Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    11. Srpanj 2016. 13:55

Aaaaaa cure, napisala sam kilometarsku poruku i stisnula ocisti umjesto posalji 😠😠

Evo, jos jednom ukratko 😬

Prvo da vam se ispricam sto nisam bas aktivna zadnjih tjedana, ali jednostavno nista ne stignem. Sad kad sam kod kuce imam manje vremena nego kad sam radila. Bili smo par vikenda u hrv gdje nisam imala neta pa mi se nakupilo stranica za citanje, kad smo kod kuce, uvijek nesto-ili imamo goste, ili cistim prozore (hvala sestricni na pomoci inace bi ih jos uvijek prala), a o tome da marcelova soba nije jos ni priblizno gotova (treba je jos obojati, jos cekamo na ormar, moramo kupiti i sloziti prematalicu, oprati i opeglati svu robicu za koju jos uvijek neznam dali imam dovoljno svega 😧), nebi ni govorila. Jos prije termina bi htjela i kucu detaljno ocistiti, a sve je manje vremena 😔
    Uz sve to smo prije neki vikend "rijesili" vjencanje kod maticara toliko da ne budem crna ovca medu mojim deckima po pitanju prezimena 😉 pa sad imam i rijesavanje promjene dokumenata i to ni vise ni manje nego u 3 drzave 😔
    Tako sam sad morala preskociti zadnjih 70 ispisanih stranica jer vas vec vise od tjedan dana pokusavam dostici ali neide 😣

Toliko o meni, sljedece bi cestitala svim novim mamama na vasim smotuljcima!! 💓💖💞💝 Nadam se da uzivate, mazite se i ljubite 😘

Posto nisam u toku, ne znam koje su aktualne teme, ali se nadam da ste malo vise realizirale cijelu situaciju da nam bebe uskoro dolaze nego ja. Ja imam osjecaj ko da imam jos 5 mjeseci vremena, a ne 5 tjedana 😣

Kako ste mi inace? Kako bebice? Kako su se snasle nove mamice?

Svima saljem hrpu 😘😘😘😘😘

Sanjarka88
    11. Srpanj 2016. 13:55

Marigmar na di ima volje ima i nacina, zaista se moze uz bebe i forumirat hehe. Mozda ima dana kad i ne pojedes kako spada no ugl. se da sve. Mozda se Abies nece slozit s menom hehe 

Dorich po opisu definitivno su laznjaci 👍

Aurelija kad ides po svoju bebicu? 😍

Ribi znam kako ti je. I mene su zivci i nervoza prali kako je prosao termin

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Srpanj 2016. 14:01

Ejic mislila sam na tebe! 😘
    Bitno da ste vas dvoje dobro a javis se kad stignes 😉
    Vidim da ti je veselo kako god da okrenes 👍 cestitke na vjencanju😘

ejic
    11. Srpanj 2016. 14:15

Hvala Sanjarka 😘
    Danas sam uzela dan za odmor ali vec vidim da ce mi to kroz koji dan doci na naplatu 😔

Moj malac je veseli. Malo se rita, malo stuca, pa se gura guzicom pod rebra 😍Ali primjecujem da vise nema toliko mjesta pa su svi pokreti neki usporeni i lagani 😍

Kako ste mi vi? Kako podnosite ove vrucine? 😘

Ribi
    11. Srpanj 2016. 14:30

A da,mozda mala stvarno ceka da malo zahladi vani😊nije ni ona luda☺️ Vidjet cu sta ce sutra reci na pregledu.
    Aurelija mozda skupa ovaj tj krenemo na tobogan😉
    Citam bas neku knjigu Vodic za moderne mame ( zanimljiva i smijesna!bas za ubit sad ovo cekanje😉) i pise kao preporuka ,recite svima da vam je termin dva tj poslije termina da vas ne pilaju jeste rodili! i stavrno sam tako i trebala reci.izludise me svi od proslog tjedna sa pitanjima jel krenulo,jesi u komadu jos itd.pa jbte kao da im ne bi javila😕sad cu sms sprancu slozit koju cu svima slat ovaj tj-nisam rodila,jos sam 2u1.javit cu kad rodim😄

Sanjarka88
    11. Srpanj 2016. 14:50

Ejic mi vrucine podnosimo jos kako dok se malac kao sad ne zalipeta na mene i nece da se makne 😂😂 osjecam kako mi se salo topi haha 
    Rucak sam vec trebala pocet spremat 😰 

Deeeka a joj! 😕 cemu sve te zabrane? 

Aurelija tako ti i dođe nekako kad se vratia kuci s paketicem hehe

Lucy16
    11. Srpanj 2016. 14:55

Poslala muza u drugu ljekarnu po nesto za zgaravicu kad mi u prvoj nisu nista htjeli dati. Sta ste vi uzimale?

Jutros od 8 traje!!!! Najgore do sada. Do sad sam mogla trpiti, vec 3-4 mj, ovo je nepodnosljivo. Najradije bi sve ispovracala da mogu. Pojela komadic mesa danas. 

Ejic, cestitke na vjencanju!!

deeka
    11. Srpanj 2016. 14:58

Sanjarka zbog proslotjedne upale mjehura i mogucnosti da se koja infekcija dobija u moru, a ka ima jos samo misec dana (njoj, meni se cini ko godina).
    Nadam se da ce mi se bar na pregledu kad bude radila bris i pregledala me, malo smilovat :/ Naravno ako bude sve ok.   Luda saaaaam uffff :/

Marigmar
    11. Srpanj 2016. 15:05

Lucy ja mislim Renie da je za trudnice, al naravno budu ti u ljekarni rekli. Meni je isto koma, tak sam žedna bila od peglanja i nabrusim se na kriglu cedevite sad bi se ubila zašto sam ju popila koliko mi se diže žgaravica. 
    Vidim da peglat vise ne budem mogla sva sreća pa sam pripremila za bebu, užasno me ruke i prsti bole, svaki jeb....  zglob na svakom prstu, kad nisu trnci onda je tupa bol, ne vjerujem 😡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.