ne mogu udahnuti duboko koliko me boli, sad samo ne znam dal da cekam ili da idem put bolnice jer je dok rekla ako bude bolilo jako da idem kako god odoh ja lagano pod tus dok jos mogu
Kika prati trudove kolko traju i razmak... ako si na pet min izmađu trudova, kreni u rodiliste
Kika ti se polako sredi,istusiraj,ako treba izdepiliraj se,jedi i kao sto Crazy kaze prati trudove
Otusirala se, kosu oprala, najela se i sad cekam. Bol ne prolazi ali nema ni nekih razmaka izmedu. I mama mi je rekla neka pratim trudove, pa sam joj objasnjavala da mene samo leda bole jako i otkad boli mali se ne javlja pa mi se cudi kako trudove ne osjetim kad su jaci kad slabiji haha Hvala vam cure na podrsci, javim ako bude kakvih novosti
Kika samo ti polako prati sve,probaj ako mozes cak malo odspavati. Znam da uz bolove nije ti do spavanja ali probaj
Aurelija od srca cestitke na tvojoj maloj velikoj djevojcici ❤ brz oporavak ti zelim. Sto je i ostalim caricama takav osjecaj bio za vrijeme operacije?
Kika na koji način te bole leda?
Kleopatra zeno izgledas fantastičnoooooo wow! 😎😎
Elle mene ovaj put sivali krace k
Jedno 15tak min. Mlada dr je bila al mislim da se nije ucila bar se nadam doduse ostali su dolazili gledat i hvalili je izlozba
Hrenovka u hodnik haha! Nadam se da u mene nije hodnik 😕
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji