Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    11. Srpanj 2016. 17:36

Ejic cestitke!
    Tpol lepeza i jednog crnca da mase sa lepezom😂 

Prosle g kad je sestra bila u petrovoj je radila klima u sobi al je bilo bas ugodno i nije puhalo tako da nije onda valjda bebama smetalo. Ne vjerujem bas da bi nafrnjili klimu rek rodjenim bebama

bellaru
    11. Srpanj 2016. 17:40

A muski da radjaju😨😨😨😨😨😨😱😱😱😱😱😱 oporavak od poroda bi trajao pola godine . Morali bi imat 5 asistenata u prvih pol godine za bebu s tim da prva 3 mj nebi ustajali iz krveta . A priprema za porod bi izgledala ko pripreme za penjanje na mont everest pa od tamo lansiranje na mars i priprema za zivot na marsu.

CrazyPuppet
    11. Srpanj 2016. 17:49

Tpol lepeza, genijalno. Idem odma sutra kupit! Ste skuzile da smo na naslovnici klokanice? ;-)
    Mogu vam rec da mi je ova vrucina skroz podnosljiva uz hladnu lubenicu 

ejic
    11. Srpanj 2016. 17:52

Bellaru, hvala! 😘 Bas si me nasmijala s opisom kad bi muski radali 😂😂😂 Ali mislim da si u pravu, tako nekako bi to izgledalo 😂😂😈

bellaru
    11. Srpanj 2016. 18:36

Na naslovnici kad previse pricamo😀
    Crazy spomenula lubenicu i sad mi se jede😕
    Ejic ma jos sam blago to opisala😬 glavno da oni znaju rec da smo mi rodjene za to  i nismo bolesne nego trudne itd

Lucy16
    11. Srpanj 2016. 18:38

Muski i radanje, hahahaha 

Moj ne da da mu prist istisnem. 

U 4 dolazi s posla. Ja mu u 3 posaljem poruku da mi ode u ljekarnu po nesto za zgaravicu. Dode doma, ja pitam sta je donio, prvo me zbunjeno gleda pa mu onda proradi lampica. Onda se vracao i donio rennie. Za sad pomaze. 

mare1989
    11. Srpanj 2016. 18:51

Dobar dan curke

Ejic cestitam na vjencanju💑

Tko je dalje pisao nemam pojma,mozak mi je by by
    Sinoc je napokon riganje prestalo,a po ovoj vrucini nikako mi nije bilo dobro doslo.Jer nit sam mogla sta popiti nit pojesti bas me iscrpilo do krajnih granica.Danas mi je lakse,samo sam na vodi,lubenici i juhi
    Zgaravica me takoder ubija😭,nista ne pomaze.

bellaru
    11. Srpanj 2016. 19:02

Mare jesi isla ti kod doktora uopce ??
    Ugolina to je super za torbu da ne moras imat ne znam koliko torbi i sta ti ja znam. A ja imam cist ten pa kazu odma nosis decka samo sta ja imam takav ten uvijek😕 kao kad nosis curicu se ten pokvari??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.