Aurelija , čestitam....💐 želim ti brz oporavak i,da se čim prije počneš dizati... znam kako je..ja sam ovaj put s vaginalnim porodom isto na kraju ležala cijeli dan jer sam im se onesvijestila 3x na wc-u kod,prvog dizanja ..i bilo mi,koma kad navečer nisam mogla ustati da dignem bebu kad je on htio biti uspravno...al sam imala super cimerice i jedna od,njih mi ga je malo prošetala po sobi pa se smirio...
...nadam se da će i tebi,imati tko uskočiti malo dok se ne uspijes dignuti kako treba...
Marigmar, super da je sve ok...
...što se srednje visoke međice tiče...evo sto ja znam o tome... meni su ti prilikom šivanja rekli da je moja visoko....a šivali me,jedno 30-ak min. ...sjećam se da su nešto natezali iznutra i kaže patronažna da mi je 2-3 šava unutra...e,sad...ako se netko bolje kuži u to...
...koliko su dugo vas ostale šivali?
..inače ...na,meni učila neka cura...
'
Mene su nekih 15-ak minuta sivali.
Poslije me savovi nisu bolili vec sada me bole, neznam na koju foru boli nakon 9 dana tek. 🙄 Jedno vrijeme boli pa onda svrbi, ako svrbi znaci da zarasta sta je super.
Aurelija cestitam!!! ❤️🍼 Brz oporavak ti zelim
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Kleopatra kad pas bude na krevetu/kaucu sjedni do njega i jednostavno ga guzicom gurkaj do ruba dok ne skoci dolje. Tako ponovno "osvajas" taj prostor. Ne na psa vikat ili udarat, samo smireno i odlucno. Ove ogrlice se koriste samo iznimno kod tezih slucajeva. Slobodno ga i uhvatiš za šiju (koža na gornjem dijelu vrata) kad recimo grize cipele ili skače. Samo ga tu zgrabi i povući će se momentalno jer ga stavljas u podređeni položaj. Po potrebi ponavljaj, dok potpuno ne korigiras ponašanje.
Aurelija cestitam na bebici i zelim ti brz oporavak
Mene leda rasturaju, jedva hodam a namjestiti se za leci je ne moguce postalo
Aurelija, cestitkebi brz oporavak!!!!
Kleopatra, sta si ti rodila???? I to prije 9 dana???
Zeno, nemoj nam nabijati komplekse. Bojim se da ce moj trbuh izgledati kao kod onih sta smrsave 100 kg pa im koza ostane visit.
Wooohooo Kika nam se penje na tobogan!!! Sretno draga, drži se!!! ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji