Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    15. Srpanj 2016. 17:57

Hahahahaha mare zakon, lijepo si ti njemu odgovorila makar ipak je lakše nama smanjiti nego njima povećati 😂

mare1989
    15. Srpanj 2016. 18:14

Znam ja da kosta,ne treba on nista povecavat 😉
    Ali kad on meni govori da ja smanjim nek on poveca havah😁😁

Ugolina
    15. Srpanj 2016. 18:15

Zamisli te frikove koji stvarno odlaze ga povecat? Onak, kaje s glavom???!!!

CrazyPuppet
    15. Srpanj 2016. 18:16

Aurelija čestitam ti od srca!!! Zelim ti brz oporavak, a malenoj sve najbolje ♡♡♡
    Mare ajmeee odvalila...ahahahaha pita me mm sto se smijem, pa kaže... Ae, to ti je ko da baciš hrenovku u hodnik... ajme umirem, ahahahahahhaha

mare1989
    15. Srpanj 2016. 18:22

Ugolina jeftinije im je da kupe pumpu za povecavanje hahahhava😂😂😂
    Crazy hahahahha😊😁😂😂 gdje nade hrenovku

Sunshine1
    15. Srpanj 2016. 18:42

Aurelija cestitke na Niki!! Prava velika curica.
    Samo odmaraj danas koliko mozes,i nek ti pojacaju infuziju za bolove ak te jako boli a sutra kad iscuri trazi tablete. Tu daju lupocet,ili nek ti netko donese neki paracetamol. Zao mi da ti je uzasno iskustvo. Jel te barem moja prica kolko tolko pripremila?

url=https://lilypie.com]

• karlafi
    15. Srpanj 2016. 18:47

Hahaha, koje su to usporedbe. Ko da bacis hrenovku u hodnik😂😂😂😂,
    Moj se doduse nikad nije zalio pa valjda nije kod nas hrenovka i hodnik. Stovise, uvijek me i boli na pocetku. Eh zenice zenice, jesmo li jadne 🙈😁

kleopatra1606
    15. Srpanj 2016. 18:52

Bellaru pas je postao nemoguc, skace po svima, ne slusa nikoga, radi stvari koje do sada nikada nije- poceo se penjati po kaucu i krevetu i gristi obucu. Jednostavno tvrdoglav do bola. Mislim da cemo i mi ogrlicu naruciti dok nije prekasno. 😐

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.