Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    26. Srpanj 2016. 15:53

Bellaru seka je zakon, zna da trudnica ima vremena pa ju šeta bome ja sam si uvijek mislila kak će me svi maziti i paziti u trudnoći kad ono nikakva razlika, sve i dalje sama radim i to kaj ti veliš jos i drugima stvari rješavam. Znate kaj evo sad kuham i bas si mislim jedva čekam da rodim pa da bar tih prvih mjesec dana mi drugi kuhaju ako ništa drugo, tak i tak cu imati drugih obaveza 😜
    Bas se osjeti da nas je malo ostalo za roditi, sve smo u svom nekom filmu kako nam se blizi termin a nema vise onih kojima se ne blizi termin da pokrenu temu tak da bome zatišje pred buru 😀

deeka
    26. Srpanj 2016. 16:07

Bellaru hvala!
    Moj se nije dlustija, bar mi se ne cini!
    Evo za nas koje prvi put imamo rodit :)

http://devetmeseci.net/ovo-ne-treba-da-ocekujete-prvih-6-meseci-posle-porodjaja/

deeka
    26. Srpanj 2016. 16:08

*dlustija - spustija

bellaru
    26. Srpanj 2016. 16:13

Ma jos bi se ja pobunila al ona je meni znala trudna kucu pomoc cistit doduse bila je poletnija od mene. I dta god hocu mi kupi i napravi tak da mogu i ja za nju prosetat ducanom. 

A meni vec od muza tetka rekla kuhat svaki dan😆😆😆
     Pa da slabo se pise to mi stvara presing za ove 2000 😱

bellaru
    26. Srpanj 2016. 17:19

Cure ima potrebe da ponesem sa sobom u auto torbu za bolnicu kad idem na preglede sad u bolnicu?

bellaru
    26. Srpanj 2016. 17:27

Deeka bas ti hvala na ovom utjesnom tekstu🙈🙈🙈
    Nisam nista ocekivala al sad si mi bome dala na razmisljanje. 
    Ni meni se ne cini da mi se ista spustilo al eto kaze ta cura koja me vidi skoro svaki dan😕 a posto mi je onaj dan baba jedna rekla da cu za 3-4 dana to bi moglo bit sutra😂

Abies
    26. Srpanj 2016. 17:29

Torba. zenica na patologiji sad dosla na pregled i rekose ostajes 4cm otvorena. al bila 38tt. 
    I Cro je tako otisla na pregled, tu napisala da ce se od cekanja porodit i hop eto bebe. Ekipo sjecate se 😀
    Ma odes kao Dorich bus i tramvaj na porod :)
    Najbolja je!!! A ne mi trtarosi ovisne o muzevima, roditeljima... Zasluzi zet godisnju kartu do penzije 😁 
    (Bez uvrede cure)

bellaru
    26. Srpanj 2016. 17:45

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Pa dok bi dosla odavde ( nisam nikad isla busom odavde nigdje) pa do petrove pa sigurno bi se pred petrovom porodila. Nebi uspjela ni uci unutra.

mare1989
    26. Srpanj 2016. 17:49

Abies da Cro je to brzo obavila😁

Ja se toplo nadam da kad iduci put odem na pregled,da ce reci da sam se krenula otvarati jer tko ce izdrzati do kraja 8mj

bellaru
    26. Srpanj 2016. 17:54

Mare sta nije da ako si se i krenula otvarat da to nista ne znaci?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.