Žabice, jesi premale uzela?
Ja sam si napikirala jedan cariwell al uzet cu ga iza poroda tek. Kad vidim s čim imam posla :-)
Bellaru evo pomaze mi jedna zena, al dobila sam sad energije pred kraj, nisam vise onako troma, nisam ni natekla, pa zujim.
A meni su ovaj put trudovi bili naprijed, onako od dna trbuha prema gore, i fino po 30sekundi s mozda 2min razmaka... dosta intenzivno, ali brzo prestalo. A kriza me lagano boluckaju stalno
Lucy ja imam staklokeramicke ploce i ja to arfom ribam. Ne ostavlja ogrebotine a sve ono skoreno skine uz malo ribanja.
Ja sam cijeli tjedan koma. Nista ne mogu. Noge i ruke mi pocele naoticati, a lijepo sam se hvalila okolo kako ne naoticem. Tak mi i treba.
Nemam snage ni za sto. A od nocas mi se i vrti u glavi. Ustajanje isto tesko. Saginjanje katastrofa. Jos ova vrucina, po cijele dane ne izlazim iz kuce jer bi se srusila valjda. Bas se osjecam
A imam jos pelena za peglati i robice.
Lucy…ista prica i kod mene...do proslog tjedna sve supsi...polet., tijelo poslusno..nema tegoba...a od tad..kapitulacija!..par koraka i moram sjest...setnja nemoguca misija...sve tesko i tromo..mslm nema tu viska kila u par dana ali za neobjasnit kolko se moze 'past'....ahhh...zelim svoju formu i tijelo natrag..😉..
Crnatočkica, upravo tako. Do sad koliko- toliko mogla sam sve, sada nista. Vec se dva dana pripremam da cu usisati kucu pa nista. Mama mi ne moze, pa sam i kod nje znala pospremiti. Sad joj jedva stavim ves u masinu. Ne vjerujem kolika je to nemoc?! Jel to svima tako, samo meni ili zbog vrucina??
Sljedeca trudnoca je u zimu.
Same here... Ni ja nisam oticala do jučer - jutros jedva skinula prsten s ruke pomoću sapuna isto mi je sve teško a povrh toga sam danas neopisivo živčana a nitko mi ništa nije napravio - dapače, neki ljudi su me pustili prije sebe na blagajni u dućanu
Ja to pripisujem vremenu i brojim minute do nekog pljuska
Meni noćas nekakva stezanja trbuha i kontrakcije ali evo od jutra ništa tako da fals alarm 😂 Išla do bakice ujutro da joj malo pravim društvo usokirala se kad me vidjela da izlazim iz auta starim ljudima to nevjerojatno a bitno da je ona na vrtu radila do poroda 😂
Ja nemam problema sa snagom i čišćenjem vec dva dana glancam stan, jos mi ostala ploča za kuhanje i dva prozora i mogu ispočetka jedino sto se znojim Ko nikada do sad bas onak pošteno da mi se niz kapke slijeva pa nis ne vidim, joj kako zavidim vama na moru sve bi dala da se sad mogu bućnuti 🏊🏻⛱
Uh cure suosjecam znam kako vam je 😕 to su te zavrsne "draži".
Ajmo izgurajte jos maloooo kroz mjesec dana zatvaramo ovu temu 😊
Ja prozujala po cc1 bilo bi bolje sa sam stala doma s obzirom da sam sigurno spizdila jedno 700kn 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav curke, vidim sve imamo slicne tegobe sta i nije lose znaci da je normalno hehehh.....
Ja mislim da sam juce pretjerala s aktivnostima pa me danas sve boli i jos sam dopodne isla malo van i dodatno natekla. Nekako mi ruke naticu vise neg noge, tako da sam se jutros probudila s divovskim rukama , koje su jos vise natekle posle od setanja.
Dole isto kao kod Mare mislim da ce se sve raspasf , tako da cu popodne provest na kaucu a htjela ssm jos malo po vani setat 😬😬😬
Uzasno je vruce i sparno
I na more bi 😬😬😬
Drz te se! 👍🏻👍🏻👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji