bellaru ne znaci nista a kod mene obicno kad krene onda krene brzo,a pored ove moje djece i mm koji je danas na crnoj listi brzo bi sve krenulo 😁
Bellaru to mi same sebi tesko skuzimo da se spustio trbuh, pogotovo ak smo niske.
Evo ja bila na pregledu, beba procjenjena na 3800g, protoci ok, 4cm otvorena. Posteljica super, plodna voda isto. Ctg opet svakakav, malo odlican, pa opet padne, ovisi o polozaju... sutra opet kontrola čisto radi opreza... malo me prosarafila da to krene, ali je stvarno njezna bila. Kaze ili dođi sutra na kontrolni ctg, ili na hospitalizaciju pa da ti rade 3x dnevno. Spominjala mi i indukciju... malo je tesko i uhvatit te otkucaje jer su mu leđa meni na kicmi pa je daleko.
Bellaru eto clanak cisto da budemo upucene sta ocekivat.
Mare nadamo se sve da cemo prije, ja se nadam do Oluje najkasnije, taman da stignem sve pocistit do kraja.
Zasto muz na crnoj listi? :/
Nije nas puno ostalo, ali se iskreno nadam da ce nam svima porod proc extra brzo i ostat u lijepom sjecanju. :)
Mare mozda sa trecim bude to sporije islo😀 cuj muz na crnoj listi😁😁
Crazy ma kakva hospitalizacija, indukcija i ostalo. Ceka te jos 50 stranica. I sad svaki dan na ctg😨 a dobro bolje i to nego hospitalizacija.
Kad se pocinje radit ctg? Znaci mozda nije do bebe tj bebinog srca nego do njenog polozaja?
Pa 3800 je ok
Moj ziher vec ima toliko😨
Crazy, vidis da je sve ok.
Po pravilu ctg bi trebao ici od 36-37 tj.kao i odlasci u TA, ali ja cu bit sada 38 pa nisam jos obavila ni jedno.
Malo se rashladilo i ja legla i opet mokra od znoja. Mislim da bi se znojila dok spavam da je vani -10!!! Bas sam si fuj i odmah lose volje kad se probudim sva ljepljiva i mokra.
Koliko god se plasila poroda i ja bih ranije. Ne mogu vise normalno ni sjediti, trbuh ogroman, pocela sam zapinjati za stvari. Valjda krivo procjenim kolika sam. Danas mi bilo tesko i voziti.
Valjda je jos dosta visoko i kad mi se trbuh stvrdne, bolno je sjediti i disati.
Krivo procjenis kolka si😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍 i ja tako mislim da se mogu provuc negdje a kad ono malo mi trbuh prevelik🙈🙈🙈
Osisaj se😜
A sad me bas zanima sta cu ja onda sutra obavit.
Deeka a sta ces pisat nocas😂
Bellaru ja ne bih ni da do autobusne stanice trudna pjesacim se porodila. A sa sd do nzg isla busom i pjeske pa nista (37tt)
Mare zar tm u klub??😱 Pa slozili ste se da se ne slazete (za auto). Brzo ga izbaci iz kluba.
Crazy 4cm!! Oces ti stic do bolnice kad krene 😀
Jbt pa samo moja gospodicna ima atomska vrata, a ne cerviks pa rezuckajte me 😥
bellaru i deeka muz je na crnoj listi jer vec 4. Dan pecemo nesto na rostilju ili u krusnoj peci,a to mi sve stoji na terasi,a sav onaj pepeo ide po terasi ili u kucu. Inace nemam nista protiv toga ali vjetar ovih dana puse i sve mi to unosi u kucu. Danas je htjeo pizzu da u krusnoj pece,ali nije pitao sta ja mislim o tome jer ipak ja moram zakuhat,razvit plus sosu napraviti. Samo je rekao hocemo pizzu,ja sam na to rekla ako ces ti petu vecer zaredom prati terasu i kucu slobodno.Onda se on naravno naljutio na mene,plus i njegov brat se naljutio tako da sam ja ispala babaroga i naravno svi ljuti na mene.ali nedam se ja
Sortiraj odgovore
Najstariji