Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    31. Srpanj 2016. 12:12

Ugolina ja ga pijem svaki dan i mogu na wc ic aki ko da nikad nije dovrseno. Bas mi je pritisak od njoh. Danas ga jos nisam popila i nema problema.
    I meni ga dalo zbog blage anemije

Lucy16
    31. Srpanj 2016. 12:13

Deeka, kako da tako slabo hrane trudnice?? Nama treba jos vise kalorija nego inace. Neka ti donesu nesto od kuce. I nadam se da ces brzo kuci!!

deeka
    31. Srpanj 2016. 12:20

Lucy ne kaze se bezveze bolnicka hrana. Mene zanima sta dobiju jest one sta imaju secer :O
    Doc ce mm posli pa cu se ic najest dole u garazu di je kafic i hranaaa :)
    Nadam se i jaaa :/

mare1989
    31. Srpanj 2016. 12:37

Masha ja ih dvoje pustam doma 😢 bas jutros mm govorim kako bi rade doma rodila samo da njih ne pustam doma. Ja znam da ce im sa mm biti super,on ce njih zabaviti,imaju igracaka,bazen,i sve ostalo.A to su hormoni i mi od muhe slona radimo.

mare1989
    31. Srpanj 2016. 12:39

Deeka samo se ti najedi, nisi na dijeti,bar posto si u bolnici moras makar u necemo uzivati. Drzim fige da sto prije doma ides

deeka
    31. Srpanj 2016. 13:24

Mare hvalaaaa! :*

mare1989
    31. Srpanj 2016. 13:34

Abies meni ce kad rodim doci kcer sa mm a ako bi i sin dosao ne bi htjeo otici od mene.

Sanjarka88
    31. Srpanj 2016. 13:49

Deeka sto kruh i feta sira? 😂 dorucak im je ubij Boze

Bellaru da da zenstveni problemi haha 😅

Miska cura poslušna ovaj put, eto nje sutra 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.