Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    30. Srpanj 2016. 21:04

Crazy, žao mi je za stolčić što nisi uspjela probati - možda u nekom od sljedeća 2 puta 
    Masha danas je očito dan za kontrakcije - imale ih Miska, Žabica, Bellaru i ja ako sam dobro popamtila  
    Lucy meni do danas nikakvi ti simptomi bolova i sl, ali danas se to okrenulo za 180 stupnjeva. Nadam se da se sutra vraćam na staro stanje  Moram još tjedan dana/deset dana biti 2u1, tako sam si zacrtala 
    Ejic ja bih rado preko reda ali ne toliko da preskočim Žabicu i Misku 

mare1989
    30. Srpanj 2016. 22:16

Vecer curke

Kakvo je stanje sa kontrakcijama?

Mene su malo popustile,ali me opet kad se najmanje nadam ulove me

Sanjarka88
    30. Srpanj 2016. 22:24

Jeeeej Crazy cestitke od srcaaaaaa ❤❤❤❤ bravisimo odlicno si to odradila!
    Uzasno me tvoj porod podsjeća na moj. 
    I ja sam usla u boks 6cm otvorena i rodila za 2h i 45min. 😉
    Isto mi je izgon bio gori nego prvi put tocno sam osjećala kako me dole rucno šire od do...
    Jedino sto sam imala trudove na 5min kad sam dosla samo meni bas izdrzljive.
    I nisam pjevala nego pokusavala disat hehe

Ljubim te! ❤

Deeka drzi se! Znam kako ti je 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lucy16
    30. Srpanj 2016. 23:03

Nikakve kontrakcije ni nista, samo grozna zgaravica cijeli dan.  Skroz sam slabo jela, sad bi nesto a nemam volje ni za sto. To mi je najgore kad sam gladna a nista ne bih jela. Da hoce tako poslije poroda da kile odu. 

CrazyPuppet
    30. Srpanj 2016. 23:08

Sanjarka draga, hvala ti ♡
    Da da vrlo slicni porodi, razvlace i svašta. Al prirodni mi bio nekako ljepsi, carobniji. Ovaj je vise bio sterilan. Nije bilo one navale endorfina između trudova i nakon poroda. Al nemam se sto zalit, brzo i bolno hehe. Za treće ćemo bit pametnije, jelda ;-) nagovarala sam ja dr da me pusti doma da odem po trudove, al je bio neumoljiv. 
    A izgon ajme na suho kad moraš tiskat a nema truda da ti pomogne... 
    Puse svima, idem probat ubit oko ;-)

mare1989
    30. Srpanj 2016. 23:14

Lucy nedavno sam to prosla,zbog zgaravice nakon svakog obroka sam mineralnu pila. U zivotu nisam toliko je popila. Ti si blizu mene sa terminom,tako da sad je dosla ta faza zgaravice,oko 35tjedna ce prestati

Lucy16
    30. Srpanj 2016. 23:29

Mare, ja sam vec 38+3. Ne pomaze ni mineralna.

bellaru
    31. Srpanj 2016. 00:30

Noge mi izgledaju ko pancerice za skije😵😵😵😵😵 
    Nesto me zadnja dva dana ko crijeva muce, bole. 
    Ja mogu prije svih sta se mene tice. Meni vise dosta😁 a mislim da mi sad krene da bi vikala da nebi ja jos😂
    Crazy bitno da je to brzo proslo, brze ces zaboraviti  sve.  

Bili u gostima i bila jedna babica koja radi u sali na carskim. I bas sam ju pitala dal opca il spinalna i kaze ako mozes birat spinalna jer se brze oporavis od nje. Eto pa ako ce kom trebat....☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.