Karlafi dobrodosla!
Ja slicno kao ti prvo cr i sad opet. Mare ti super kaze. A i prvo dijete je vec dovoljno veliko da razumije cak i sokira koliko puno. Samo ga u sve ukljuci, nek doda pelenu, baci pohvalis ga (ju). Drzim bebu pa kazem da pruzi ruke i primi bebu, sav ponosan kako zajedno drzimo bebu.
ej curke... kod mene bila borba pa me nema, hehe... spava sad..uffff živac!
Karlafi dobro došla!
Abies, ja našla recept s 12 jaja?!?! koliki ovaj tvoj izađe? meni treba za 10ak ljudi... ja u ledu sad nemam ni mjesta kad sam nakuhavala ove spize za iza poroda...
koliko si ricinusovog popila za trudove? Ja našla info jednu žlicu, pa ako ne krene za sat vremena uzet još jednu... E a jel bi pomoglo to da uzmem ricinusovog ulja (ali tima 2-3kapi) da se doma očistim, pa da ne moram na klizmu?
Sanjarka, komadići posteljice?!?! Bem im miša! grrrrr dobro da nisi sepsu neku zaradila. Kako mali princ?
Sex ajme, možda bi i bilo nešto da oboje ne padamo u nesvjest čim ugledamo krevet...
Aurelija i Le-Lo sretno!!!
Le-Lo baš si me nasmijala sa ovom guzatom bebom hehe :D
Deeka ako ne budeš rezana ili previše popucala na porodu, nema razloga da uz malo Kegelovih ne bude sve po starom... mene neki položaji dandanas bole, jbg...
TPol uuu nova kuhinja, ja bih uživala ko malo prase sad u tom šopingu :D Sretno sa selidbom ;)
Ribi tribalo bi bit sve ok s obzirom da sam bila na kiretazi. Nadam se!
Aurelija mislim da sam u bolnici dosla na vrijeme 😕 s temp 37.5 i crp 25 i jedno i drugo u porastu najvjerovatnije.... Sreca moja!
A kako nisu skuzili ne razumim ni ja. Dal je moguce da su to toliki komadici sitni da se i ne skuzi? Jos sam zapamtila kad su rekli a kako lijepa posteljica kad je izasla. A mozda ima i ulogu sta nije spontano izašla nego su je oni izvukli? Neznam eto.
Iskamcila sam u ginica pregled sljedeci tjedan pa cemo vidit nadam se da su sve ocistili.
Crazy kida malac zivce ha ? Nezgodnoooo. Hug saljem treba to istrpit.
Deeka meni dole pod rukama izgleda sve sasvim dobro a mm kaze po osjetu jos bolje tako da ne znači nužno da ce bit lose 😉
Sta se mog Petrica tice. On vam je jedan pravi mamin decko koji je jako dobar. Poceo se smijesit svjesno ja bi rekla i onako totalni rastop kad se onako raskrevelji od srece 😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Karla, dobrodošla... evo i ja sam prvu bebu na carski, a ovaj put vaginalno..
...a šta ti se sad opet nije okrenula pa ćeš zato c.r., ili? i kako to da možeš birat carski?
...netko je čini mi se spomenuo da nakon prvog carskog u drugom porodu ne daju drip...ne znam za druga rodilišta,al meni su planirali dati drip na slabije... ipak, nije trebalo na kraju...
Mare, drago mi što je prestao rigoleto..
'
Sanjarka, ajde super za raniji pregled, ipak je bilo gadno nakon poroda pa da budes mirna i mozes na kupanje! Iako vjerujem da je sve ok, sigurno bi se vec nesto pokazalo do sad... A zlato mamino, vec se smjeska, ma daj?!
Abies tvoj je vec veći, ovaj moj kad ga dofuram u vrtic, odguruje sve da slucajno netko ne dođe blizu njegovoj mami... Mislim da ove povremene šize uzrokuje to sto osjeća da se nesto novo sprema i prilicno je siguran da mu se nece svidjet. Imat cemo mi problema :-/
Sanjarka super za malog slatkiša ♡
TPol ma nece on to doli nista vidjet, on ce tebi iza glave stajat... reci mu da se nema sto sekirat, samo te moze vise voljet kad ugleda svoje dijete
Daaaa, ne brojim ono dok se smije u snu ili dok bulji u neku tocku na ziduu. 😂😂
Al kad mu ko manijak tepas a on te gleda i oci i odjednom se nasmijesi ko da kuzi aaaaa preslatkooo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Plac plac, drugo u bazenu. Citam kad vec. Jedino Crazy prve 3 rec vidla. Ja 5 radim koru u onom velikom protvanu od 1/3 linije od 10cm. Pa je tanja. Stavi 15 i dvije kore. I bit ce sigirno dosta i za sitradan.
Ricinus dobila zlizu za induciranje i to je to bilo. Ni pisat nisam isla na wc
Kakvi su kod vas obicaji sto se tice ovih prigleda,kak se veli kod nas u prigorju? Neki zovu babinje? Pretjeruje li se isto s darovima??Jucer bili prvi ,nazovimo to sluzbeni gosti kod nas, vrlo dragi mi ljudi,a ujedno smo i familija s njima i kumovi i toliko su se istrosili da nam je bilo stvarno neugodno..naravno da nam je drago,a njima pogotovo..oni nisu jedni od onih koji ti doma dodu da "obave posjetu".. Donijeli su djetetu igracku,od odjece pet pari carapica,majicu, kompletic majica i odjelce na tregere i fensi neki bodi odjelce ,sve sad lijepo ljetno, kosaru punu voca,sokova,kavu,vino, bombonijeru itd.,a kao da to sve nije bilo dovoljno, jos su dali i novac pod glavu.. A kak imamo uskoro krstitke,poznavajuci ih,nesto ce jos kupit sigurno.. Ok,takvi su kod nas obicaji i mi smo drugima uvijek tako nosili,a sada kad smo mi dobili,cini mi se puno
Sortiraj odgovore
Najstariji