Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    24. Srpanj 2016. 18:03

Evo torta 🍰 bio je i grill al bi bilo previse da vam smigam i sa njim 🍗😁

CrazyPuppet
    24. Srpanj 2016. 18:33

Uuuu Mare izgleda bas primamljivo... jel to swarzwald?
    Bellaru hehe, uf teško, al tko zna, mozda i nađeš ;-) probaj preko airnbnb-a ako imas account

Aurelija
    24. Srpanj 2016. 18:36

Bellaru, isla bih na vaginalno pa da mogu rec sto je gore!  a za cr, vjerojatno opet isto, sad me zateklo malo nespremnu, nisam znala sto ocekivat pa se neugodno iznenadila. Sad znam. Preživiš jbg, danas sam već ko nova, osim kad napnem rez, zaboli. Kad su dosli problemi s dojenjem, cr sam zaboravila iste sekunde! 
    Mare, neka fina torta izgleda!

mare1989
    24. Srpanj 2016. 18:38

Crazy da swarzwald😊

bellaru
    24. Srpanj 2016. 18:51

Crazy a nis vidjet cu kad tamo dodjemo  mozda na licu mjesta nadjemo😁 ako se ne vratimo doma isti dan😀

Tortaaa😍😍😍

Aurelija  ma sve zaboravis.  Al ono kad imas izbora  onda i razmisljas o svemu tome sta bi radije😁😁😁

Marigmar
    24. Srpanj 2016. 19:06

Bellaru dragi i ja prošle godine otišli motorom na more i to iza 15.08 kao neplanski pa di nas put odvede, vjeruj mi radi te bezobraznosti smo se skoro vratili isti dan doma. Znaci prazni apartmani i sobe a oni ne daju na jednu noć mladom paru, ne bi ja ni znala mislila bi da su popunjeni dok mi žena u Selcu u konobi jednoj nije rekla da ne žele, ona sve zna oko sebe i rekla je da ljudi jednostavno ne žele iznajmljivati na jednu noć. Prošli smo 4 mjesta zvala sam sto brojeva kada kažem jedan dan svi vele popunjeno 😔 Meni je to grozno jer to i je poanta motora da malo vise mjesta prođeš ali eto spriječili nas u startu. Na kraju nam je poznanik iznajmio svoj apartman za koji je isto pričao da je zauzet no kada sam mu rekao da ćemo platiti 250 kn samo neka nam nađe nešto odjednom se oslobodilo, s time da smo prespavali i ujutro nakon kave doma, prisjelo mi sve a tak sam se guštala da bude nam bilo super. Sjećam se prije nekoliko godina smo unaprijed na Krku rentali apartman na 3 noći, baba je svaki dan dolazila do nas i gunđala šta je njoj to trebalo da na tako kratko iznajmljuje, jos bi rekla da smo neki smrdljivci jbt. Kada sam plaćala 50€ apartman UVIJEK sam ga očistila iza sebe sto je uključeno u cijenu ali takva sam, čak sam i ručnike ako sam koristila njihove oprala u mašini znaci gost za poželjeti. Znam da ja rizik i da ti gost može biti svakakav ali to je rizik posla jbg.

Lucy16
    24. Srpanj 2016. 19:16

Ja vec dva dana cekam kisu koju najavljuju, ali nista. Samo sparina. 

Bellaru, zao mi sisati, cijeli zivot imam dugu kosu. I svi kazu kako je lijepa i zdrava. I je, uopce ju ne tretiram nicim, samo operem samponom, a ona glatka i sjajna. 

Cijeli dan gace mokre, promijenila vec troje. Pazim na curenje vode. Iscjedak bijel i obilan. Ne zelim ni razmisljati da sad na kraju ne uocim nesto na vrijeme. Trbuh tvrd kao kamen. 

Saznala da taman za termin dolaze muzev bratic i tetka iz Francuske. Nemam nista protiv i bit ce smjesteni kod svekrve, ali opet zahtjevat ce druzenje, ruckove, muz ce htjeti provesti vrijeme s njima a to mi bas tad ne treba. Ja sam zamisljala da cemo on i ja provest to vrijeme sami i psihicki se pripremiti za sve.

• karlafi
    24. Srpanj 2016. 19:17

Marigmar slazem se. Mi smo jednom otisli od utorka do sub i jedva jedvice smo pronasli smjestaj i to slucajno jer su neki decki slomili pomocni krevet i pobjegli pa je bilo prazno do sub. Bas sam bila ljuta, sve smo obisli i izgubili cijeli dan trazeci smjestaj po tom suncu. 
    Jedino u hotelu moze bez problema ali i po vecoj cijeni naravno. 
    Jedne god smo imali problema jer kao ne zele iznajmljivat mladima, to nam se u Vodicama dogodilo. 
    Bellaru kuda cete na more ? Samo nemojte vikend po tim guzvama 🙈😩

bellaru
    24. Srpanj 2016. 19:21

Marigmar 😨😨😨😨😨😨 
    Ma ja kuzim da se njima ne isplati za jednu noc pa slj dan moraju cistit. I znam da tipa ja sad iznajmim za jednu noc a 5 min nakon mene zove netko da bi na tjedan dana ovaj ce mi ziher otkazat. Ipak je to vise love. 
    Nama se u budvi desilo da su cure za moju djevojacku rezervirale predivan apartmanna 4 dana i mi dodjemo u budvu lik nama kaze u apartmanu obitelj i djete im se razbolilo  pa ne mogu sad van iz apartmana i nadje nam neki srotni al jeftiniji al svejedno skup smjestaj kod svoje svekrve👍👍  al eto...
    Isla bi u hostel da nemam trbuh do zuba😁 
    Al evo mamin prijatelj nam daje kucu do petka na raspolaganje😁😁😁 i to besplatno👍👍 
    Al ova tvoja ideja na motor pa svaku vecer negdje drugdje je odlicna..steta sta nije tako dobro proslo😕

CrazyPuppet
    24. Srpanj 2016. 19:34

Zao mi je sto ste imale losa iskustva, ali nece vam nitko iznajmiti za jednu noć... mi smo u pocetku uzimali svakakve rezervacije, i onda samo stvaras "rupe" koje ne mozes popuniti. Iznajmis nekome tri dana, i dobijes upit za dva tj koje nemos ostvarit radi ta tri dana. A iza svakog gosta moras oprat i pocistit pa ostao i 1 dan. Ako i tko uzima te manje rezervacije, često su skuplji za nekih 20% . Za prespavat su hoteli i hosteli. Jedino ako bas idete u grad, tamo uzimaju manje rezervacije jer tamo se ljudi ne dolaze kupat nego ostanu dva tri dana razgledat grad i odu dalje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.