Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • crnatockica
    19. Srpanj 2016. 20:26

Ah curke...tak mi je sve bilo bez tegoba..a par dana unatrag neznam kuda sa sobom..kronicno mi fali zrak, nemogu posteno disati...hodam po noci jer mi lakse...lezat nemrem..vrtim se..isla danas do DM pa neke sitnice za torbu...jedva sjednem u auto...ma mislim poludit cu....nervozna ko pas😡!...u ttl dobila 10kg..nije strasno...ali opce stanje sam stvarno uzzzassss....objesim ves..moram odmorit...imam volju ovak za pospremit lagano...al tijelo mi otkazalo poslusnost!!!🐘
    U petak pregled....ufff da mi je to rijesit onda !!kad bi mogla birat...
    Vidla i tortu...jako finoooo...bravo..cestitam rockase koje ste imale..nisam pohvatala...
    Ja spakirala 15 chicco/kom i 1 paket vir ulozaka...valjda ok za prvu ruku....
    Svima huggici...😄😄😄

CrazyPuppet
    19. Srpanj 2016. 21:13

Kika čestitam ti od srca!!! Nadam se da je sve dobro proslo i zelim ti brzi oporavak! Malom Davidu sve najbolje u životu!♡♡♡ evo slavit cemo rođendane sinovima na isti dan ;-)
    TPol bas ste divni na fotkici ♡

Sanjarka samo ti odmaraj, jos tebi malo krvi i željeza fali, za ocekivat je da si iscrpljena. Pusti posa, neće pobić ;-)

Mi evo proslavili, mali prasac dobio masu igračaka, bio mu je bas super i ispunjen dan. torta je bila uspješnica, jedva nesto ostalo...  ja izubijana...

CrazyPuppet
    19. Srpanj 2016. 21:20

Bellaru ja svog 13kilaša redovito dižem, a pogotovo u zadnjih mjesec dana... samo bi nesto mami na ruke...

• karlafi
    19. Srpanj 2016. 21:50

Raspisale ste se a meni tesko jos pratit kad ne znam sve po nadimcima. 
    Mare 3 kg u cijeloj trudnoci?! Svaka cast. 
    Kika cestitke na bebacu. Nadam se da je sve proslo kako treba. Malenome dug i sretan zivot. 
    Bellaru jesi se uspjela bucnut u moru? 

Joj sve sam zab sta sam mislila pitat😩

mare1989
    19. Srpanj 2016. 21:57

Crazy super da je rodendan uspjesno prosao😊

karlafi ja u trudnoci uvjek smrsam cak ni ne vratim te kile sto izgubim,ali se nakon poroda jako udebljam. Sad ovu trudnocu sam bila smrsala samo 1kg i vratila sam ga pa sam dobila 2kg pa opet izgubila sad eto na kraju sam na +3.
    Moja cura zeli da bude manekenka pa joj ne treba puno😁😁

Elle827
    19. Srpanj 2016. 22:10

Zabice, sretna godišnjica i sretan rođendan 😊🌹

T-Pol, baš ste slatki 💑

Sanjarka, hvala.. sad se ipak manje brinem kad kažete i ti i Crazy da vam je to poznato...

Kika, čestitke...💗 Davide, dobrodošao među nas...
    ..nadam se da je sve dobro prošlo..

Mare, žao mi zbog tableta...moj je nekim čudom još u komadu...al,je zato mužev zaradio napuknuti ekran kad ga je mala jednom ispustila na pod...😕

'

bellaru
    19. Srpanj 2016. 22:43

Mare 3 kg?😮 bas si koza😂😂😂 jbt ja sam sad evo na +15 al valjda je dosta tog voda jer sam ko balon sad. 
    Karlafi ma sad bi ti rekla gdje sam se bucnula😂 ma jos je neizvjesno sve. Odustali od srijede pa mozda samo cetvrtak. Nikako se uskladit moj muz , frend i ja. Kakve sam srece necu ja nigdje😕 

Joj cure imam tako dobru prigodnu sliku sa pokemonima a ne mogu ju stavit tu pa ako mogu kojoj poslat  nek ju stavi da vidite...?
    Crazy covjece kako ga mozes dizat tako cijelo vrijeme a jos nisi rodila😨
    Crnatockica nije ti lako😦😦😦 izdrzi jos maloooo.  

Ja se zadnje dvije noci probudim u 3 il 4 il 5 i onda ne mogu spavat pa onda se vrtim ko prase na raznju pa zaspem opet nakon nekog vremena.

Sanjarka88
    19. Srpanj 2016. 22:47

Karlafi sam ja tebe bila stavila na listu a sad te ne vidim? 😕
    Daj podatke pleas da te upisem

Crazy bas mi je drago da je slavljenik uzivao 😍. A ti brzo u krevet odmooori!
    Ma da, moje tijelo se očito usokira kad krv krene gubit 😂😂

Abies bravo za dobre kukice 👍
    Netko je pitao za siroko povijanje. Malu jesam, njega sad nisam prevruce mi je za to.... Valjda ce bit ok

Crnatockica ooooo znam taj osjecaj. Cijelu trudnocu ko leptirica a onda odjednom bum raspad sistema. Jos malo hajdeeee! 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Srpanj 2016. 22:49

Bellaru daj pokusaj stavit slikicu 😂😂😂 soory morala sam 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    19. Srpanj 2016. 22:56

Bellaru sve mi se nesto javlja osjećaj da ću ja još u kolovoz prebacit hehehe 
    ajde ti to ko ljuta trudnica spakiraj njih na more, nemaju te šta zezat ;-)
    Btw, sutra pun mjesec, ajmo na toboganček, tko je na redu? ;-)
    Elle kako ide dojenje? Jel još boli?
    Sanjarka mislim da bi se svačije tijelo ušokiralo nakon onog što si prošla... i ja pijem dodatno željezo, a jos nis nije ni krenulo.
    Abies bravo za malecku i dobre kukove ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.