Sanjarka dobro si ti najbolje nek mm gleda dole kakav doktor😁 i moj je meni poslije poroda dole gledao😊
Kako Petar napreduje?
Lelo ma pusti ti njih. Meni 5min prije izgona rekli 2900 a on izasao 3300
Guzata hehe 😂😂
E kad smo kod rezanja. Ma nema vam tu velicina toliko utjecaja. Ja rezana oba puta a prvi put i pukla. Znaci prosla gore prvi put i s bebom od 2800
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Aurelija keep calm i bebe stizeee!
Ako nemas nikoga ovdje u blizini samo javi u grulu na fejs ako ti treba nesto hitno. Mm ce ti donijeztsve sta treba.
url=https://lilypie.com]
Ajme ja imam osjecaj da moja gospodicna nakon poroda vise nikad nece bit ono sta je bila :O
Recite mi da se varam :)
Aurelija, Mare a da,izgleda da mala ceka zahladjenje i vikend za tulumarenje😉bit ce da je na tatu i mamu u mladjim danima😄
Sanjarka jel sve ok s obzirom na te komadice posteljice sta su ostali?
Ajme kada vidim ovu listu malo me stegne u grlu, tak se držim hrabro al sad me prvi puta prošao strah 😬
Pogotovo jer se sjetim kolika je lista bila a sad je fala Bogu donji dio puno veći od gornjeg i nekako se bližim 😱
Ja prijavljujem pregled u četvrtak ponovno u TA samo idem vidjeti kakvi su četvrtkom.
Aurelija uf jos malo i vidjet ćeš svoje blago, vjerujem da jedva čekaš malo je to čudno kada znaš datum, nema ovog elementa iznenađenja.
Karlafi dobro došla, kad ti je točno termin? Od kuda si?
Lelo bome danas doktori svi očekuju neke velike bebe, od nas troje braće i sestara nitko nije bio preko 3100 i to je bilo normalno. A toliko će bebica i nabrati ako dočekate termin 👍🏻
Marigmar, bas to sam i ja razmisljala, nema efekta iznenađenja pa valjda sam zato flegma. Bezveze mi je to, zamisljala sam kak cemo jurit sto na sat u bolnicu usred noci! mada jos stignemo hehe! Inace, u cet idem samo na "obradu", a petak je dan D.
Sunshine, tnx! Mislim da nece nis trebat, dragi ce mi dolazit svaki dan, umrla bih da ga ne vidim!
Sanjarka, znači ostali komadici posteljice i nisu skuzili?! Hm hm, mogla si tak sepsu i svasta zaradit!
Karlafi dobro dosla
Abies da nevjerujem da ce moj kolac isto stici do zamrzivaca 😬😬
Aurelija weeee stize bebica 🍼🍼🍼
Sanjarka da sta kazu za te ostatke ? Kako nisu mogli to lijepo sredit odma kad si vec bila na kiretazi? 😡😡😡
Sta se tice odnosa rekla bi da smo redovni al ipak manje nego prije . Posto smo sad bili na tecaju zajedno jer je to bilo za parove i normalno Mm je pricao na poslu i tako mu rekli da postoji mogucnost da mu se sex samnom zgadi nakon odgledanig poroda, e pa mislim 😡 A cijelo vrijeme je bas bio zagrijan da ide samnom i sad odjednom se prestrasio , pa sam mu rekla da nemora ic pa cemo vidit sta ce bit na kraju 😐😐
Sortiraj odgovore
Najstariji