Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    11. Srpanj 2016. 12:37

Na ovom popisu, datum u zagradi je datum poroda?? Ima puno prenesenih beba, i to po 10-15 dana?!!!  Cak i vise. Mozda onda i ja docekam 9. Mjesec.

Lucy16
    11. Srpanj 2016. 12:40

Ne, to je valjda termin tada trebao biti, a porod je ovaj prvi datum. Znaci da ih je dosta ranije rodilo.

Sanjarka88
    11. Srpanj 2016. 12:40

Tpol glavicu ces bez problema pazit kao da oduvijek nosas male bebe 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ribi
    11. Srpanj 2016. 12:47

Da,evo ja prva na listi.sutra je sluzbeni termin po uzv..ali cure moje nista!😠nikakvih naznaka.samo neki blagi kao menst.bolovi,ali stvarno zanemarivo.u cet sam bila skroz zatvorena pa mi je dok rekla da ako i dalje budem da cu prenjet sigurno.sutra imam pregled u 10h pa cu vidjet kakvo je stanje.sad kad sam napunila 40tj mi je jos gore to cekanje😒 ja pod klimom .ne izlazim.sutra jos pakao a onda osvjezenje, 23c su rekli.jedva cekam.
    Marigmar jel se javlja bebica?

Dorich
    11. Srpanj 2016. 13:05

Bok cure, jeste žive po ovoj vrućini?
    Ja bila do dućana, ajmeeeee, ovo je užas. Stvarno nemojte nigdje ić ako ne trebate..

Ja jučer mislila da je krenulo, a ono naravno ništa:(. Gledala utakmicu, kad ono počne me nešto dolje stezat, nije nešto jako bolno, više neugodno...Prvo ignoriram, a onda počnem gledat na sat i vidim svakih cca 20 min...hm. I tako se to nastavilo, pa mi se činilo da je sad svakih 10 min i tako uzela ja mob da kao pratim po noći :D Moš si mislit! Zaspala ko klada, sve prestalo i ajd bok! A baš sam se poveselila!
    Jel bi to mogli bit ti lažnjaci? Mene stalno nešto dolje boli pa mi teško to sve prepoznat, al ovo kao da je bilo malo drukčije...I danas mi baš nekako tvrd trbuh a bebica mirnija, doduše možda joj je vruće ko i meni.

Sorry svašta ste pisale a ne sjećam se puno...htjela sam napisati Lucy da više ne gleda nikakve hororce na yt. Ja čak i fotke s poroda izbjegavam gledat (imam neku knjigu pa preskačem te dijelove:D). Mislim si, ma daj imam tu privilegiju da idem prvi put i ne znam šta me čeka, blaženo neznanje...naravno očekujem da jako boli, ali proći će i to. Lucy, bit će sve ok! Držim fige da budeš jedna od tih koja dođe u bolnicu i ostane ti još samo malo:)
    Crazy kako si ti? Jel ti bolje maleni?
    Marigmar ja spakirala vlažne maramice i pelene...imala mjesta:D Al sjećam se da su rekli da ne trebamo za bebolince ništa nosit.
    Ribi vjerujem da te živcira čekanje, držim fige da brzo krene!

Sorry, malo sam se raspisala

Marigmar
    11. Srpanj 2016. 13:05

Ribi ja se nadala da se javljaš iz rodilišta 😊 Ma bude to kad najmanje očekuješ, vidim da je dosta cura iznenadilo tak da možda i bolje od srijede kada temp padne 👍🏻
    A bebolino se javi tu i tamo, dosta slabije nego prije, u četvrtak idem u TA pa cu im reci nek ga malo snime da vidim koliki je možda siroti stvarno nema mjesta vise posto smo ga mjerili zadnji puta prije mjesec i pol i imao je skoro 2 kg 🙈

Draga Sanjarka nije bitan popis to sam vise ovak upitala da vidim da li znaju cure čiji je red, a pogotovo ti nemaš vremena za to tak da ne brini.

Bellaru imam dvije torbe, jednu manju gdje sam si pripremila stvari za prvu ruku, a jednu malo veću koju će mi mm donijeti na odjel pa cu si izvaditi šta trebam, lakše mi tak nego njemu objašnjavati šta da donese. I pripremila sam u torbu od kolica za bebicu robicu, pelenicu i tetricu za izlazak da se i sa time ne brinem da li bude mm se snašao ili ne. Jos moram za sebe vrećicu za izlazak pripremiti da ne bi to zaboravila pa u spavaćici izlazila 😂😂😂 makar nije ni to problem.

Aurelija
    11. Srpanj 2016. 13:07

Ribi, i bolje da preneses, bar do četvrtka kad zahladi. 
    Ja cu ih isto molit da me ne ostavljaju po ovoj pasjoj vrucini, doma se hladim, a tamo 

bellaru
    11. Srpanj 2016. 13:27

Netko tu bio napisao da je na pregledu bio zazvoren i nakon 6 dana opet pregled pa otvoren pa onda ocito se to brzo promjeni. 
    Dorich ti se ponadala kad ono nista😁😁
    Marigmar ahaaaa ja sam si neseser stavila i unutra stvari za box  i na vrh spavacicu mada mislim da je torba cijela sa tobom u boxu u petrovoj. 

Ajme zamislite sad radjat negdje gdje nema ni klime ni niceg😨😨😨😨😨 mislim da mi je jedna cura rekla da na svetom duhu u sobama se ni prozor neda otvorit😨😨😨😨

deeka
    11. Srpanj 2016. 13:53

Alooo!!
    Vidim pisete o gledanju poroda na youtube. I ja sam imala volju ali sam se predomislila, zivit cu u neznanju dok dodem tamo.

Ja sam od jutros u pogonu. Nosila urin na kontrolu, vadila opet krv za krvnu grupu i Rh faktor i nakon toga otisla u rodiliste odnit potvrdu o uplati da moze mm sa mnom na porod. 
    I kupila si 2 grudnjaka za dojenje u Anite 620kn!! Eto kad imas velike sise i onda jos narastu u trudnoci za 2-3 broja 

Uglavnom upala mjehzra se izlicila, mokraca uredna i zabrana kupanja i sexa!!! Toliko me danas peru hormoni da sam se rasplakala ko kisna godina nakon tih uputa!!! Pa sta cu radit jos ovih 5 tjedana?!?! 

E pocele su mi po vratu neke sitne izrasline izlazit, jel to ima ko?? Osjecam ae gubavo!! Kaze dr.da je to od hormona i da bi tribale posli nestat!! Sve na mene ufff :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.