Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    11. Srpanj 2016. 15:15

Hvala vam svima na cestitkama! 😘
    Sanjarka, salo-koje salo? Sudeci po slikama koje si stavljala jos u trudnoci, ne vjerujem da tu bas ima nesto sala 😉

Lucy, nadam se da ce muz dobiti nesto protiv zgaravice i da ce pomoci jer tvoj opis bas grozno zvuci 😔

Deeka, nadam se da ce ti se dr ipak malo smilovat i dopustiti bar krakto kupanje da se malo osvjezis, to bi sad i meni dobro doslo 😉

deeka
    11. Srpanj 2016. 15:20

Ejic nadam se i ja, al triba sacekat do 20.- tog kad mi je pregled!

ejic
    11. Srpanj 2016. 15:25

Deeka, brzo ce to doci 😉 Sad malo zahladenja vani koje ce nam cini mi se svima dobro doci, a onda je vec i termin tu na kojem se nadamo dobrim vijestima 😘

deeka
    11. Srpanj 2016. 15:31

Nadam se da ce i u nas u Dalmaciji zahladit! Al ne virujem dok ne osjetim na svojoj kozi.
    Jedva cekam da se i nase bebice rode...mi imamo jos isti termin hehe :)

ejic
    11. Srpanj 2016. 15:42

Kod nas se eto bas stvaraju nekakvi oblaci, saljem ti ih u dalmaciju 😘

I ja jedva cekam nase bebice, a s druge strane bi voljela da dode na termin ili malo kasnije da jos stignem sve pripremiti prije 😉

Kakav osjecaj imas ti oko cijele situacije? Jesi li realizirala da bi vec za 2-3 tj beba mogla biti kod tebe u narucju ili si ista flegma kao ja s osjecajem da imas jos par mj vremena? 😁

CrazyPuppet
    11. Srpanj 2016. 16:38

Ej evo i mene napokon :-)
    Ejić sretan brak :-) cestitam!!! Bas sam se pitala di si, al stvarno si u guzvi...
    Cure drago.mi je da je prica o porodu konacno krenula na pozitivu! That's the spirit! ;-) zamislite koja bi to tek drama bila da muški rađaju... moj mora dva dana ležat, ako slucajno opece prst... :-)
    A ovo rađanje po vrucini i nije tako bed ako krene po noći, evo J je rođen 19.07. Isto je bilo vruce za pop***it, al je krenulo po noci pa nje bilo tak strašno.
    Deeka ajd izdrzi jos tjedan dana do pregleda, pa ces mozda dobit dozvolu. Do tad klima i hladni tuš ;-)
    Ja s malim zujim cijeli dan, bili kod dr, pa na plazu bacat kamencice, pa do ljekarne, ducana... ugl, nisam bas online. Ali non stop ga treba nosit, nece frajer hodat... al ja se ipak nadam da necu prije termina, stvarno bih voljela da se sto duze bućka u buši, to se kasnije vidi u razvoju, što kaze Abies. Sad mi je mali jos minimalno tjedan dana doma, pa cu non stop biti u điru, a voljela bih ipak prije poroda imati bar tjedan dana u miru, da se fino pripremim. 
    Mishka mudro zboris ;-) eto i ja sam trebala pazit sto zelim, htjela sam malo vremena sa sinom prije druge bebe, i dobila sad 10 dana... bio bi dovoljan i jedan produzeni vikend al dobro sad hehe

Abies
    11. Srpanj 2016. 16:45

Ejic cestitam 💑

TPol
    11. Srpanj 2016. 16:51

E ejic cestitke bas sam se i ja pitala gdje si malo te predugo nije bilo hihihi. 
    Da i meni to vrijeme malo prebrzo ide i nadam se da cu rodit u termin jer imam jos posla i hocu se preselit prije bebuljice
    Sta je bilo na kraju s toksioplazmozom?

A o radanju po vrucini, moje rodiliste isto nema klime i rekla nam da ponesemo lepeze hahahhah

ejic
    11. Srpanj 2016. 17:07

Hvala vam cure na lijepim zeljama! 😘

Crazy, polako vise neznam gdje mi guzica a gdje glava 😁 I onda mi dode tako jedan dan kao danas i pocnem malo razmisljati da bi stvarno bebo mogo vec za 2-3 tjedna biti vani a ja jos imam tooolik planova prije za rijesiti 😣

TPol, u srijedu imam kontrolu pa cu onda pitati dr o tome, na proslom pregledu nije nista spominjo. Ali ja osobno sam stavila te misli na hold i ne zelim razmisljati o tome a posebno ne negativno jer me to samo dolje vuce. Razmisljam da ve sve biti u redu jer kao sto je dr na prvim kontrolama reko, ionako vise nista ne mozemo napraviti po tom pitanju osim pozitivno razmisljati 😉

Mi smo sad na trudnickom tecaju obisli radaone i vidjela sam klime 😊😊 Nadam se da ih i ukljucuju 😉 Jedino neznam kako je u sobama posto su bebe isto unutra pa bi mogla zamisliti da su oprezniji s klimom zbog beba 😕
    Mame, jel se taj osjecaj vrucine odlazi odmah nakon poroda? 😉

Abies
    11. Srpanj 2016. 17:07

Rodilista klime. Za sd ima na hodniku i navodno neke sobe?! Ok hodnik al nije mi bas novorodjence i klima. Prozori se mogu otvorit. 
    Vinog bio snijeg kad sam usla, a na odjelu kuhanje. Radijator se zavrnuo na 0, a gornji obrliht otvoren. Svaki dan se nasla sestra da zatvori prozorcic i odvrne grijanje. Cim je izasla mi smo skakale zatvorit grijanje.
    Duda ispala alarm se pali. Pisem kasnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.