Bellaru pazila sam da dosta tekucine unesem u sebe,evo danas napokon dan bez povracanja 😊
Ajme meni lice stalno u pristicima,malo prode i ja se ponadam da ce biti ok kad ono opet izbacuju. Ma nek izbaciva sta god hoce samo nek je moja princeza dobro😊😍
Moja cura je zamijenila dan za noc😁 po danu spava,a po noci tatu izudara po ledima,kad stuca imam osjecaj da mi gospodicina skace😂😂

Cure jeste vidjela na 24h clanak o najvecoj bebi rodjenoj u hr? 2010 g malac imao 6280 g😨😨😨😨
Cure jeste vidjela na 24h clanak o najvecoj bebi rodjenoj u hr? 2010 g malac imao 6280 g😨😨😨😨
Ja se uzasavam ako bude oko 4 kg!!! Vec je sad velik i imam velik trbuh i zato bih i htjela malo ranije da sve krene.
S koliko procjenjene tezine salju na carski?? Bojim se da ce biti velik jer su nam geni takvi i da cu se muciti jako zbog toga.

Mare a onda.dobro ako si pazila. Nemoj se zezat pogotovo sad kad su ovakve vrucine 😧
Ajme, pa to beba ne sakupi do ne znam ja kad, 6 kg 😱 I onda kad ti netko kaže neka je velika beba lakše ćeš baratati sa njom, bome sa 6 kg ima i da hoda 😂😜😜
Bellaru ne znam za dečke, ako imamo lijep ten jer nosimo dečka ne znam koja je fora, nisu mi to babe objasnile al bitno da svaka kumica na placu i susjeda u zgradi ponosno komentiraju kak znaju da nosim dečka jer imam tipični trbuh za decka, bas mi ih je smiješno vidjeti kada potvrdim da je dečko tak su si važne 😂

Bellaru ove vrucine su najgore😰
Djeci naspem vodu u bazen i ja noge kiselim usput😅
A rodit bebu od 6kg😲,mi kukamo kad beba ima od 3-4kg .
Marigmar bit ce djecak jos sladi ako mama ima cist ten😉
Ma ja sam imala i sa kcerkom i sa sinom hrpu pristica😊 i sad isto.

O mare mi se vec zabrinule za tebe, nadam se da ce to proci 👍🏻
A to za ten mislim isto da je netocni jer ja oduvijek imam tu i tamo koji pristic, nemam uopce cistu kozu i u trudnoci je isto ostalo, mislila sam ajd da je zbog jajnika, ali oni sad miruju tako da neznam zbog cega je, valjda sam ostala u pubertetu hihi

Marigmar po cem je lakse baratat sa necim od tipa 3-4 kg i necim od 6 kg??😨😨😨 isto glupa bapska. A to sa trbuhom tj pozicijim trbuha mi ide na zivce a sta mi jos vise ide na zivce? "Nosis decka? A onda ces prenjet, ja sam svoje decke prenjela"😠
E da htjedoh pitat. Prosle godine moju sestru zaustavi policajac kad je bila u visokoj trudnoci i ona nije bila vezana i on joj rekao da se trudnice ni nebi smjele vezat u visokoj trudnoci. Mislim daman pojas dodje dole gdje je glavica . Pa dal tko zna sta o tom? Ja cekam da me zaustave da ih pitam😁😁 mislim sta bi joj to covjek rekao da nije istina??
E da htjedoh pitat. Prosle godine moju sestru zaustavi policajac kad je bila u visokoj trudnoci i ona nije bila vezana i on joj rekao da se trudnice ni nebi smjele vezat u visokoj trudnoci. Mislim daman pojas dodje dole gdje je glavica . Pa dal tko zna sta o tom? Ja cekam da me zaustave da ih pitam😁😁 mislim sta bi joj to covjek rekao da nije istina??
I ja sam to cula i isla provjeriti na net. Nasla sam da smo obavezne se vezati jer ako do cega dode vise stete se napravi bez pojasa nego sto bi je napravio pojas. Samo se mora staviti skroz ispod trbuha. Sluzbeni zakon nisam pronasla. Trebalo bi bas pogledati u Zakonu o prometu na cestama.

Meni isto po licu i trbuhu prognoziraju sto je. Al to se danas toliko ponavlja da svaka šuša može pogoditi, uopce nije neka umjetnost.
Jesu vas kad trazili da ispruzite dlanove i mozete ih okrenuti prema gore ili dolje. Meni je tako s 3 mj jedna osoba prognozirala i bila je u pravu, ali mi nije htjela reci sto ce biti. Tek sam kasnije od neke babe kod dr.saznala sto znaci gore, sto dolje. U trenutku kad sam to radila nisam ni ja imala pojma sto to znaci. Sad znam pa mi kod drugog se nece moci tocno prognozirati.
Narucena kod dr.tek u 9.30!!! Vrucina vec sada.
Popodne na tecaj. Poslije sam mislila u shopping po kadicu, podlogu za previjanje, pelene,.... Ako cu moci po ovom vremenu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji