Bellaru- morat cu ja muza pogurati cini mi se, nesto se uljenio sad kad je najbitnije
Probaj setati po stepenicama gore dolje, lagano. Cula sam da je nekima pomoglo.
Kako ste provele dan danas? Meni sve bezveze😤
Crazy super zahvaljujem! Isla sam jucer uzet Vir uloske, nestasica!! Nema ni u Dm-a ni u Kauflanda. U nas u gradu ocito jako plodan misec :)
Ja sam se uvatila ciscenja ormara, preslagivanja i sta ti ja znam sta sve. Nisam ni trecinu posla napravila, a leda rasturaju! Polako radim generalku u ciloj kuci, a ovaj tempo ubija!
Sinoc sam imala bolove ko menstrualne nekih pola sata, to su bit ce ti laznjaci?
A dok sam se okricala s boka na bok imala sam osjecaj ko da su matuni u meni, a ne beba :)
Vi koje ste rodile a da imate malo vece poprsje, jel se povecalo sad kad dojite ili?
..nakon klistira je tuširanje, da..
.. kod mene oba puta krenuli trudovi nakon klistira...
..a otvaranje koliko mi je poznato potiče često sjedenje i spuštanje u duboki čučanj..
'
Kika prestali trudovi? To onda laznjaci bili... cim nema pravilnog ritma nis od toga... krenut ce to samo, al da, stepenice bi mogle pomoć... eventualno zlica ricinusovog ulja, pa ako ne krene za sat vremena jos jedna zlica... ako ni tad ne krene onda nemoj vise nis pokusavat... prenila nisi, tako da nema zurbe...
Deeka uzmi ti chicco uloske. Uhvatilo te gnježđenje... mi smo uselili pred.mj dana tako da nekih generalki nema, ocistila sam stan jutros, iako bih vec mogla opet... neda mi se više, ludim od tog ciscenja i pranja... stan, apartmani, non stop ima posla....
Mi malo prošetali uz more, bas je bio gust, ali stišće dolje lagano...
Prestala su leda boliti a pocelo naprijed probadati. Idem sutra opet na pregled pa cemo vidjeti sto ce reci doktorica jer mali je spreman ali nisam ja ocito Bila sam jutros u setnji i ici cu poslije opet pa cemo vidjeti hoce li pomoci
A stepenice prodem dnevno bar 10 puta pa me samo za prst otvorilo i to jedva haha
Elle nisam ni vidla tvoja zadnja dva posta. Ma mm sam ja sve pripremila, di sto kako, a picek s mlincima je ja mislim najjednostavnije jelo ikad... al neka je on to speko, mogo bi on to češće... ;-)
A za dojenje, a izgleda da ti je stvarno osjetljivo, jesi probala šeširiće uvalit pa da preko toga vuče (iako dosta beba to nece, i u biti samo si prolongiras problem :-/)
Btw. Meni cice postale ful osjetljive i trbuh se spustio, pritisak je dolje, ali ima samo nekih laganih laznjaka... nebi ja jos tjedan dana... :-/ u utorak malome rockas, treba jos to sve spremit, ispeći tortu
Pozdrav ljetnice!
Curka spava pa sad uspjela pročitat zaostatak! Sunshine, je ta plava babica je super, skužila sam!
Birkenstock- ja kupila neke ala birkice u massu za 150 kn, u mjesec dana im se zgazila guma, tako da dr put pljunem 350 kn!
Kika vidim da si jos 2u1! Izdrži doma dok ne dođu pravilni trudovi. U predrađaoni bila samnom neka cura s nepravilnim trudovima, spičili je na drip jbg!
Elle, kad čitam ovaj vampirski ugriz dok dojis, ko da sam ja pisala! Mene boli ko da ima žilete u ustima, a prime cijelu areolu, nisu ragade. Ona sisa, ja plačem!! Ni u ludilu nisam mislila da tako može bolit, a mislila sam da je cr bolan!!! Sad se tek divim svim ženama koje uspiju u dojenju, svaka vam čast, takvu bol ne znam dal itko može podnijet osim majka za dijete! Kolko traje taj period, anyone please?? Umrijet cu
opa, Crazy...sad vidim da si ti već 38 tj. , ajme kako brzo vrijeme prolazi...
..e, ako je malome roćkas, onda ima da pričeka novi model na svoj red...držimo fige da dođeš do termina? ili bi rađe ipak koji dan prije?
..e, a ono sa šeširićima nisam ni razmišljala...a i ne bi nekako..baš zbog toga što kažeš...ionako mi mora ojačati koža... plus što mi je to nekako neprirodno s tom plastikom...stisnut ću zube i odcvilit svoje...
Kika..jel tebi već dosta,a? ajde nadam se da ce ti sutra ispasti da si više otvorena pa da te krenu i pravi trudovi...
Sanjarka , kako je Petru s ključnom kosti? usput...na ovoj slici s profila mi baš nekako malo liči na moga..
IrisV, dobrodošla...sorry zbog zakašnjele dobrodošlice.. nakupi mi se stranica pa zaboravim što sam htjela napisati..
'
Sortiraj odgovore
Najstariji