Lucy kod mene je sad bilo nevrjeme. Kisa, puse, grmi . Uzas😨 i sad prestalo i to je to.
Nemas klimu?
Nema psihicke pripreme za to😁😁
Karlafi eto kad ces bit stara ces moc dobit smjestaj gdje hoces😂😂
Ma neee sutra idemo i mislili se vratit odmah sutra onda si mislim gdje cu na plazi bit cijeli dan. Pa umrijet cu pa kao da prespavamo da imam gdje odmorit i kako sam angazirala malo mamu a moja mama zna puno ljudi eto nasla nam u selcu smjestaj do petka. Al onda moram sutra u petrovu do doktora da vidim oce me pregledat posto onda nebi u srijedu isla u ambulantu.
Racunam od selca do zg sat i pol ak me nes primi stignem do petrove😂😂😂😂
Crazy meni to sve jasno kad je špica sezone ali da se nekome ne isplati iznajmiti soba a ja stojim pred njim večer je i sutra ujutro idem a inače zjapi prazno e to meni nije jasno. Sestricna mi na medeni mjesec otišla na obale Portugala sjeli u auto ona i muž i kud ih put odveze, u svakom mjestu su našli sobu na jednu noć tak da može se ali nekima se očito neda. A i zao mi tih motorista jer to nije prvi puta da je dragi imao problema njih kad vide svi ih gledaju sa gađenjem a kulturniji su od većine ljudi kaj hodaju napirlitani 😂
Bellaru hosteli su puni, to prošle godine smo isli i po hostelima ali oni su stvarno puni, čak sam se šalila sa jednom curom da nek nas pusti da na recepciji na kauču prespavamo 😂 Hostel uvijek moraš ranije bukirati i to bilo gdje u Europi, seka je tak otišla neplanski pa je spavala na kolodvoru u Amsterdamu dok sam ja ipak ziheras pa sam si uvijek ranije smještaj našla bas zbog toga 😜
Bellaru, ja sad malo napravila propuh pa se da disati. Valjda i vani malo popustilo.
Mali me udara nogama. Jos je visoko. A osjetim i kako glavom dolje "kopa". Nije ugodno, al sta me jos ceka..
U cetvrtak pregled. Mozda se sta pomaklo s mjesta. Mada mi se datum termina bas svida i blizu nam je godisnjice.
Ooo ma ne brini doci cemo mi do 2000 do vikenda ;-) tamo negdje, cet-sub lijepo bih vas molila :-D
Ja ako odem na more sutra racunaj na upola manje ispisanih stranica😂😂😂
Vecer curke
Crazy neka malenog jos malo u trbuhu
Bellaru kad ides na more?
Ja hodam kao da mi je torpedo prosao izmedu nogu😂😂 kad legnem ustat je nemoguce
Grcevi me love samo u lijevoj nozi,a desna natecena uzasno.Majke mi raspadam se
Sortiraj odgovore
Najstariji