Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    12. Srpanj 2016. 18:30

Haha,ne moras kavu mjesecima kupovat.....
    A ovo,u vrijednosti deset somova,boze, jbte,dignes kredit da bi bio kum

Aurelija
    12. Srpanj 2016. 18:41

Meni je isto bzvz to pretjerivanje, jer se uvijek osjecam duzna! Mi kad idemo u babinje, kupim nesto od robice ili napravim tortu od pelena i sl, npr necaku sam odnijela onaj otisak za nogicu, a mm je dao novce, inace ne dajemo lovu ak znamo da cemo ic na krstitke. A za krstitke onda damo novce, recimo 50-100 €, ovisi kolko smo bliski. A u babinje idem samo najblizoj rodbini i prijateljima, tj onima koje bi i sama htjela vidjet. Kad smo bili krsni kumovi, dali tortu, "vrecicu" :-) i 200 €. Meni se to cini primjereno, ni previse ni premalo, ne znam...

Sunshine1
    12. Srpanj 2016. 18:57

Aurelija sve kaj si nabrojala je sasvim ok,a ovo kod nas ko natjecanje tko ce vise. I sad kad mi nose vise nego smo mi njima me tako sram  a stvarno pretjerivanje. Nije da ni mi ne mozemo priustit takve poklone ali do kuda onda idemo? Pa dodu me babinje kao kad idem na svadbu!!!

url=https://lilypie.com]

Aurelija
    12. Srpanj 2016. 19:01

Kod nas jedino znam da ce se bake i dede natjecat! 

Abies
    12. Srpanj 2016. 19:02

Ovisi kome ides. Bliskom nekom do 500kn zasto ne. Meni ok 50-100kn. Samo sto idioti doslovce shvate pod glavu. Meni kosa u zrak. Nisam za sterilnost al novce gurat po tetri i u ruku fuuj!

mare1989
    12. Srpanj 2016. 19:47

Meni su stavljali bebi pored glave cak,a jbt ako se kaze pod jastuk ne bas doslovice😊

Ugolina
    12. Srpanj 2016. 20:05

Kod nas stavljaju isto doslovno pod jastuk il kaj..
    A krsni kum je doslovno naje...ako si krsni kum podrazumijeva se i sasvim je normalno da da tortu,cijelog odojka ukoliko je veca festa,nes od zlata,da kupi krsnu oblekicu,onu kosuljicu,krpicu i svijecu..a onda jos k tome se kupuje obleka,igracka, kosara puna tih stvari kaj ide u vrecicu obicno.. Evo recimo,ja sam scojoj kumici rekla da joj nedo bog da se tak trosi,al s obzirom da smo peterostruki kumovi znam da je kupila vecinu tog kaj sam nabrojala... Too much covjece

bellaru
    12. Srpanj 2016. 20:28

Jedan je gospon mom necaku dao 100 kn pod glavu za kondome😂😂😂

Ma ljudi fakat pretjeruju. Ne znam cemu sve to forsanje. Ja vise volim kad nadjem neki orginalan poklon koji mozda i nije tako skup al je fora. Ja kad sam bila krsna kuma rodjakovoj maloj sam se sa njima dogovorila i kupila kolica maloj i zlatninu i robicu za krstitke. Al eto to je rodjak. A kad smo muz i ja sad bili kumovi od njegovog bratica maloj kupili isto kolica jeftinija i tortu i to je to. I eto sad se oni osjecaju duzni da nama nesto kupe kad se nas mali rodi a nisu kumovi. A meni em ne treba nista em ne zelim da kupuju jer im je to drugo iznam da im pare trebaju.

CrazyPuppet
    12. Srpanj 2016. 20:49

Ma ja sam opcenito protiv tih velikih poklona, nisam ocekivala od nikog da mi ista kupuje, ajd deda i baka se ponudili da oni kupe kolica po mom izboru i isto sam pazila na cijenu da ne budu preskupa. Ljudi donili nesto robice i pelena... ono... do 200kn i to je meni taman. Ajd kad si kum pa onda do 1000kn... plus mi je glupo kupovat tu zlatninu za krstenje, al nemos od tofa pobjec...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.