Jutro žene, uf koja vrućina, noćas sam si klimu namjestila da se ugasi u 3h mogla sam komotno staviti u 6.
Bas si razmišljam kak će moj lulek biti lav po horoskopu, kak vi stojite sa tim praznovjerjem? Meni nije bitno ali vidim neke sličnosti između ljudi po horoskopu a za muške lavove imam iskustva da su frajerasti, sebični i jako vole sebe, mislim to je dobra osobina za uspjeh ali nisu bas fini prema ženama 😂 Muški rakovi su ipak malo osjećajniji i nježniji 😂 Evo malo razbibrige
Jutro!
Klima radila cijelu noc. Oborila sam rekord u pisanju nocas😣
Horoskop..ne vjerujem bas u to. Osim sta znam da su vage najbolje😜 bila sam cak jednom i kod astrologa. Znam da svi govore kako su skorpioni najgori. Znam par skorpiona i stvarno jesu uzas. Al za druge ne znam. Vaga kao vaze stalno a ja stvarno jesam jako neodlucna osoba.
Muz mi je rak . A ja ne znam mislim da je to generaliziranje. Kao bikovi su tvrdoglavi a seka bik i vise je sestra koja je djevica tvrdoglava nego ova sta je bik. A djevice su kao uredne, picajzle i perfekcionisti a moja mladja seka je sve samo ne to😂
Marigmar al mi cemo nase lavice odgojit da budu fini prema zenama i osjecajni😍 a uz sve to da su frajeri😁
Jutro cure
Saljem vam virtualnu tortu 🍰🍰 a kasnije cu slikati vam pravu tortu 😍
Jutros sam prvi put u zivotu plakala kad sam dobila poklone 😊 i to smo dozivili😊
Jao pa sretan rođendan 🎈🎈🎈 mogu si misliti kakvo lijepo buđenje imaš i čestitke ujutro od svojih anđela 💕 I ja bi plakala vjerojatno.
Sretan rođendan!!!
Ja od svih ljudi šta san ih upoznala u životu (a upoznala san stvarno previše ljudi) jedino su lavovi bili uvijek oko mene i najduže se zadržali. Dragi mi je isto lav I stvarno lavovi imaju te neke karakteristike koje nemožeš nać u drugih ljudi... Tako da, neznam, ima nešto sigurno u tome ali ne virujen u one dnevne horoskope i proricanja ljubavnih veza i financija. Virujen samo da ima nešto u tom položaju zemlje u odnosu na zviježđa sa datumom rođenja
I sa osobinama
Evo meni jutros rekli da će sutra odlučit šta će samnom polako me trta vata da će me prisilno porodit
Danas hopsam na lopti i radim čučnjeve dok se ne onesvijestim
Sortiraj odgovore
Najstariji