E cure ako koja zna...evo ja sam sad dobila antibiotik i vaginalete. A u srijedu idem na kontrolu. Sta cu sa vaginaletama?? Sta da vecer prije ne stavim il ?
Sanjarka e pa ja mislila da si nesto i sebi ccc, trebam ja s vama u shopping pa da vas nagovaram na kupovanje , ko god ide samnom ne vraca se prazan hehe
Ja sam sebi uzela danas u fossilu novcanik, na snizeno je bilo jos 20 posto pa kako to propustit 😆
Bellar na vecer stavis prije spavanja, a stavi si dnevni ulozak jer u jutro zna bit ko neki iscjedak od njih.
Upss sorrz bellar krivo sam procitala, neznam to dal da stavis ili ne prije ginekoloskog preg,
http://www.24sata.hr/news/sin-joj-ima-pet-godina-a-ona-ga-jos-doji-to-je-poput-zagrljaja-483691
Wtf...mozda ja nisam sirokog uma i sve to al ovo..
😲😲😲😲😲😲
Joj.... Vi glancate. Od kud vam snage?? Meni se cijeli dan vrti. Moram dobro paziti kod ustajanja. Ja bi morala prozore oprat jer kad kisa pada sve ih zaser.... I vidi se da su zamazani, ali nemam snage. I ves ceka peglanje.
Koja ima viska snage, nek dode k meni.
Lucy navuci zastore da se ne vidi prozor😁😁😁
Meni se neda ni sudje u sudjericu stavit👍
Sanjarka bas si se mogla s necim pocastit :-)
Bellaru, samo ti stavi terapiju, mozes to malo pod tusem ujutro isprat... a gin zna sto ti je prepisao, sto sad...
Lucy ajde da vidimo za godinu dana kad beba krene puzat pa bude prstića po svemu, pa hrane po zidovima i po podu, a onda malo kasnije igracaka na svakom koraku, hrane jos uvijek svugdje, a bodici toliko zmazani da ih na 90 sa vanishem nes moc oprat... ;-) ja bome cijeli dan skupljam nered pokusavajuci koliko toliko odrzat stan čistim, al uf... nema stajanja... tako da ostavi te prozore na miru, ionako bi moglo malo kišiti za koji dan... uzivaj i odmaraj dok mozes ;-)
Ufff ja sam satrana...cili dan u ciscenju sobe i pranju vesa. Noge mi mogu jedino uc u muzeve 45 trenutno.
Sad cu si iskidat par breskvica, zavalit se na kauc i odmor do sutra!!
:*
Sanjarka bilo kakav badic, broj dva veci😁 nadam se dogodine da ce u smece
Bellaru stavi ti to. Zna cemu sluzi. A i kakve mu babe dolaze s cim...
Sortiraj odgovore
Najstariji