Joj kod tih krstitki. Mi smo sve kupili za crkvu. Kum tj njegovi roditelji svasta i uz to onu maramicu (i kosuljicu, mislim da smo to mi...nebitno). E to jedino nismo imali. Uh koji spas. Ja se ne mogu pohvaliti da sam pobozna, al sveki je bila. Muz bolje nego ja. Eto dogodilo se 😳
Kod mm tetke sve daju po 100€ za krstitke kao tako su se one medusobno dogovorile,tako su svakom djetetu dale sto se rodilo.
Ja mislim da svatko ako daje nek dadne u koliko je mogucnosti. Ma ne moraju soldi biti. Npr kad se nasa kcer krstila nema sta nije dobila i na kraju veceri dosli od mm krsni kumovi i donijeli za poklon radosnicu. Tog se nitko nije sjetio pokloniti a meni je taj poklon bio orginalan i jako lijepo😊
Joj ja isto ne kužim te zlatnine, samo radi nekog prastarog običaja! Daj radije zvečku, više koristi od nje!
Uh jedva sve na brzinu procitala, danas mi konacno stigao namjestaj, svekici dopremili i sve je tako jako divno ispalo, samo mi jos fali baldahin i zavjese i jedna polica pa poslikam i stavim jedan dan kad to sve dovedem u red!
Ja vam uopce nista ne ocekujem od nikog, znam da ce ljudi doc u posjet ali ne znam ni tko ni koliko se nosi jer iskreno uopce nemamo neki krug ljudi s djecom pa da smo mi isli u babinje i tako to. Jedino kum od mm, tj mm je njemu kum. Njima smo za malu nosili poklon i to smo uzeli madrac za krevetic i posteljinu i paket pelena i komodu jer im je to trebalo a za malog dali novce i to je to. I par mjeseci prije jako dobar novcani vjencani poklon, ali to je njegov prijatelj od rodenja i nije mi zao radi toga, znam da im je jako dobro doslo, a drugacije nebi prihvatili pomoc. Prijateljici iz srednje sam jos s dvije kupila isto neki pokloncic od 300 kn, bez pretjerivanja jer takav dogovor imamo medusobno i za rodendane i za takve prigode i to je to!
Mm jednom bio krsni kum, kupili zlatni lancic i privjesak s posvetom i otvorili stednju od 500 kn, isli u Split iz Ri i skroz imali dojam da su ocekivali ko zna sto, za par dana taj isti zove mm-a da mu posudi 1000 e, koje bi vidjeli nikad! Tako da sad imamo pravilo da idemo samo onima za koje znamo da su zvali iz iskrenih razloga, a ne zato jer misle da ako imas da ti raste ispred kuce na stablu. Zato za sve ostale kazemo da smo/je na putu bas taj tjedan 😂😂😂
Ajme koje zatisje veceras😊😊
Ima li cure vrucine kod vas?
Meni cijeli dan klima siba,a kad izadem vani osjecam se kao riba na suhom😊
Odradili tecaj. Bilo ok. Rekla nam kako s bebom. Da ju ne treba po vrucini debelo oblaciti. Moze iz rodilista bez kapice. Kupati ju svaki dan, na trbuhu preko ruke.
Obavili shopping. Nasla chicco uloske u bubamari za 50 kn. Bipa u Sisku zatvorena, valjda preureduju pa nisam uzela nista mustelino. Morat cemo u Zg. U dmu uzela pelene. Narucila stvari od malog andela za 600 kn. Kolica stigla. Sad oprati sto treba i posloziti na mjesto.
Grudnjaci za dojenje najpovoljniji u mulleru po 60 kn a navodno dobri, ja ih ne budem uzimala dok ne vidim koji broj cu trebati, i HM isto ima dobre
Cure,evo izgleda da je krenulo..u predradjaoni sam.. oko pola 11 mi pukao vodenjak doma..znaci to ne mozete fulat.curi i ne staje..uhvatila me panika prvo pocela hodat po stanu kao ludjak i ponavljam muzu nisam spremna nisam spremna.on me smiruje i krenuli odmah u bolnicu.tu jos jednom ustanovili da je vodenjak i jos mi ispao i sluzni cep odmah.sad sam u predradjaoni.prikopcana na ctg..muza poslali doma jer kazu da necu do jutra..ako bude prije zvat ce ga..sad sam se malo smirila.svi su stvarno ljubazni..ali ono doma totalna panika:// kao ono kako sad to?!?😄nadam se da ce sve dobro proci..javit cu se sa detaljima!pozz svima
Sortiraj odgovore
Najstariji