Potrazila sam sliku, Kleopatra, izgledas mrak!!
Ja cijelu noc ne spavam jer nam sestre nedaju gasit svjetlo u sobi pa blijesti. A bebi tako slatko spava, to je valjda ovaj umor nakon rođenja. sestra u nocnoj mi ide na k*, trazim da mi je prinese prsima jer mljacka cijelo vrijeme, a ne- ona njoj glukozu daje!! Ona ode, ja se sva pretegnem da je privučem, nekak zguram tu cicu u usta, al kad se ne mogu pomaknut i ne vidim jel dobro pa mi spucale mrvicu bradavice vec!
Dobro jutro trudničice!
Aurelija, istisni malo mlijeka i razmazi po bradavici. Sestra je bas u k***u, nadam se da je jutarnja smjena bolja. Reci tm da ti donese ona "naocale" za spavanje. Al super da bebica fino spava ♡
Jutro ljetnice!
Uh sta je lipo zahladilo. Predobro. Treba uzivat za vikend jer od pon. zovu opet vrućine.
Ajmo tko je sve u terminu nek rodi za vikend 😂
Stvarno kako ti ginekolozi. Jel se napale kad im dode zgodna cura? Ili se vise ne mogu napalit ni na svoju zenu? 😂
Aurelija 😕 koza! Nadam se da ce ova dnevna bit normalnija. Zasto nadaju gasit svijetlo?
Evo i moje trbusine
Zanemarite staklo isprskano pastom. Tako je to kad imate dijete od 9god kuci 🙈
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka izgledas ko djevojcica.na slici😎 a ne kao da si rodila.
Mene je nocas ubilaaaa zgaravicaaa
Nikad u zivotu nisam imala tako nesto😣😣😣😣
Od cega vama bude zgaravica?
Moj muz je sam rekao to mu raste kosa, bit ce bujna na tatinu😤
Aurelija a joooj😕 budi i ti malo zlocesta prema toj sestri. Mazi bradavice da nebude gore😦
Jutro cure, kaj je ovo neka sala sa trbušinama ili ja ne kužim 😀 Istina je da sam sebe očito najgore vidiš ali cure moje trbusi su vam fenomenalni, meni je veći trbuh nakon dvije pive sto popijem 😂
Bellaru joj žgaravica, ti kažem da sam prekjučer plakala jer meni ide već i na uha i na nos zgaravica groooozan osjećaj, meni je zgaravica krenula prije par mjeseci samo na određene stvari a sad bome na sve, od slatkog je najgore, pa kiselo tipa sve sto ima rajčicu pa slanog Itd. Pomaze jedino da ne jedem iza 18h i ne ležim a za kosu me bas zanima jer malac bude očito glavati i kosmati 😂😂😂
Jutro cure
Sanjarka i ti spadas u skupinu hot mama,stvarno kao da nisi rodila😊
Aurelija sad ce druga smjena valjda ce biti ljubazniji,a tu treba poslati u klinac.Ako ne moze pomoc i ako ce biti odvratna nek ostane doma
Ja vec danima se borim sa zgaravicom,mineralna mi najbolji prijatelj postala😊
Ako ovako nastavi moja beba ce da bude matovilka😁😁 i dlakavo majmunce hahaha
Marigmar ja isla cutat pa pise u 3 tromjesjecju prrstaju zgaravice a ja tek sad dobila😠 ja fakat ne znam od ceg mi je. Valjda od tog jer sam svinja al da prije nisam jela nakon 18 h😕
Moja mama kaze da zvacem zrno kave. Jel to tko probao? Imaju neke tablete na R, tu sam procitala i jos mi netko rekao pa cu si ih odma i kupit.a ja kupim mineralnu zbog tog pa mi ju muz popije😠
A moj ce onda bit celav ako mi je tek sad zgaravica.krenula😀
Bellaru ja imam cijelu trudnocu pomalo zgaravicu. Ali posljednjih par dana ubija me i dan i noc,ne prestaje. Jos i stalno podrigujem,u dva dana podrigujem ko za cijeli zivot😊
Meni su rekli da progutam zrno graha,kad sam bila trudna sa sinom to sam radila i pomagalo je a sad bome nista
Nema vam to veze s dlakama hehe... želudac je visoko
Sanjarka ma daj me nemoj... predobro izgledaš, sram te bilo :-P
Jel nam Kika rodila? :-)
Ja sam mortus danas, nis mi se neda samo bi se vrtila po krevetu, al eno moram do apartmana na ciscenje... :-(
Sortiraj odgovore
Najstariji