Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    12. Srpanj 2016. 10:08

Abies, ajme 18 kg! Al kad gledaš kolko žena ima kila, onda je to sasvim proporcionalno, ahahaha
    Moj malac još kašlje onako na  gusto, rekla dr. da dobro da smo odmah otišli do dežurnog, jer bi inače razvio bronhitis, pit će taj antibiotik sve skupa 10 dana pa ćemo vidjet. Jučer je bio super dobar, al danas je živac, samo hoće pocoya gledat, ne mogu ga nikako animirat, samo urla i baca se po podu... takav dan... a prekasno mi sad negdje van s njime baš po ovom zvizdanu... Od mene pokupio taj crv u guzici, i ne podnosi bit u kući, non stop bi negdje vani, a ako ne može van, onda je problem... od svih igračaka ništa mu nije baš napeto, ako ga uhvati šiza sve će ih pobacat i porazbijat... Neke sam slikovnice ljepila već 5x, a isto i ove drvene/plastične igračke... 
    Za tjedan dana slavimo 2. rođendan, pa si mi baš bacila bubu u uho s ovim japanskim vjetrom... ja bi to nekako u tortu oblikovala, jel se može?

Abies
    12. Srpanj 2016. 10:44

Crazy zasto ne torta. Izrezes kore kako zelis. Ako imas dosta ostataka, bubnes to kao srednju koru. Ili biskvit. Malo boja za slag gore. I 10 jaja ako si nasla recept s 5. Ideja mi dosla napravis lego kocku s 2 ona kruzica.

Beba je propocionalna mami 😁 pa je. Al curke to su bas ekstremi. Mislim da ce se Crazy slozit samnom 3,5kg max beba zakon.

Pocoyo...uzivaj draga. To bar nesto pouci klince. Moj bleji u ninja kornjace i mlati tuje i pacemprese ok i tatu. A rijecnik je za tuzit onog tko je dozvolio emitiranje. Neki dan stavio pepu cd, ja pocela pljeskat od srece.

bellaru
    12. Srpanj 2016. 10:48

Taj pocoyo mi je tako sladak😊😊😊😊 danasnji crtici 😨😨 kad vidim one curice..kako se zovu..sta izgledaju ko darkerice sotonistice😱😱😱😱  a onda oni stakori na motoru. Boze sacuvaj

Abies
    12. Srpanj 2016. 10:52

Japanac il ledeni... meni jedna teta rece da doda u kremu 4-5 zlica slaga da je laganija.

Tpol obecah pisat recept
    5bjelanjaka 
    10zlica secera 
    1 zlica octa 
    Izmiksat, peci na 150c 50min. Tu koru razrezat na 3 kom.
    Krema: 5zutanjaka+2zlice secera zagrijes u kremu
    2zlice brasna+2dcl mlijeka skuhas u kremu. Dodas zutanjke.
    U hladno 125g margarina (maslaca) i 7dkg ljesnjaka (koliko hoces) ili voca
    0,5l slaga

Aurelija
    12. Srpanj 2016. 11:43

Pozdrav!

Prognoze za spol su mi ludilo, šanse da pogode su 50% 

Ova velika beba, ajme!!!  Čak me više od njene težine fascinira činjenica kako je žena uopće uspjela zatrudnit?! Ko prvo, kak je taj tata pronašao rupu ispod svih onih zavjesa haha, a drugo- s tolkom težinom svi hormoni, krvna slika i sve općenito je sje*** 

Ja bila danas u TA, ajme 15 trudnica, pola ih nema di sjest, doktor počinje u 9, užas!! Sva sreća pa mi je danas zadnji put, u četvrtak se check-inam u bolnicu! Bit ce mi frka sutra i u čet, sad sam još kul

Lucy16
    12. Srpanj 2016. 11:54

Aurelija, samo hrabro!!! 

Znaci, bila druga dr na pregledu. Opet me nije gledala, samo uzv. Beba je 3070. Kaze do poroda moze doc do 3700. Al on je u 2 tj.nabacio 400 g. A prije toga u mj.dana kilu. 

Plodna voda je sad ok. Nema je previse. 

Sljedeci tj.bris na streptokok, znaci sa 36+6. 

Za krvnu sliku, kaze da nije potrebno raditi ako ne osjecam slabost, nisam blijeda. Da se radi u 1. Tromjesecju.

• karlafi
    12. Srpanj 2016. 12:00

Pozdrav svima!

• karlafi
    12. Srpanj 2016. 12:02

Evo napisem cijeli post i obrisem. Bravo ja😐. Pozdrav svim sadasnjim i buducim mamicama. Izbjegavala sam tipkanje po bilo kakvim forumima ali citam vas pa reko ajde da i ja ubijem to zadnje iscekivanje i zadnje dane

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.