Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    12. Srpanj 2016. 16:56

Crazy ma na klince sam mislila na crtic pocoyo, sad ti ide vec na jetra al to je ok crtic. Ninje  i lego nexo i ta sranja su za kaznit kreatore. I prevoditelje.
    I moj je imao tu sebicnu fazu, sve meni i cuvam moju mamu. Ima i sad al u blazem obliku

mare1989
    12. Srpanj 2016. 16:57

Ugolina tako i kod nas.
    Sad kuma kupila kolijevku,jos kaze sveki narucila robice sve unikatno . A tako i sa kcerkom i sinom kumovi em na jastuk,em kad je bilo krstenje. Jesu takvi obicaji ali kad dobijes to sve bas puno svega.E obicaji nasi stari😊

CrazyPuppet
    12. Srpanj 2016. 17:05

Ugolina, ne znam kako to kod vas, to je od sredine do sredine. Nama ce u babinje dolazit samo bliski ljudi, i od nikog ne ocekujem neki poklon, a pogotovo ne skuplji od nekih 200-300kn. Meni za krstitke bilo neugodno kad smo za malog sobili AS (2700kn) i hranilicu (1700kn) plus jos odijelce za krstenje... i to od para koji nit se misli vjencat nit imat djecu... i kako sad to vratit? U svaki put kad dođu to su najskuplje igracke, pa parfem za mene i mm... ono... why? Jednom su mi kupili rincice, a mm gumbe za mansete... samo ovo sto sam nabrojala je 2000€ vrijednosti... imaju ljudi para, al meni to izaziva naugodu jer se osjecam duznom, a ne znam kako vratit :-/
    Ostali su svi ok, slikovnica ili hlace+majica... to je po meni taman,  ne volim da pretjeruju ljudi

Ugolina
    12. Srpanj 2016. 17:31

Btw, pocoyo je zakon

Abies
    12. Srpanj 2016. 18:05

Ugolina, Crazy.... malom donosili robu i novce. I to mi ok. Kupis mi as ili nesto sto nije po mojoj ideji 😠. Novce otvorili u banci racune (zapravo ugovore, euri i kn) i orocili. A ovo kad ti netko da puno je meni koma. A jos najvise smo dobili od ljudi za koje znam da zive iz mj u mjesec 😞
    A te novce sam mm rekla (planirali jos djece) za oba djeteta, racunica drugo nece dobiti nista.
    Da Ugolona i Pepa je dobar crtic, samo ruzni crtez 😉  daj reci jos koji da ninje krenu u zaborav

bellaru
    12. Srpanj 2016. 18:16

Deeka ja nosim birkenstock natikace i ima ih za kupit u ljekarni i meni su odlicne!!!😍 ima ja mislim shooster a bas njihov ducan i to mislim jedan jedini u  u hr ucentru u zagrebu. Imala sam i neke medi-nesto i te mi nisu valjale al ove birkenstock👍👍👍👍

A sta se tice da znas tocan datum poroda il onaj element iznenadjenja...ne znam sta bi radje. Mozda iznenadjenje😕

Ugolina tu u mom kraju ima ih par sta znam kad su kumov bilo koje vrste i il tako nesto pretjeruju na veliko. To na kraju budu darovi od 10.000 kn sve skupa.a nije  da su  bogatasi.nemaju auto stariji od valjda 2003 godine. Kad pitas nekog za kuma pitas jer se zelis vezat za tu osobu  dugorocno a ne da ti nanasaju poklone. I po meni je to uzas jer onda se osjecas duznim pa moras i ti kupovat kao skupe poklone i sta vec. A moram priznat da mi i glup obicaj ovo pod glavu😕 i to se kao daje 100€?

Ugolina
    12. Srpanj 2016. 18:18

Zaboravila sam koliko ti mali ima let al fora mi je dora istrazuje jer je interaktivan

Ugolina
    12. Srpanj 2016. 18:18

Da pokusas s dobrim starim strumpfovima

Sunshine1
    12. Srpanj 2016. 18:20

Ugolina...babinje!! Tak je i kod nas,svi bi dosli i zeljeni i oni dusebriznici!! A nose majko mila...'vrecica' obavezno ( kava,vino,keksi,kapucino,bombonjera,kozmetika za bebu,vlazne maramice), nekoliko komadica robice i novce 'pod glavu',neki nose i pelene,a bliznji uvijek nesto vece. Mi dobili od sestricnemm hranilicu za nekih 800 kn s tim da ce njema mama doc sa svim gore navedenim i slicno. Nama Tenini kumovi bili i kad sam okvirno zbrojila sve dode blizu 3 000 kuna!! Pa kako cu to vratit? Nadam se da ce imat trece dijete.
    A jos kad se sjetim da nam babinje konkretno nisu ni krenule!!

Bas sam mami poslagala kutije kapucina neki dan ( njih 6,7) i rekla da si bira 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.