Jutro cure
Sto se tice vezanja pojasa,ja obavezno vezem,treba 5min dok volan nastimam pa onda pojas😊.Iako po ovom uzasnom vremenu nigdje ne idem sa autom,samo ako bas moram. Jer su uzasne guzve,vrucine😥
Moja sveki me zeza da dodem kod njih jer je lijepo hladno i kisa.
Jutro cure!
OBAVEZNO se moramo vezat!
Ovo za ovako velike bebe je ipak rijetkost, ne znam da postoji neka granica u težini koja bi isključila vag. porod, osim kod žena koje su već bile na CR prije. Inace i ovo za preusku zdjelicu, naletila sam na informaciju da 90% žena može normalno rodit,dok je tek 10% onih koje stvarno imaju preusku zdjelicu. Češće je to bilo u 19.st. kad gradske dame nisu imale razvijenu zdjelicu zbog nedostatka vitamina D.
Mare nadam se da se više rigoletto neće ni javljat.
Ovo za raznorazne prognoze, ajme majko, svak voli nešto komentirat, a priča na izvoz... svi misle da ako je njima bilo ovako ili onako, da će i tebi isto bit tako i bla bla... ja to ljubazno ignoriram i bok
Ja čitala neku knjigu o porodu prije spavanja, i naravno da sam u snu 5x rađala, hehe... sve dok nije u 3 i po muž popalio sva svjetla i počeo mlatit komarce po sobi... skroz me razbudio i nikako zaspat :(
sutra bris na streptokok... nadam se da nema beštije...
Tko još na redu ovaj tjedan?
Crazy i ja se nadam da je prestalo
Kako je maleni?
Moja sveki je rodila mm brata prirodnim putem,imao je 4,5kg a ima uske bokove i sve kaze ni pukla nije.Tako da sve to zavisi od rodilje.
Cure moje samo smireno,beba mora izaci van pa koliko god kila imala. Ja sam rodila kcer imala je 3,300kg rezali su me dole da bi izasla,a sina od 3,560kg rodila nit rezana nit pukla,a imala sam osjecaj da sam se rascijepila kao lubenica kad padne.Kad su rekli ne treba nista sivat ja ostala sokirana,jos pitala a zasto ne treba.
Jutro!
Lucy ako je beba iznad 4kg i kakva je zdjelica razmatra se cr. Poznanica tjedan prije mene prirodno (vag) rodila 4800g curu! Mm kolege zena prije 20dana 4700g curu.
Najbolje popricaj s gin ako mislis da je cr za tebe bolja solucija.
Trbuh trudnoca velike bebe, vjerujte to je koma za nosit (a bas sam bila ogromna) ☺
Prije sam pisala, ponavljam se al tko ce trazit. I prije su se radjale velike bebe i od 6kg. Samo nije bilo novinara. I ako malo po netu procackate puno zena je vag rodilo bebe preko 5kg! Samo nisu u novinama.
Samo su babe po tom pitanju glupe, ponosne na velike bebe. Da krepavas dok nosis, rodis ili te sasjeckaju. Onda to cudo ne cica nego loče jer ima vece potrebe. Mamu iscrpi do kraja. I na kraju do god dana uspori razvoj i izjednaci se s bebom od 3kg
Lucy jesi blizu granice s bih? Mislim da je Sarlina kupovala tamo puno jeftinije stvari za bebu.
Vezanje u autu netko zaveze pojas pa samo onaj kosi stavi. Ja sam se (i kad imam bratele) zavezem pa malo izvucem i stavim kvacicu pa ne steze.
Crazy kako sin (no1)? Smirila upala?
Mare nek je virus prosao... sad ces ti na klopu navalit da nadoknadis i lubenicu za desert 😃
Jutro cure!
Ovdje kisa, napokon rashladilo i zraka ima , ja juce pretjerala s poslovima pa mi danas ruke i noge bas natecene.
Sta se tice vezanja mora se , samo onaj donji dio pojasa skroz ispod trbuha.
To Crazy sta kazes za zdjelicu nama isto rekla ova babica 👍🏻👍🏻
Ja u petak idem na pregled pa cu pitat za taj bris na streptokok jer ga ne rade rutinskini treba extra platit, sad mi nije jasno zasto ga ne rade ? Pa cu bas pitat , a ova babica rekla da ima svaka treca zena streptokok , pa mi bas cudno zasto ne rade svima 😬😬
Lucy iskoristi vrijeme za shooping i javi kako bilo na tecaju 👍🏻
A najveca beba na svijetu, kapitalac od deset kg,vidla sam i sliku, na slici taj mali i beba normalna,covjece,ovaj je vec za skolu..googlajte da vidite
http://www.drmaj.ba/nezapamceno-rodena-beba-od-18-kg/
Bas si mi Ugolina dala posla 😃
Umjesto da kuham rucak dok se da
Jutro, obozavam kad spavam ko top nakon cijelonocnog dizanja na wc, pa me svekar probudi u 8 jer mu treba informacija o sarafu za karnisu koju ce doc postavit jedan dan! 😠😠😠
Ja sam jucer imala neki cudan dan, neka slabina i mucnina i glavobolja, pa malo proslo pa navecer opet. Ne vjerujem da je bilo od topline jer mi je svaki dan ista temp u stanu a van nisam ni izlazila!
Ja se obavezno vezem u autu samo onaj donji dio zablokiram na kopci pa je opusteniji da mi ne reze po trbuhu, svejedno gornji dio pojasa reagira u slucaju naglog kocenja.
Ja sam iskreno uvijek bila fascinirano pricom moje bake kako je mog tatu rodila a on imao 5 kg, a ona je bila tako sitna da sam imala osjecaj da jaje nebi uspjelo proc kroz nju pa je normalno rodila. Kasnije ga skoro nisu primili u prvi razred jer je imao premalo kila😂😂😂
Mene moja rodila od 2900 pa su je cijelu izrezali, jos je neki praktikant sivao pa jadna mjesecima sjedila na onom kolutu za na more 😯😯😯
Eto jos jedna prica koja potvrduje pravilo da pravila nema!
Sortiraj odgovore
Najstariji