Bellaru nisam isla,jer ako odem poslat ce me vjerojatno u bolnicu a doma ne mogu pustit dvoje djece jer ih nema tko cuvat osim muza,a on pak ima posla preko glave.
Ejic ne znam ni sama sta bi ti rekla. Imam posla priko glave ali sve ti ja to laganini ko i uvik. Pa se ne sekiram prevuse. Osobno mi i volila da beba dode prije samo iz sebicnih razloga (a to je da si skinem teret hehe), a i kad vec ne smin na kupanje, a u setnje mi se ne da vani po ovom paklu onda da si bar imam novu zanimaciju. :P
Crazy necu se previse nadat da se ne razocaram...cekat cemo lheto 2017 :/ cilo popodne sam prespavala samo da prode vrime.
Ugolina ma meni nisu pristevi nego ko neke izrasline, male tockice. Cila mi koza hrapava od njih. Valjda je od hormona s mislim da ova vrucina i znojenhe ne pomazu nista.
...ovo za curice i ten...slažem se ...bapske priče...meni ten super i ovaj put s dečkom i prošli put s curom...
...rađaona i klima...mislim da kod nas nema klime u rađaoni, al u sobama ima..
...za gledanje snimki poroda...ja se toga nikad nisam ni sjetila...a i da jesam, vjerojatno ne bi gledala..
..ne znam tko je spominjao otvaranje bez bolova...al evo me...ja bila na 8cm bez ikakvih trudova kad su rekli da će inducirati... i bila gotova za nekih sat i pol čini mi se...
Lucy...nadam se da će brzo proći žgaravica...
Ejic, čestitke na vjenčanju..
..i šećer za kraj...evo bila danas patronažna s vagom...dobili mi preko vikenda 180g..😊 samo na mojem mlijeku.. jest da me natezao do iznemoglosti u,nekim,preriodima u danu i mislila sam da ću počet plakati kako su me bradavice zaboljele (iako nemam više ragade,prošlo uglavnom uz mazanje mlijekom nakon podoja ), ali sve se isplati kad vidiš napredak...
...inače, za one koje planiraju dojiti...nešto što meni nisu rekli...mene recimo prvo vrijeme svaki put prilikom prihvata bradavice ful zaboli a onda polako popušta kako,beba nastavi sisati...tako mi je bilo i s prvom bebom... a kasnije kad su se bradavice navikle, onda više toga nije bilo...tako da..ne mora obavezno značiti da beba nije dobro uhvatila ako boli... može značiti...ali i ne mora...
'
Sortiraj odgovore
Najstariji