Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    11. Srpanj 2016. 22:17

Bellaru pazila sam da dosta tekucine unesem u sebe,evo danas napokon dan bez povracanja 😊

Ajme meni lice stalno u pristicima,malo prode i ja se ponadam da ce biti ok kad ono opet izbacuju. Ma nek izbaciva sta god hoce samo nek je moja princeza dobro😊😍

Moja cura je zamijenila dan za noc😁 po danu spava,a po noci tatu izudara po ledima,kad stuca imam osjecaj da mi gospodicina skace😂😂

bellaru
    11. Srpanj 2016. 22:21

Cure jeste vidjela na 24h clanak o najvecoj bebi rodjenoj u hr? 2010 g malac imao 6280 g😨😨😨😨

bellaru
    11. Srpanj 2016. 22:46

Mare a onda.dobro ako si pazila. Nemoj se zezat pogotovo sad kad su ovakve vrucine 😧

Marigmar
    11. Srpanj 2016. 22:49

Ajme, pa to beba ne sakupi do ne znam ja kad, 6 kg 😱 I onda kad ti netko kaže neka je velika beba lakše ćeš baratati sa njom, bome sa 6 kg ima i da hoda 😂😜😜

Bellaru ne znam za dečke, ako imamo lijep ten jer nosimo dečka ne znam koja je fora, nisu mi to babe objasnile al bitno da svaka kumica na placu i susjeda u zgradi ponosno komentiraju kak znaju da nosim dečka jer imam tipični trbuh za decka, bas mi ih je smiješno vidjeti kada potvrdim da je dečko tak su si važne 😂

mare1989
    11. Srpanj 2016. 22:56

Bellaru ove vrucine su najgore😰
    Djeci naspem vodu u bazen i ja noge kiselim usput😅

A rodit bebu od 6kg😲,mi kukamo kad beba ima od 3-4kg .

Marigmar bit ce djecak jos sladi ako mama ima cist ten😉
    Ma ja sam imala i sa kcerkom i sa sinom hrpu pristica😊 i sad isto.

TPol
    11. Srpanj 2016. 23:12

O mare mi se vec zabrinule za tebe, nadam se da ce to proci 👍🏻

A to za ten mislim isto da je netocni jer ja oduvijek imam tu i tamo koji pristic, nemam uopce cistu kozu i u trudnoci je isto ostalo, mislila sam ajd da je zbog jajnika, ali oni sad miruju tako da neznam zbog cega je, valjda sam ostala u pubertetu hihi

mare1989
    11. Srpanj 2016. 23:15

Tpol😘 danas je lakse.

bellaru
    12. Srpanj 2016. 07:27

Marigmar po cem je lakse baratat sa necim od tipa 3-4 kg i necim od 6 kg??😨😨😨 isto glupa bapska. A to sa trbuhom tj pozicijim trbuha mi ide na zivce a sta mi jos vise ide na zivce? "Nosis decka? A onda ces prenjet, ja sam svoje decke prenjela"😠

bellaru
    12. Srpanj 2016. 07:41

E da htjedoh pitat. Prosle godine moju sestru zaustavi policajac kad je bila u visokoj trudnoci i ona nije bila vezana i on joj rekao da se trudnice ni nebi smjele vezat u visokoj trudnoci. Mislim daman pojas dodje dole gdje je glavica . Pa dal tko zna sta o tom? Ja cekam da me zaustave da ih pitam😁😁 mislim sta bi joj to covjek rekao da nije istina??

Lucy16
    12. Srpanj 2016. 07:42

Meni isto po licu i trbuhu prognoziraju sto je. Al to se danas toliko ponavlja da svaka šuša može pogoditi, uopce nije neka umjetnost.

Jesu vas kad trazili da ispruzite dlanove i mozete ih okrenuti prema gore ili dolje. Meni je tako s 3 mj jedna osoba prognozirala i bila je u pravu, ali mi nije htjela reci sto ce biti. Tek sam kasnije od neke babe kod dr.saznala sto znaci gore, sto dolje. U trenutku kad sam to radila nisam ni ja imala pojma sto to znaci. Sad znam pa mi kod drugog se nece moci tocno prognozirati.

Narucena kod dr.tek u 9.30!!! Vrucina vec sada. 

Popodne na tecaj. Poslije sam mislila u shopping po kadicu, podlogu za previjanje, pelene,.... Ako cu moci po ovom vremenu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.