Miska ja mislim da cu ja na kraju preci u rujan😁 ovo samo lagne muke koje govore nacekat ces se jos😉
tako to i kod tebe pomalo boli i cura govori eto mene u kolovozu😉
Vjeverice, jel bolje sta nego jucer??
Miska, mi zene imamo psiholosku granicu za sve: 30-te, datumi,.... Ne znamo se opustiti. Ako je sve ok nemoj se brinuti.
Probala donat i obicnu mineralnu. Od gaziranog samo mi je gore. Sinoc zaspala nekako i bilo i ok. Ne jedem Bog zna sto jer uopce nemam ni apetit. Jedem tek toliko da utazim glad.
Jutros osjetila kao da mi voda curi ili da mi je mokraca pobjegla, a na kraju nista. Jos nikakvih bolova ni nista, samo malo dolje nesto frce, kao kad dr.pregleda. Mali se mice, ali ne boli kao sto vi kazete. Nit da me rasteze. Jel ja nemam osjeta toliko ili je on dobar??
Umorna od jutra, jedva oprala sude poslije dorucka. A jos rucak..... I cekam neke goste. Joj, nista mi se ne da. Opet ce danas biti vruce.
Lucy nemaju oni bas puno mjesta u 38tj trudnoce,a i oni se umire pred kraj trudnoce tu i tamo se jave.
Masha usla si u 36tjedan
Ja sam usla u 37tjedan
Ti si blizu mene sto se tice termina😊
Masha mislim da nije pun mjesec bio, mada ja ne vjerujem u to jer nikad ne utjece na mene i moje spavanje.
Ja sam se sve pripremala na raniji porod jer mi je dr rekla da se ne iznenadim ako krene vec oko 15.7 jer je beba vec polovicom 6 mjeseca bila ful nisko i ja bez cerviksa, tako da mi je sad vec dosta tog jednog dana preko! 😛
Kako god ja sutra za rodiliste, samo se moram babici javit veceras da se tocno dog pa ocekujem crazyin scenarij samo s epiduralnom i bez rezanja 😂😂😂😂
Ja sam satrana. Ne mogu ni ustati. Nemam pojma sta mi je. Nikad ovako nije bilo. Mislim da 10 koraka ne mogu napraviti. Znoj me oblijeva, snage niotkud. Divim se vama koje imate jos dijete ili dva doma. Ja ne mogu sebe nositi.
Mare neznam nista, sutra bi trebali bit nalazi urinokulture i krvna slika, a imam ujutro jos jednu napravit i jos ovaj 24satni urin. Tako dok dodu nalazi, mislim da prije utorka necu nista konkretno znat. 😕
Kakav su dorucak jutros dali, mislim da necu tribat skidat kile nakon poroda. Sad cu ih izgubit 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji