Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    23. Srpanj 2016. 23:19

Deeka 😂😂 takva priroda posla da sam okruzena njima😁😁

deeka
    23. Srpanj 2016. 23:34

Ufff jadna ti!!

bellaru
    23. Srpanj 2016. 23:47

Ma nisam....zanimljivi su...neki dan vise neki dan manje...

Marigmar
    24. Srpanj 2016. 08:13

Jutro žene, uf koja vrućina, noćas sam si klimu namjestila da se ugasi u 3h mogla sam komotno staviti u 6.
    Bas si razmišljam kak će moj lulek biti lav po horoskopu, kak vi stojite sa tim praznovjerjem? Meni nije bitno ali vidim neke sličnosti između ljudi po horoskopu a za muške lavove imam iskustva da su frajerasti, sebični i jako vole sebe, mislim to je dobra osobina za uspjeh ali nisu bas fini prema ženama 😂 Muški rakovi su ipak malo osjećajniji i nježniji 😂 Evo malo razbibrige

Marigmar
    24. Srpanj 2016. 08:13

E da ja sam lav u poznaku 😂

bellaru
    24. Srpanj 2016. 08:33

Jutro!

Klima radila cijelu noc. Oborila sam rekord u pisanju nocas😣

Horoskop..ne vjerujem bas u to. Osim sta znam da su vage najbolje😜 bila sam cak jednom i kod astrologa. Znam da svi govore kako su skorpioni najgori. Znam par skorpiona i stvarno jesu uzas. Al za druge ne znam. Vaga kao vaze stalno a ja stvarno jesam jako neodlucna osoba.
    Muz mi je rak . A ja ne znam mislim da je to generaliziranje. Kao bikovi su tvrdoglavi a seka bik i vise je sestra koja je djevica tvrdoglava nego ova sta je bik. A djevice su kao uredne, picajzle i perfekcionisti a moja mladja seka je sve samo ne to😂 
    Marigmar al mi cemo nase lavice odgojit da budu fini prema zenama i osjecajni😍 a uz sve to da su frajeri😁

mare1989
    24. Srpanj 2016. 08:48

Jutro cure

Saljem vam virtualnu tortu 🍰🍰 a kasnije cu slikati vam pravu tortu 😍
    Jutros sam prvi put u zivotu plakala kad sam dobila poklone 😊 i to smo dozivili😊

bellaru
    24. Srpanj 2016. 08:51

Mareee sretan ti rockas🎊🎉💕💲💳💰💸💵💷💴💶🎂🎁🍷🍹 nek si zdrava i sretna!

Marigmar
    24. Srpanj 2016. 08:59

Jao pa sretan rođendan 🎈🎈🎈 mogu si misliti kakvo lijepo buđenje imaš i čestitke ujutro od svojih anđela 💕 I ja bi plakala vjerojatno.

uykmyjh
    24. Srpanj 2016. 09:10

Sretan rođendan!!! 
    Ja od svih ljudi šta san ih upoznala u životu (a upoznala san stvarno previše ljudi) jedino su lavovi bili uvijek oko mene i najduže se zadržali. Dragi mi je isto lav  I stvarno lavovi imaju te neke karakteristike koje nemožeš nać u drugih ljudi... Tako da, neznam, ima nešto sigurno u tome ali ne virujen u one dnevne horoskope i proricanja ljubavnih veza i financija. Virujen samo da ima nešto u tom položaju zemlje u odnosu na zviježđa sa datumom rođenja  I sa osobinama
    Evo meni jutros rekli da će sutra odlučit šta će samnom  polako me trta vata da će me prisilno porodit  Danas hopsam na lopti i radim čučnjeve dok se ne onesvijestim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.