Aurelija ne razmisljaj o tome previse. Zaokupi se sutra necim da brzo dan prodje.. znam da je lako reci ali bar probaj.
Abies hvala , definitivno moram probat, imam jaja pa da ih iskoristitm, onda se stavi kolac u duboko kolko dugo? I jede se Hladan? Jednom sam ga samo jela al ostao je u dobrom sjecanju hehe
Ova beba mislim halo hahha
Crazy tebi bas zabavno s malim 😐😐😐 mozda se izmori pa zaspe
Lucy pa super ti bebac napreduje!
Bellar kijepo se provedi i prohladi hihi :)
Mi cemo danas malo do ikee da vidimo kuhinje, posto taj stan u koji cemo selit je prazan pa smo mislili kuhinju ugradit novu a ovo drugo prenest iz naseg stana. Nije bas prevelik stan al ovde su bas skupi stanovi uzas . 😕
Helloooou curkeee, ček-in jedan iz bolnice!
Jučer mi je mm donjeo laptop pa mi je lakše pisati pa da vam se javim sa svojim update-om...
U nedjelju dođem na ctg i poslije ctg-a pita me doktor na koliko su mi procijenili bebu i pipa stomak i kaže da je curka i dalje na zadak okrenuta, pošto mi nisu nikad rekli kolika mi je beba, samo su naglašavali da mjere odgovaraju tjednima odluči napraviti uzv. Na uzv primjeti da imam malo plodne vode i da mi je beba 2500g što je njemu malo i odluči me hospitalizirati... i takooo ja od nedjelje ležim i papam i ležim i svaki dan dobijem litru infuzije i čekam petak da mi naprave pregled da vidim šta nas čeka... u petak ulazim u 38tt pa ne znam možda će mi onda zakazati cr... Valjda nije ništa strašno dok sam još u komadu...
Aurelija sretno!!😊
Karlafi dobrodosla!kad je termin?
Evo i ja sa pregleda u TA .stanje nepromijenjeno!i dalje zatvorena:/ sve ostalo dobro,ctg,uzv...
Pregled opet u cet..
Pozz svima!ne izlazite ako ne morate!😉
Do sad sam ga jedino u hladnjak uspjela stavit na dan do 2. Do leda da sacuvam nisam dogurala 😋
Ribi znam kako ti je. Idu dani a cerviks ko armirani beton.
Ja sam dosla u napast uzet ricinusovo ulje. Jer sam bas htjela vag. a prvi put nije bilo reakcije, pa pomislila cemu.
Aurelija nadam se da ces ovako cool biti do kraja. Jos malo i mama si.
Le-Lo sretno. Pa beba je normalna. Tjedno dobije oko 200g znaci da bi oko termina bila 3kg. Isto kao Aureliji jos malo 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji