Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    06. Srpanj 2016. 19:50

Moj mm me danas iznenadio kaze sutra idem s tobom na uzv,da i ja vidim to malo cudo 😍😍 odgodit ce sve poslove da bi isao sa mnom.

zabica25
    06. Srpanj 2016. 20:26

mare, bravo za muža 
    Ribi, ja sam danas prvi put bila na ctgu u 36. tt i trajalo je 30 min. 
    Malo na leđima, malo na bok. 

Ja sam stalno gladna. Ne znam kak vi, ali najedem se i za 10 min kruli. Veli mama da bi Hana još.. :)
    Rekla mi je nek manje ležim na leđima zbog prokrvljenosti jer to nije dobro za bebu a meni drugačije ne paše 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

miska
    06. Srpanj 2016. 21:05

Vecer, pisete li ga vi brzinom svjetlosti. Ja danas opet cijeli dan neki drek pospremala i prala po kuci, ne znam od kuda vise tih kucanskih poslova a ja sama!?! 😬

Sutra idem prvi put kod nove ginekologice, hvala bogu uspjela sam sredit to konacno preko veze, ni tu bas nije lako otvorit karton bez "preporuke". 
    Ja jos ni isto nisam radila ctg, zadnji put sam bila s 35+1 kod svoje pa je mozda bilo jos prerano ali mi je na ultrazvuku gledala te prohodnosti i srce i bilo sve super. Vidjet cu sto ce mi sutra ova radit. 
    Vidim da je bas razlicita praksa posjeta TA, koliko sam cula u ljubljani to ni ne rade, tvoj ginekolog vodi trudnocu do kraja i cak i ako se prenese samo su onda pregledi svaki dan i meni je to skroz u redu a ne da sad maltretiraju s tim nacekivanjima po bolnicama i da svaki put dobijes drugog dr.

CrazyPuppet
    06. Srpanj 2016. 21:53

Mare ahahaha da da pišanje nejde bez publike hehehe
    Bravo za muža!
    Mishka lakse malo s poslovima, nemoj se forsirat.
    Mebi je evo u pon prvi put radila ctg i to samo na 15min. Ponjela sam knjigu...
    Ja sam isto do kraja kod svoje gin, u TA tek oko termina.
    Cure, nemojte radit takav bauk od tog poroda... bolit će, pa šta... rađe si to banalizirajte u glavi, pravite se ko da idete malo vecu veliku nuzdu obavit. Sto ste smirenije u glavi, bolje za vas i vasu bebu. Ako dođete tamo u panici, vrlo vjerojatno cete imati traumu od poroda. Imajte samo malo vise vjere u sebe i svoje tijelo. Tako cete si najvise olaksat.

Sanjarka88
    06. Srpanj 2016. 22:11

Ajme Crazy divim ti se na tom pozitivnom stavu. Ja u teoriji sve znam al kad ona bol pred kraj stisne nema toga šta bi mi odvratilp misli od nje.... Ma nema šanse. 
    No napredujem prvi put sam se derala, drugi sam cak disala iliti se trudila disat vise je slicilo na cviljenje nego disanje 😂😂 treci put mozda zapjevam 😂.

Mare bravoooo za muža 😍

Miska sretno s novom ginickom 👍. 
    I u Splitu ista praksa. Do termina se trudnoca vodi u svog gin. Bar je meni tako bilo

Ribi ja prvi put na ctg u svog ginica sa punih 37tj no eto izgleda svatko svoju politiku

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Srpanj 2016. 22:12

Zabice samo ti jedi 😊 unornalit ce se taj apetit kad rodis 💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    06. Srpanj 2016. 22:12

Crazy nista vise ne ide bez publike😂😂

Dobro si rekla bolit ce ali i proci ce.Cure samo smireno i samo razmisljajte da cete drzati svoje bebice.

Miska pomalo sve ces stici srediti.

CrazyPuppet
    06. Srpanj 2016. 22:18

Sanjarka nam vec krece na trecu bebu ;-) 
    A ovo za porod ne znam, ja se jednostavno nisam prepala tamo, pop me blagoslovio dan ranije pa je valjda do toga bilo ;-) nisam znala sto me ceka i sto se sve moze desiti, pa sam se smirila i dala u Bozje ruke kako bude... bolilo me, al ono... prodisala sam to... mozda sam vam vec dosadna s tim, ali voljela bih samo da se ne mučite tamo i da imate sto ljepsi porod...

TPol
    06. Srpanj 2016. 22:33

Zabice to za prokrvljenost i lezanje na ledima sam i ja cula, a meni najbolje isto na ledima . 
    Crazy super ti je stav al ja mislim da sam isto tip za sad sve easy smireno pa kad pocne bolit panika hahhaha
    Mare super nek i muz malo vidi bebicu, moj je odustao tamo nakon 20tjedns (do tad je isao obavezno) jer nikako ne kuzi gdje je sta hahhaha 😂😂😂 nije mi jasno kako ne vidi glavicu, nogice itd 

Sta mislite kad se bolje selit kad sam trudna ili kad je beba vani? Izgleda da bi mogli neki stan dobit al nisam raspolozena za selidbu 😕😕

Lucy16
    06. Srpanj 2016. 22:58

Ja ne mogu biti na ledima ni koliko je potrebno da se prebacim s boka na bok. Isto volim tako spavati, ali od 30. Tj.je nemoguce jer me pritisne onda jako. Svaki dan sam sve veca i nemam dojam o svom trbuhu dok se ne pogledam gola u ogledalo. 

I ja se nadam uvijek najboljem i onda kad ne ide kako sam se nadala pocnem panicariti i obeshrabrim se. Toga se isto bojim. Ma najbolje da posjetim psihijatra. 

Zgaravica svaki dan.  Beba je visoko, trbuh skroz ispod grudi. Sta god pojedem, ne valja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.