Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    21. Srpanj 2016. 13:23

Saky tu sam našla neki link u kojem možeš pitati online doktora što te zanima - čini se da odgovara dosta brzo. Netko je pitao i za RI ali vidim da ima dvije vrste, ne znam koju su tebi radili... evo linka:
    http://www.cybermed.hr/forum/specijalizacije_medicina/ginekologija_i_opstetricija/fetalni_color_dopler

zabica25
    21. Srpanj 2016. 13:26

Ako je posteljica straga, jače osjetiš udarce...to je jedina razlika 

deeka, ja sam spakirala 1 rolu wc papira (muž će donijeti ako ponestane) i paket jastučića. To ne zauzima puno mjesta..pa nek se nađe. Uzela sam običan paket maramica, one role ne.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

deeka
    21. Srpanj 2016. 13:50

Vjeverice i ja bi potpisala sad kad vidim kako je, iako me u pocetku mucilo zasto se to tako slabo osjeti, ali sam se umirila kad mi je ona pojasnila. Uff to nisam znala, ali nadajmo se da ce izac cila vani :)

Zabice ja kupila i papirnate maramice i te rucnike. A ako ih ne ponesem, ostat ce za prat prozore :P
    E onda cu i ja spakirat jednu rolu.

Littleladybug
    21. Srpanj 2016. 14:14

Deeka ti za st rodiliste obavezno ponesi wc papir,meni je zao sto nisam ponila i 1 rolu kuh.rucnika a trebali su mi i dezinf.maramice za wc skoljku..neces bas moc cucat iza poroda

Saky84
    21. Srpanj 2016. 14:16

vjeverica 8 hvala puno, poslala sam pitanje doktoru. Ma ja sam to primjetila tek danas da mi pise u trudnickoj, gin mi nije nista napominjala a znam da do sada te mjere nije bilo. Pa ne znam jel to svakome se mjeri u ovim kasnijim tjednima trudnoce. 

CrazyPuppet
    21. Srpanj 2016. 14:22

Pozdrav trudničice! 
    Stvarno se trudite da me sto prije strpate u box :-)
    Ja bila malo u điru s malim, pa bio neki tata sa svojim sinom pa su se malo igrali.... a tata je bio ko da je s neke naslovnice ispao... jos u kupaćem... bas sam napasla oči :-P 
    Onda otisla do interspara po neke plahte za krevete i izgleda sam slucajno na invalidsko parkirala (nije se bas vidilo) i naravno da mi pauk digne auto... bas me nađe... mm dosao po nas, pa "kako nisi vidla, ovo ono..." ja u plač, odvezo nas i sve sredio, baš je ♡... al slušat ću jos prodika kad se vrati s posla hehe...
    Mare super da ti sveki stiže! Nedaj se što se vožnje tiče ;-) samo nemoj napravit glupost ko ja ;-)
    Posteljica je dobra u kojem god polozaju, glavno da nije placenta previa. 
    Vjeverice zao mi za djevojacku, a svakako to zna bit... zato bolje uzet sa sobom samo najfrendice, i malo se proveselit bez pompe, uvijek bolje ispadne.
    Le-lo sretno, dakle ponedjeljak je dan D. 
    Marigmar znam da si znatizeljna, ali sto se manje prčka dolje to bolje. Nema potrebe ni za silnim ultrazvucima pogotovo kod uredne trudnoce. Mozda ce jos jednom prije termina izmjerit bedrenu i opseg trbuha da procjeni tezinu i gotovo. Opusti se i uzivaj u kraju trudnoce jer stize intenzivno razdoblje. Sve će krenut u svoje vrijeme i nema zurbe ni nervoze. 
    Idem napravit quiche ;-) 
    Puse

deeka
    21. Srpanj 2016. 14:42

Baby e to sam sve kupila. Rekla mi je i cura sta je rodila ima misec dana da si obavezno ponesem vlazne za dezinfekciju skoljke, da ce mi sve bit jasno kad vidim kako ciste :O

Mene narucila u sljedeci cetvrtak u rodiliste kod te neke dr.Novak Ribicic u 9:15. Netko zna za nju? Strah me da nece bit njezna :O

Zvala sam svoju dr. kaze da mi je krvna slika i mokraca u redu, ocito onda ona samo ne valja kad pisam kod nje na pregledu, ali da mi je zeljezo palo, da ima malo anemije, pa moram do nje kasnije po sve te nalaze i u ljekarnu po nesto za zeljezo sta mi.
    A prije misec dana je zeljeza bilo i viska :O

deeka
    21. Srpanj 2016. 14:43

*šta mi ona prepise...vise niti recenice ne vidim dovrsit. :)

Ugolina
    21. Srpanj 2016. 15:23

Cure ,javljam se malo da vas pozdravim,cestitam novim mamama,drzim fige vama trudnima i nadam se da se citamo na mamama i bebama!!! Puse 
    I samo se vi furajte,ja vozila do dva dana pred porod,a prenijela sam tjedan dana,hehe,objasnite im da vam je lakse kad se vozite same jer si same prilagodavate i brzinu,izbjegavate rupe u cesti i slicno,bar je meni tako bilo..mrzila sam da me itko vozi jer su pobrali svaku udubinu,divljali i radili sve sto je meni i mom trbuhu bilo koma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.