Deeka dobro si im i rekla. Ja bi si dostavu svaki dan narucila😦
Mare nije ni tebi lako jos sa dvoje djece😧 ja ne mogu sama sa sobom.
A vani je bas jako vruce. Al ajd malo vjetar puse kod mene pa nekako prezivis. Al bolje je pod klimom.
Primilo me ciscenjem valjda jer je ova cura zavrsila u radjaoni a nema nista spremljeno. Doduse meni je sve spremno osim krevetic posteljina. Al mi kuca dzumbus. Pa da malo sredim . Veceras cu ocito bit sama doma pa cu palacinke napravit😆😆 neki film pogledat mozda knjigu procitat😀 my last alone time😁
bellaru ja do neki dan nisam imala nista spremno i nastimano,bilo je kao ima vremena i dok sveki donese pa da vidim sta sve fali.
sad je torba spakovana,robica za bebu i mene kad krenemo iz bolnice. Jos samo moram kupiti onaj sprej i puder za pupak. Ovih dana me pored fjake ulovi i zelja za ciscenjem,pa sam jedno ukrasno drvo ofarbala iz smede u bijelu,i jos neke stvari napravila koje sam odgadala od kad smo se uselili u stan.
bellaru navrati kod mene na becke i pomfrit i salata svjeza😊
Evo mene vama prvo na rucak k Mari pa na palacinke k Bellaru , moj stan u kaosu isto, pola u kutijama , i sve si mislim da moram malo to sredit jer sta da me uhvate trudovi beba ce doc u kaos hihihi 😆😆😆
Joooj sad bi to jela😣😣😣 napravila neku tjesteninu i presolila ju i bacila u skoljku😠
Nisam bas nista kupovala posto sam znala da nas nece bit bas kuci i sad imam drek za jest😁
Ma obicno tak ljudi kao imaju vremena pa se eto desi da te primi prije. Ja sam htjela to ipak ranije rijesit da mi ne moraju poslje mama, sestra, muz itd..
A mi zene kao obicno sve skupljamo. Kako bi moj muz rekao kao hrcak. Onda ja jednom godisnjem popizdim od stvari i pocnem bacat i dijelit. Pogotovo robu! Ono traperice nosit cu ih kad smrsavim i onda ih toliko godina cuvam i na kraju dam nekome.
Mi se preselili sad tokom trudnoce . Isto dvoriste samo iznad moje mame na kat gore i muz mi nije dao ni da nosim sve stvari😂😂😂 onda ja dovucem kad njega nema😁😁😁
Evo da ja javim izvještaj s jučerašnje svadbe da Abies bude sretna
Bilo je super, hrana odlična, atmosfera odlična. Malo sam plesala na laganice, ali me počelo boljelo pa sam morala sjediti..l onda je prošlo. MM se jako brinuo o meni kao i većina svatova. Zastavnik je rekao da je on već dogovorio s glazbom da mi sviraju marš na put do bolnice i da svi idu sa mnom. Da će podmititi dr da sve prođe ok...haha...
MM mi je dan prije na remenčićima od sandala probušio rupice i noge su mi bile kao baloni, pekle, ali me nisu natiskale jer sam imala mjesta. Jedva sam čekala da dođem doma jer me tabani pekli da sam mislila da ću poludjeti. Došli smo doma u pola 3.
Danas me reže u leđima, grčevi na najjače, baš sam računala, svakih 7 minuta. A onda malo na svakih 12, pa opet na 7...kao da me neko pilom u križima reže. Sutra imam kontrolu. Nadam se da sam otvorena i da ovaj tjedan ja to riješim...Hana ima jako malo mjesta, jako me riče, ali još je visoko.
Stalno me tjera na wc a kad dođem, samo ispustim zrak.
Govorile ste o pritisku mjehura, meni osjećaj da ću eksplodirati i onda par kapljica dođe...jučer sam oborila rekord koliko puta sam na svadbi išla :)
Heferol - ja sam ga pila i još ga pijem kad se sjetim..svaki drugi dan..jednostavno zaboravim.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji