Crazy koliko dugo si bila na sve 4? Meni sad nekad pase takva poza,jer bas sam pozelila spavat na stomaku. Vec par veceri bokovi me bole,ne mogu vise spavat na boku.😩 ajme kad ce 8mj da katapultiram moju bebu😊
Crazy- jos uru ga moram cekati. Pokusat cu ja otici odspavati malo pa ako se jos pojaca bol onda cu ici, ne zelim doci tamo pa da me na drip spoje ako nema potrebe. Nemam pilates loptu al imam muza mogu ja i po njemu skakati
Ja sam davno imala operacije sa opcom i najbolja mi je. A kad sam imala operaciju koljena dobila sam onu samo da se oduzme doljni dio tijela ali od straha sto sve cujem srce je ubrzano kucalo ni apaurini niSu pomogli da se smirim,pa su me na kraju uspavali.
Kika samo ti lezi ili hodaj,radi nesto da te okupira.
Bolje da sama odradis nego drip
I znaci nitko ne zna kakva je to moja međica i šta je to meni raspuknuto 🤔 Jbt bome sam poseban slučaj 😀
Kika sretno znam da je grozan osjećaj kad ne znaš da li da ideš ili ne, evo mene cijeli dan nešto steže i boli ali nepravilno i neredovito pa si mislim nije to to, iako čudna neka bol jako nisko i kao da me reže e sad kaj ja znam, najbolji mi doktor pita me da li imam trudove, ja njemu a kaj je to?! Imao ženu prije mene kaj je rodila četvero djece pa naravno da ona zna, a ja nemam pojma kaj je trud, kaj je nadutost, kaj je kontrakcija kaj je lažni trud blage veze nemam 😂
mare, nisam dugo bila, jer su ti trudovi meni krenuli luđački, u roku od sat vremena od samog početka trudova krenuli smo u bolnicu, baš je išlo rapidno. i kad su me na ctg prikopčali, nisam mogla izdržat na leđima i tamo sam se okrenula na sve 4, pa je sestra vikala na mene...
kika sretno sa spavanjem, ja bih bila preuzbuđena za zaspat.. a po mužu skači, ahahaha
Zabice suosjecam! Nadam se samo da do termina nece toliko nabujat da cu morat u mm posudivat cipele :O
Vani je 16 stupnjeva, divota!!!
Ja se cili dan pribacujem s kauca na krevet i obratno i sve sam rastvorila da zrak ude, a i dalje mi je vruce!!
i e, dokazano otvaranju doprinosi ljubljenje (ne puse, nego prava stvar ;D) i stimulacija bradavica, ako već muža uključuješ u priču ;) zamišljaj cvijet kako se otvara i tako to ;)
Crazy ma nek se dere ona sta te briga bitno da si se ti nastimala kako tebi pase.
Sortiraj odgovore
Najstariji