Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    24. Srpanj 2016. 13:04

Pozdrav cure, evo mog izvješća od zadnjih 40 stranica! 

Sanjarka, vidim menga vec tu?! Znam kako ti je, meni užas po ovoj vrućini s lohijama! 
    Bellaru, ja potrošila pola paketa chicco u bolnici. Sad nosim naturella i podebljam s virom po noci. Chicco je ko pelena za široko povijanje, ne možeš s tim. Pitala si me di sam rodila-klc. 90% babica i sestara su super, par vrhunskih, a par nadrkanih ko svugdje jbg!
    Kod nas patronažnu treba zvat, tak da provjeri kak je kod tebe!
    Crazy, bas cu zguglat tu mirenu, ja sad ne smijem zatrudnit 2 god!! Koji su joj nedostaci? Ti imas tu knjigu sretna beba- malo su mi prerigorozne te metode, sve u minutu isprogramirano, a opet bih htjela neku rutinu spavanja uvest, ne znam kako i kad počet? 
    Sto se tice naknade- imas uvjet staza i 2 place na listi?
    Lucy, ne brini, kod mene nikad tragova kolostruma, a mlijeko se pojavilo u hektolitrama!!
    Elle, i meni se čini da moja malecka po danu bolje i duže spava nego po noći. Jel mogu to nekak zamijenit?!  
    Abies, super da ste brzo rijesili ortopeda, i nas to čeka za 3 tj. Od kad do kad prima dr pacijente? Znam da je ut i čet.
    Kíka, čestitke na malom Davidu!! Super za dobar porod,bravo! 
    Dorich, također čestitke!! 
    Sandrich, žao mi je zbog hospitalizacije, čačkanja i svega. Držim fige da samo krene pa ih zezneš! 
    Lelo, sretno u ponedjeljak!
    Miska, držim i tebi fige za ponedjeljak! Moja je ipak cura, nije bilo iznenađenja! 
    Mare, kolijevka mi je wow, s tom posteljinom!  sretan rođendan!
    Marigmar, ja vjerujem da su neke osobine tipicne za pojedini horoskopski znak. Ja sam htjela lavicu (jel se super slaže samnom) ali eto nismo izdržali!  sad imam račicu, vaga u podznaku! Ne znam što očekivat od te kombinacíje!
    Žabice, i kod tebe lažnjaci? Hoćeš dočekat svatove? 

Abies
    24. Srpanj 2016. 13:27

Aurelija da uto cet 11-13h. Mi smo usli na onaj prvi ulaz gdje su kola hitne parkirana. Par koraka do vrata hodali. 
    Horoskop... Mm petra i ja blizanci, sin osjecajna riba. Fora mi procitat. Al da od svakog znaka uzmem recenicu, nasla bih se u njoj 😜
    Mm doma. Ja peglam. Sin u bazenu. 
    Tata dodji k meni.
     Imam bebu. 
    Daj bebu mami. 
    Ajde ponovi to glasnije da te mama cuje 😤😁
    I tako nas dvije nerazdvojne....

deeka
    24. Srpanj 2016. 13:50

Aurelija ja sam racica u podznaku vage. I dobra sam ispala :P

CrazyPuppet
    24. Srpanj 2016. 15:11

Aurelija imam ja vise plaća na listi, ali ne znam za uvjet staža. Bas idem vidit sutra ujutro tamo pa da znam za sigurno. 
    Za mirenu, zna se desit ako si imala slabe menge da ti skroz nestane. Nekim zenama zna kao malo smetat (al to valjda nije dobro stavljeno)... nemam pojma, znat cemo tek kad probamo, jer svi smo drukciji. Velikoj većini super odgovara. 
    Abies ahahahaha "daj bebu mami" a dečki dečki...
    Lucy hormoni su to, meni kosa stalno mokra, a nemam bas dugu i gustu (zavidim na tome by the way :-P) to znojenje je kombinacija genetike i hormona, a jos ove sparine... užas

bellaru
    24. Srpanj 2016. 15:35

Mare cini se to zanimljivo al ja bas nekako volim knjigu imat u ruci. Ko kako moj muz kaze nije isto citat vijesti po aplikacijama ko kako je prolistat novine. ( ko da imamo 100 godina😂) 
     Crazy ma zaradit cete. Treba ulozit da bi dobio, sta ne? 
    A ovaj moj posao. Da mi je netko prije vise od 10 g rekao da cu se sa tim bavit rekla bi mu da je poremecen . Al covjek to zavoli inace to ne mozes radit. Iskreno ni ne znam kako ljudi to rade koji to ne vole. 
    Joooj a izjavaaaa...moja mama zapisuje a ima i bolju memoriju za pamcenje..a ko zna kakve cemo mi izjave imat za 30-40-50 g ako uopce to dozivimo🙈🙈🙈🙈

Lucy vrijeme je za sisanje😉 ja sam imala jako dugu i gustu i popizdila jedan dan i osisala se! Puno mi lakse.

Karlafi ma moj bratic i ja se inace tako razgovaramo. Ja ga pitala.je to ono vadi crijeva van vracaj crijeva unutra pa je on rekao da to ti je samaranje crijeva i dosta krvi sta sam ja to sebi i mislila da je tako. A on je bio na oba poroda na stazu pa sam ga zato i pitala. Nije mene to prepalo. Opcenito mi je carski operacija pa mi nije svejedno. Kazem nebih se nikad svojevoljno odlucila za carski. ALI vidjet cemo kako cu pricat nakon ovog poroda😂  najbolje se informirat o svemu ali ne previse razmisljat o tome.

bellaru
    24. Srpanj 2016. 15:43

Aurelija ma i ja mislim da ja moram zvat patronaznu kod sebe. 

A ne kuzim ovo zasto se nebi smjelo zatrudnit u slj 2.godine?? 

Abies ah ti muski😕😕😕

Aurelija
    24. Srpanj 2016. 16:06

Abies, tnx za info, ja bih tamo u 8 dosla!  
    Deeka, jesu rakovi malo kao osjetljivi, vezani na dom i obitelj?  a vaga, znam da venera vlada njome, ženski znak dakle. Očito će bit ženskica prava!  ma samo nek bude zdrava, ništa drugo mi ne treba!
    Karlafi, Bellaru, ja sam pisala svoj doživljaj carskog pod spinalnom- baš kao da ti neko utrobu čupa, sve osjetiš! Al ajde, najgori dio traje 15ak minuta. A zatrudnit ne smijem zbog carskog odmah, optimalno 2 godine valjda.

deeka
    24. Srpanj 2016. 16:20

Aurelija sta se mene tice ne volim da ni itko dira u dom, obitelj i prijatelje jer bi inace ubila. Vidit cemo kad beba dode jer su ka previse zastitnicki nastrojeni prema svojoj obitelji. A ovo osjecajna nisam nista vise nego neki drugi horoskopski znak. Mislim da malo pretjeruju kad opisuju raka, ispada da se raspekmezi za svaku ludost, bar u mene to nije slucaj. Al sve u svemu dobar smo horoskopski znak :)

bellaru
    24. Srpanj 2016. 16:39

Moj rak  nije takav😂😂😂 a vidjet cemo kad beba dodje.
    Aurelija pa da osjetis i kad ti zub cupa bez obzira na anesteziju kako nebi i ovo! A da sad opet ides na carski dal bi spinalnu il opcu?

bellaru
    24. Srpanj 2016. 17:35

Crazy oce mi netko htjet iznajmit apartman za 1 noc?😮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.