Mare sta je sin mamin mezimac??
Dekka samo se ti najedi vidjeli smo na facebooku sta dobijete za hranu 😆
Sto se pišanja tice nemam probleme osim sto moram stalno al imam uvijek bome dosta ya popiskit, i pijem puno, po noci obavezno 3-4puta a to mi i najgore jer me sve boli dok ustanem, zglobovi, koljenw stopala, kukovi i medu nogama hehe sve se rasteze
Kontrakcije jos nemam, trbuh se da stvrdne al nije strasno
Eto ja mogu zadnja rodit javljam se dobrovoljno 😛 Prebrzo mi proslo.
Miska ti ces onda sutra za bolnicu pa sretno 👍🏻
Bellar susosjcwm i moje su noge takve 😐
Sanjarka to je bilo jucer i cak 2 marmeladice uz to. Sricom donija mm voca. A danas caj,, 2 fete kruha i posni sir bez okusa i mirisa. Jos mi nije jasno kako ga je tribalo jest a to se ne moze razmazat,,a dobili samo noz?!? :O
Nesto sam si sva cudna danas😕 stisce me dole, frce u crijevima, stolica cudne boje, sva sam kenjava, razdrazljiva. Eto cura sta smo joj maloj kumovi otisla jutros u rodiliste, puko joj vodenjak a razlika smo jedan dan u terminu. Muz vec ode na festu a ja bome ne idem. Pa cekam da jave dal je rodila. Rekla muzu da ne cuga puno , ko zna kak cu ja danas😨 jos me seka zeza da rodim sutra jer je necak 1.7 pa da moj bude 1.8. Rekla sam sta se mene tice moze😁
Jel se beba kod trudova i sveg tog skroz umiri il ni to nema pravila?
Cure ako ne morate ni ne izlazite van. Jako je vruce.
Tpol jedva cekam jest!!
Sestra jutros radila ctg svima i kaze sta su danas svima bebe pospane. Ja sam rekla da ste dali bolji dorucak, bile bi one aktivnije! :)
bellaru i sama sam takva
Najrade bi se zatvorila u sobu i sve zamracila ali nema sanse moja banda mi neda mira.
Obicno beba bude malo mirnija ali ni to ne mora biti pravilo.
Ja sad izasla bacit smece osjecala sam se kao riba na suhom😰 sta je ovo mati mila.
Sortiraj odgovore
Najstariji