Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    19. Srpanj 2016. 14:47

Abies  a sta ces,najgore kad cuvas pazis i sekunda nepaznje i belaj.Nema veze mm je rekao da ce naruciti dio i zamjeniti

TPol
    19. Srpanj 2016. 15:29

Pozz cure, evo ja pola dana na nigama pa cu izgleda ostalu polovicu provest na kaucu jer me sve boli ! 

Sanjarka hvala 😘
    Mare da te utjesim meni pukao mobitel a sad bi novi ali nista od toga , moram tipkat s popucanim ekranom 😡
    Crazy bit ce odlicna torta vec vidim! 
    Zabica neka ste se lijepo proveli tako treba 🌸
    Ejic jesil ti radila bris na streotokok? Jos nisam skuzila jel to u Au obavezno ili kako koji doktor, meni je moj napravio pa cekam nalaze 😬😬 

Inace bas je vruce vani uzas!

Lucy16
    19. Srpanj 2016. 15:38

Povijaju li se bebe jos siroko?? Negdje sam procitala da se to vise ne radi. Da kukovi budu ok i bez toga.

Narucila kos za smece za pelene, da ne smrde u kuci. Na nekoj str.na fejsu, za 150 kn s dostavom. Mislila sam da ce muzu biti drago jer je finog nosa i osjeti svaku sitnicu, a on na mene da nisam normalna za kos dati 150 kn, da smo mogli obicni drzati pred vratima vani?? Ok, imamo svoju kucu i ulaz, al bas pelene pred ulazom?? 

Danas me dosta bolio pregled. Ne krvarim ni nista. Dr.nije bila gruba, ali samo stavljanje onog spekuluma je bolilo i cijelo vrijeme dok ga je drzala, boljelo je. Prije nije bilo tako.

ejic
    19. Srpanj 2016. 15:53

Evo mene s ctg-a. Sve super 😆
    Linija koja ocitava trudove je na par mjesta bila malo visa, dr kaze pocelo se nesto dogadati ali nisu to jos trudovi. Kako ja nista od toga ne osjetim, nastavljam istim tempom kao do sad 😉
    Uzela sam akupunkturu. To dr zabije 6 iglica na odredena mjesta na tijelu (kod mene bilo sad ispod oba koljena, na zglobovima ruku, 1 u lijevo uho, 1 u celo izmedu oci i jedna na tijeme). Nije da boli ali je malo neugodno pomicati te misice kad je igla unutra. Te iglice su zabijene za vrijeme cijelog ctg-a pa mi za to ne trebaju posebni termini i odlasci dr 😉 Vidjet cemo jel sta pomoglo nakon poroda 😉
    Sljedeci termin za ctg drugi tjedan u utorak 😊

TPol, nije mi uzimo do sad jos nikakav bris a nije to ni spominjo do sad. Ocito je i on uvjereni da cu ja docekat termin pa ima vremena jos za to 😆
    Bas ste mi 😍😍 na ovoj profilnoj slici 😘

Zabice, sretna godisnjica i rodendan!!

Mare, hormoni-hormoni... 😞 Veliki 👏👏 za muzica 😉

bellaru
    19. Srpanj 2016. 16:15

Sretni rodendani i godisnjice! Torta izgleda odlicno! 
    Razbijeni tablet. Mare ja te kuzim. Ja sam potrgala svoj novi mob prije par mj i bila deprimirana ko da je ne znam sta bilo a popravak 2000 kn😨😨 ja volim svoje tehnoloske stvarcice.
    Abies gdje ste isli snimat kukove? 
    Ja idem slj tjedan prvi put u trudnicku ambulantu! Malo nervozna sta ce mi doktor rec.
    Ja se isla jutros sisati. Ah bas mi super sad zurka😁😁😁😁  i isla jest slatkac i na kavu i u pekaru i u banku i sad sam mrtva a dalje bi isla landrat.

deeka
    19. Srpanj 2016. 16:17

Sanjarka e ocu, spremila sam dvi, valjda ce bit dosta. Iako ja mrzim spavacice, ja sam inace u pidzamama!
    Mislim se ocu li krevet uzet iz istog asortimana ili drugi sta sam vidila u drugoj trgovini...hm

Meni je sutra pregled, radkt ce bris i pogledat koje je stanje doli. Mene zaboli tolom dana, jesu li laznjaci ili se siri sta ko zna. Vidit cemo sutra sta ce rec.

Abies
    19. Srpanj 2016. 16:38

Siroko povijanje. Jesam i nisam povijala. Imam na cicak kao mpp. Oboje klinaca - mislim da ne bih bilo nista da nisam ih ni sek mucila s tim. Vjezbam kukove kod prematanja i kad mi padne na pamet ulovim ruke glavu i vjezbam. Jos samo da ja krenem za ozbiljno 😒
    Bellaru u ob karlovac nas poslao. Ma savrseno. Dosli pitali bolnicara iz hitnih kola gdje je ortopedija. tip nas odveo do vrata. Tamo nigdje nikog, odmah uvedeni u ambulantu. Za ne povjerovat. Pohvale ekipi sa svarce.
    Aurelija bas sam pomislila na tebe, jesi doma?

bellaru
    19. Srpanj 2016. 17:27

Abies ja sam jednom sa mamom isla na svarcu na hitnu. Kao  brze cemo nego u vinogradakoj. Strava, troduplo manje ljudi a isto se ceka😕

deeka
    19. Srpanj 2016. 17:38

Evo prijenos s face. Kika nam je rodila :)

bellaru
    19. Srpanj 2016. 17:47

Ma daaaaj!!! Kika stvarno si ekspresno!!! Cestitkeeee od ❤❤❤!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.