Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    30. Srpanj 2016. 18:48

Crazy draga cestitam ti od srca na rodenju Josipa 😍💕
    To je bio bas brz porod😚
    Brz oporavak ti zelim 👄

mare1989
    30. Srpanj 2016. 18:50

Tko nam je jos u srpnju?

Ajme sad ce kolovoz i nase bebe😍

Aurelija
    30. Srpanj 2016. 19:04

Crazy, cestitke na ekspresnom porodu, obavila si to vrhunski, odvezla se sama i sve, ma carica! A malom Josipu zdrav i dug život! 

deeka
    30. Srpanj 2016. 19:19

Crazy nadam se i ja utorku, taman da svi nalazi dodu.

Miska a znam, al me peru emocije. Mislim da cimerica misli da sam luda, samo mi oci suze i crvene se :/

ejic
    30. Srpanj 2016. 19:49

Crazy, cestitaaam!!! 💞💕🎉🎊 Jel veliki braco vec vidio malog bracu?

Vjeverice i Mare, vi bi preko reda? Evo, mi vas pustamo pred nas samo da Miska i Zabica to obave 😉

Masha
    30. Srpanj 2016. 20:16

Cestitam mami crazy! Bravo. Cure ja vas ne mogu stic pratit. Mene popodne prosorale neke kontrakcije .
    Ona glupava stvrdnjavanja za poludit. Sad sam se otusirala i molim Boga da prodju. Danas sam 35+1 

CrazyPuppet
    30. Srpanj 2016. 20:17

Hvala cure jos jednom na lijepim zeljama. Vjeverice zaboravih ti odg... izgon klasika na leđa, nisu bas bili za stolčić... a nisam ni ja znala što ocekivati na indukciji.
    Ejić sutra bi se mogli upoznat ;-)
    Ma cure kad vas krene šibat da bi najrađe iz vlastite koze pobjegle, onda je vrijeme za pjevanje ;-) nemojte se zgrčit, iako će vas boljet ko sam vrag

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.