Sanjarka gadan je osjecaj carski..bez obzira sta ne osjecas bol. U trenutku kad vade bebu imas osjecaj da ces ostat bez zraka,da imas 5 tona na prsima i onda da ce ti pocupat sva rebraaaa a oni cupaju i cupaju i cupaju...i onda gotovo! I plac
url=https://lilypie.com]
Cure legendarne ste nije me bolilo ravno 10 minuta, odem na wc i ispadne cini mi se dio sluznog cepa i sad opet jako boli.
Crazy- bar mog muza nije tesko nagovoriti da se mazimo u bilo kojem smislu
Marigmar- mogla bi i ti brzo, ja sam tri dana imala nepravilne a sad ne znam jer me samo leda bole
Ma joj i mene je frka da ja to necu znat pratit ni prepoznat😕 dal je bas trud i koji je razmak i dal je razmak il je nesto drugo.
A ma ja cu masirat tu medjicu koliko ce mi se dat pa sad pomogne dobro ne pomogne opet dobro. I jos bi trebala dobit onaj gel krajem 7 mj od jedne cure oa cu i to ponjet. Da pomogne u za 1% dobro je.
Hrenovka u hodniku😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Strava!!
Joj ja sam bas razmisljala o toj spinalnoj. Znam kad sam zub vadila . Ne boli al osjetis to cimanje, trganje, uzas! I onda mislim jbt onda valjda tako sjecas i dole i bolje bi mi bilo da me skroz uspavaju😕 kad sam isla na kiretazu dobila sam opcu hvala bogu. Jer sam vec u predsali plakala i tresla se da mi je morala dat za smirenje nesto prije nego me uspavaju i jos onak gola na stolcu tom uzas bi bio da sam morala bit budna tijekom toga😨
Marigmar ocito samo ti to imas😂 jesi googlala da vidis sta je??
Da vani je hladno al meni tako pase i mislim da cu se prehladit ako nastavim tako razgolicena ic vam na dvoriste i u japankama a moja mama u suskavcu hoda.
Hahahahaha tnx Crazy bome napokon netko slikovito mi objasnio 😂
Bellaru ma gledala sam na Google ovo za medicu naravno gluposti pišu a za ovo raspuknuto sad sam već zaboravila kaj, nisam ni gledala nekak ste mi vi bolje od Google 👍🏻
Aurelija cestitam 😘
Kika drz se i sretno!
Marigmar nije li zalistak himen? Opak seks...
Visina medjice??? Jedino mi pada na pamet velicina
Zanimljiv doktor 😏
Samo sto Crazy ja inače imam problema sa tom nadutošću tj. Nikako da završi sa tim da prdnem već je sve uvijek nekako unutra pa sam zato rekla sa mi teško odlučiti od čega me boli donji dio trbuha 😂
Ajme cure ja se gusim bez zraka,vani tako lijepo i frisko,a ja ne mogu udahnut dovoljno zraka.imam osjecaj da cu se ugusiti😱😨
Abies vidiš moglo bi biti to himen samo kakve to veze ima 🤔 A Dr je bio neki mladi specijalizant pa si je dao truda očito dobro pregledati moju minđu 😂 uvijek me zanimalo šta se dogodi čovjeku da postane ginekolog, mislim si kakav je to poziv pa nakon toliko pipica tokom dana vjerojatno ti nije vise do ničeg 😂😂😂
Pa da Abies to sam ja i mislila pod ovim "djevicama" hehe
Marigmar nema sta, temeljito te pregledao hehe
A ovo za "picice" mislim da moze bit sretan da je dobro prosao ahahaha... zamisli kome je bolje urologu ili ginekologu? Nakon onih seciranja mrtvaca na faksu, oguglas na te stvari i sve ti.je to meso...
Sortiraj odgovore
Najstariji