Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elle827
    17. Srpanj 2016. 19:30

Aurelija, nažalost...i ja se pitam koliko dugo...jer svako dijete je drukčije... sad se ne mogu sjetiti koliko je trajalo prvi put... evo meni bebač sad ima preko 2 tjedna i još me boli svaki put ...ali danas kao da mi se  nekako povećala tolerancija na bol, pa nekako kao da malo bolje podnosim...

e..da...i vezano uz te bolove pri dojenju...ne znam zašto to nitko ne spominje baš... recimo prije prvog poroda na svim tečajevima nam pričali bajke..ono, spomenuli ragade i to...al ja nemam više ragade a boli... meni je draže kad znam što da očekujem..

'

Lucy16
    17. Srpanj 2016. 20:01

Aurelija, i ti patis s dojenjem?? Kao da carski nije bio dovoljan? Bas mi je zao. Eto, do sad nisam znala da dojenje moze biti tako bolno. Znala sam jedino za mastitis i ako te dijete bas izgrize zubima. Ali kako te moze ozlijediti beba od par dana?? Strasno. Ne razumijem to bas. A dojenje dode tako prirodno. Zasto sve mora biti bolno? Porod prirodan, a boli, dojenje isto.

Zna li tko jel se poslije klistira kupamo svojim gelom i rucnikom i odmah oblacimo svoju spavacicu?? Da pripremim. Imam li sve stvari uz sebe ili da pripremim to posebno?

CrazyPuppet
    17. Srpanj 2016. 20:19

Lucy koža dojke a pogotovo bradavice je jako osjetljiva i treba vremena da se privikne na dojenje (pogotovo kad je to svako malo u prvih par tjedana dok se ne uspostavi neki ritam) sad je to kako kome, netko je osjetljiviji netko manje... 
    Elle i Aurelija, pale su mi na pamet dvi stvari: jedna je izdajanje pa da svaki drugi obrok date u bočici da cice malo odmore, a druga je da uvedete raspored ali onaj iz knjige Sretna beba (Gina Ford) dakle to nije ona klasika od 4 sata, a nije ni dojenje na zatjev, nego neš između - žena je inace patronazna sestra i ima iskustva, ja sam prvu bebu po njenom rasporedu pocela i mogu vam rec da sam se spasila. Naravo nebude odmah sve po špagi, mi se zapravo nikad nismo skroz uspjeli ushemit, ali ipak je puno pomoglo. Eto preporuka, pa kako tko hoce.

mare1989
    17. Srpanj 2016. 20:36

Vecer curke

Ja sam veceras koma😩
    Cijeli dan u pokretu,jutros smo isli 2h kraj mora setati i da djecica bicikle voze,pa onda mm rucak pravio. Opet smo isli u setnju da se djeca izmore ali na kraju je mama izmorena. Trbuh mi je tvrd kao kamen,noge su natekle,e pa kad ja ne znam mirovati tko me sisa😊

Elle827
    17. Srpanj 2016. 20:59

Crazy, ovo za izdajanje ne bih jer onda moram dati na bočicu, a on se još uči hvatati cicu kako treba.. 
    ...ovo za razmake što govoriš  mi se više sviđa.. a tako nekako i pokušavam...

'

bellaru
    17. Srpanj 2016. 20:59

Kad slusam o dojenju dodje mi da Odma pocnem zavrtat bradavice da ocvrsnu😂 ja sam vec kupila kanticu novalaka za svaki slucaj👍👍 nek stoji na ormaru. 
    Mare zezas se ti . Da nebi ti preko reda

deeka
    17. Srpanj 2016. 21:25

Crazy kupila sam 1 paket Chicca, a koliko sam popratila svi koriste njih u pocetku pa onda Vir, zato se ocu odma opremit i s njima.

Haha mm kaze da ce spremit veceru. Isa u ducan, donia Ledove zagorske strukle i on ce to sad zapec s vrhnjem i jajem...Nije da je zahtjevno al aj bitna je volja :)

Marigmar
    17. Srpanj 2016. 21:34

Cure kaj smo na kraju rekle za depilaciju/brijanje, da li da skinem sve ili ovaj gornji dio nije bitan, čisto da znam da me ne briju tamo jer imam madež na nezgodnom mjestu pa da ga ne iskasape ako zaboravim reci a isto tako ne bi htjela skidati sve ako ne trebam ker onda svrbi dok raste 🙈

Aurelija
    17. Srpanj 2016. 21:40

Crazy, možeš to ukratko prepričat? Ja sam jučer izludila jel je htjela ručice pojest, a mene bolii! Dok danas nenormalno puno spava i sisa 10 min pa je budim jel osjetim pune cice, a ne bih htjela da mi se upali. Za svaki podoj se psihički pripremim i stisnem zube, nema mi druge! Čisti mazohizam!! 
    Cure, ko nam je sljedeci? 
    Sanjarka, jel živnula druga tema, nisam gledala...?

bellaru
    17. Srpanj 2016. 21:56

Kika bi trebala biti al nepredvidivo je😁😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.