bas sam sretna

Jedva cekam Žabicu da nam da izvjestaj sa svadbe 😃

mare1989
    31. Srpanj 2016. 11:19

Abies kad mozemo pomoc tu smo😚
    Ja sam Curicu pitala kako se ona snalazi sa troje da znam sta me ceka😉

deeka
    31. Srpanj 2016. 11:22

Bok cure!
    Kazu da je vani vruce, a u nas u sobi je ugodno i klimatizirano :)

Sanjarka pokusavam se drzat, al isto me pukne ludilo. :/

Vjeverice dan nikako proc. Da
    Nas se zabavljam s mokrenjem u bocu do sutra ujitro. To mi je dnevna zanimacija :)

Jel ko od vas pije Heferol za zeljezo? Ja primjecujem da mi ne sida bas, da ne pogoduje bas mojim crijevima :O
    A sta se tice mokrenja, u mene je isto pritisak samo takav, a ono izadu 2 kapi! Bas me zanima koliko cu skupit dl/l u 24 sata!

miska
    31. Srpanj 2016. 11:23

Kod mene vise ni laznih ni pravih trudova, zatisje pred buru nadam se 😜
    Trbuh se i meni stvrdnjava vec dugo, i to se onda tako izoblici da me skroz koji put sram, dodem u trgovinu pa izgleda kao da sam zagurala nesto ispod majice i ukrala.

Mene je nocas samo takva nervoza oprala, nisam mogla spavat uopce, valjda ta psiholoska granica s datumom, ono znas ti nitko ne garantira porod na datum ali sad kad je prosao taj jedan dan ja luda, a bas nisam htjela prenasat! Sad jos vidim tu listu za srpanj ko pale sam na svijetu sam 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.