Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elle827
    15. Srpanj 2016. 18:58

Aurelija , čestitam....💐 želim ti brz oporavak i,da se čim prije počneš dizati... znam kako je..ja sam ovaj put s vaginalnim porodom isto na kraju ležala cijeli dan jer sam im se onesvijestila 3x na wc-u kod,prvog dizanja ..i bilo mi,koma kad navečer nisam mogla ustati da dignem bebu kad je on htio biti uspravno...al sam imala super cimerice i jedna od,njih mi ga je malo prošetala po sobi pa se smirio... 
    ...nadam se da će i tebi,imati tko uskočiti malo dok se ne uspijes dignuti kako treba...

Marigmar, super da je sve ok...
    ...što se srednje visoke međice tiče...evo sto ja znam o tome... meni su ti prilikom šivanja rekli da je moja visoko....a šivali me,jedno 30-ak min. ...sjećam se da su nešto natezali iznutra i kaže patronažna da mi je 2-3 šava unutra...e,sad...ako se netko bolje kuži u to... 
    ...koliko su dugo vas ostale šivali? 
    ..inače ...na,meni učila neka cura...

'

kleopatra1606
    15. Srpanj 2016. 19:07

Mene su nekih 15-ak minuta sivali. 
    Poslije me savovi nisu bolili vec sada me bole, neznam na koju foru boli nakon 9 dana tek. 🙄 Jedno vrijeme boli pa onda svrbi, ako svrbi znaci da zarasta sta je super. 

Aurelija cestitam!!! ❤️🍼 Brz oporavak ti zelim

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

CrazyPuppet
    15. Srpanj 2016. 19:09

Kleopatra kad pas bude na krevetu/kaucu sjedni do njega i jednostavno ga guzicom gurkaj do ruba dok ne skoci dolje. Tako ponovno "osvajas" taj prostor. Ne na psa vikat ili udarat, samo smireno i odlucno. Ove ogrlice se koriste samo iznimno kod tezih slucajeva. Slobodno ga i uhvatiš za šiju (koža na gornjem dijelu vrata) kad recimo grize cipele ili skače. Samo ga tu zgrabi i povući će se momentalno jer ga stavljas u podređeni položaj. Po potrebi ponavljaj, dok potpuno ne korigiras ponašanje.

kika832013
    15. Srpanj 2016. 19:09

Aurelija cestitam na bebici i zelim ti brz oporavak 

Mene leda rasturaju, jedva hodam a namjestiti se za leci je ne moguce postalo

bellaru
    15. Srpanj 2016. 19:12

Aurelijaa cestitaam! Nadam se da ces se jako brzo oporavit!!

Lucy16
    15. Srpanj 2016. 19:13

Aurelija, cestitkebi brz oporavak!!!!  

Kleopatra, sta si ti rodila???? I to prije 9 dana???    Zeno, nemoj nam nabijati komplekse. Bojim se da ce moj trbuh izgledati kao kod onih sta smrsave 100 kg pa im koza ostane visit.

CrazyPuppet
    15. Srpanj 2016. 19:13

Wooohooo Kika nam se penje na tobogan!!! Sretno draga, drži se!!! ♡

mare1989
    15. Srpanj 2016. 19:19

Kika sad ce to polako krenuti😊

TPol
    15. Srpanj 2016. 19:19

Aurelija cestitke bas velika curka 👍🏻👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.