Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    23. Srpanj 2016. 17:47

Uf ispisale ste opet 10 str. Vi se ne mozete dobit od pospremanja ja od spavanja, sve sam zanemarila, prepustam mm-u kucanstvo do daljnjeg 😂😂

Prekjucer smo bili s jednim prijateljima do centra, ostali do ponoc o boze imala sam osjecaj koda sam partijala tjedan dana, jos se oporavljam! A danas dogovorili s drugima neku veceru vani, znaci jos bar dva dana spavanja, onda mogu za rodiliste 😂😂😂

Mene polako pocelo sve nesto zatezat, u ledima nisko stalno boli, a trbuh se stvrdne svakih 15 min i tako izoblici da je ruzno za vidjet, a beba lupa nogom stalno, tocno vidim to stopalo na lijevom boku!

Mare konacno si ti docekala svoju rozu koljevkicu, super je! 

Sanjarka ne lazi da si maloj uzela kena, to ti je samo izgovor  😂😂😂
    Jedva cekam da mogu krenut na te barbike, prvo cu kupit kucu i konja s kocijom,  to sam oduvijek htjela ko mala 😂😂😂

A sto se tice tih bestija streptokoka i eserihije sve dolaze iz crijeva. Moja prijateljica je imala streptokok ali joj na porodu nisu stigli dat nikakav antibiotik jer je kasno dosla i s bebom sve ok, evo ima skoro godinu dana i nikakvih problema. Meni su jednom sumnjali na eserihiju u mokraci pa mi je jedna stara zena preporucila narodni lijek jer se nje jako tesko rijesit. Uglavnom isjecka se u blenderu u jednakim omjerima korjen persina, cijeli limun i med i svaki dan se uzima po jedna jusna zlica ujutro i navecer! Ja sam tako uzimala i skroz je ok okus, al kad sam dobila nalaz urinokulture, nisu bile patogene bakterije tako da ne znam ucinak ali vrijedi probat!

Lucy16
    23. Srpanj 2016. 18:09

Joj Crazy, bas si me obradovala. Ja sam inace clean freak i ne volim nered a kako cu prezivjeti ovo sto si opisala, ne znam. 

Odmor jos 3 tjedna pa kako nam bude.

bellaru
    23. Srpanj 2016. 18:24

Marigmar al to dojenje se cini jos najbanalnije  naspram drugih stvari tipa nece djecu vodit doktoru, nece da idu u skolu, to sa pupcanom i ljecenje limunom i to dojenje je i meni bolesno😕 ovima je il droga pojela mozak il su psihicki poremeceni😕

CrazyPuppet
    23. Srpanj 2016. 18:40

Hehehe, ovi su malo preprirodni za mene... al štaš scaka budala ima svoje veselje... 
    Lucy i ja sam clean freak... danas sam izludila ovu zenu sto mi pomaze u ciscenju apartmana... a ja sam frustrirana vecinu vremena pogotovo jer je mm neuredan i ne pada mu na pamet ista stavit na mjesto... u jednom trenu ludis, u drugom nađeš kompromis...

TPol
    23. Srpanj 2016. 19:02

Crazy jesu turisti barem kolko tolko uredni, mislim kako ostave za sobom? To me oduvijek zanimalo heheh 

Da ovo u 24sata sam i ja procitala, malo je "to much" ustalom sta su onda dosli na televiziju kad zagovaraju sve prirodno ? A ovo s pupcanom vrpcom je trend u amerci, cekaju da sama otpadne i nosaju placentu sa djetetom, a da ne govorim da cak i jedu plazentu 😬😬😬

Marigmar
    23. Srpanj 2016. 19:23

Naravno blesavi ameri tko bi drugi 😂

CrazyPuppet
    23. Srpanj 2016. 19:30

Tpol a uglavom bude sve ok, nekad mi odnesu bijele rucnike na plazu i onda ih vise nikako ne mogu oprat, pa ostave plasticne boce, i hrane u frizideru, bude ne bas opranog suđa, skoreno i svakakvo... kako kad... danas sam vidla da su mi polupali stereo...i tako, svasta bude. 
    Al ja volim pocistit tako da to izgleda ko da nikad nije koristeno... sve frizidere i pecnice pobrisat, kuhinje i kupaonice moraju bit besprijekorni, posteljine ispeglane itd... iscijedim se maksimalno svake subote... samo da popunimo to do kraja, ako uspijemo skrpat minuse, ja sretna...

bellaru
    23. Srpanj 2016. 22:30

Crazy a ekipa prica da  se jako zaradjuje iznajmljivanjem apartmana i to.

Ja mastam o jednoj maloj kucici na moru. ...

Joooj ja sam mislila da cu kupovat barbike , kocije, kucice, kena, njihovu djecu😂 a ono kupovat cu autice, oruzje,  i alat😀

A ameri su najgluplji narod na svijetu a vidim i britanci popizdili. 

Rekla mi jedna baba danas da cu za dva tri dana rodit😁😁

deeka
    23. Srpanj 2016. 23:12

Bellaru na tebe se stvarno lipe te babe i dide....steraj to sve u p.m.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.