Hvala cure, ma nikakvih trudova, neš me malo žuljalo u križima i naprijed, al daleko je to od pravog truda. Eto i indukcija se prezivi... to ti je kad si mantras prirodni porod. :-P
Hvala vam.jos jednom na cheerleadingu do 2000 ;-)
Crazy cestitam! Brze se ti porodila nego moj carski i jos ti bilo do pjesme 😃
Brzo se oporavi!
Znaci cure ribanje fotelja ne tepiha!!!
Miska ti bi mogla sad, Vjeverice, Zabice jel bolje?
Crazy čestitam!!!! Super si ti to odradila!! Jesi li morala ležati na izgonu? Josipu želim dobrodošlicu na ovaj svijet
Meni su se prorijedili trudovi, nisu skroz nestali, svako malo me neki strefi. Doula kaže da odmaram i pijem puno tekućine i da nema potrebe ići u bolnicu jer nema pravilnog ritma među njima a dijete uredno osjećam. To sam si i mislila tako da za sada ostajem na kauču dosta su me umorili ovi trudovi, bas se osjećam klonulo. Nadam se da su me bar nesto otvorili kad nikakvih drugih koristi nema od njih
Eto, danas jos nije moj dan
Crazy cestitkeeee bravo za tebe i malog Josipa!
E sad ima da sve stiscete noge, nema vise preko reda, ja sam sljedeca!!! 😁😁😁
Evo saznala da je i muzeva rodakinja u petak inducirana gelom zbog tlaka i rodila za 3.5 sata!! Uopce nije bila otvorena. Kaze, boli, ali nije strasno.
Zelim nam svima porod kao njen i Crazyin!! Kad cujes ovakva iskustva odmah ti je lakse.
Mene nista ne boli i pitam se hoce moj ostati u trbuhu do Bozica?? Ili to pocne boliti par dana prije?
Crazy…suuuuupej suupej...bravo..cestitam od srca..malom Josipu srecicu do neba💙💙💙💙💙
Odmori...zelim ti brz oporavak..mazite se i ljubite....💕💕💕👶
Crazy cestitke!! Brzo si ti to odradila
Meni mm bija u posjete do maloprije. Rasplakala sam se ko kisna godina kad je isa ca. Peru me hormoni naveliko!
Osjecam se ko malo dite koje mama i tata ostave nekom na cuvanje i nece vode sa sobom!
Hvala cure ;-)
Vjeverice drži se, sve je to vec lagano u terminu.
Mishka sad će to jos malo.
Deeka znam kako ti je, evo drzim fige da cemo skupa doma, u utorak ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji